Fransa, Chassant
... ayrıca tüm yiyecek lekelerini de çıkarır: çay, kahve, yağ, soslar, baharatlar, şarap vb. Son olarak, Oxy'Clear leke tuzu, ot, toprak, çamur, yağ, çiçek yaprakları gibi doğal lekeleri de çıkarır. Oxy'Clear leke tuzu, giysilerden, döşemeden (halılar, kilimler, yastıklar, yataklar, araba koltukları) ve ayrıca zeminlerden, teraslardan, bahçe mobilyalarından, havuzlardan vb. lekeleri çıkarır. Özel marka ile satılmaktadır. Standart ağırlıklar: 500 g / 1 kg / 5 kg...
Polonya, Brzozów
... bileşenidir. Güzel bir sarı renk, onlara güzel bir sarı renk katacaktır. Popüler sağlık içecekleri. <strong> tarif </strong> <em> <strong> Bağışıklık için Zerdeçallı Shot </strong> </em> <ul> <li> 2 limon </li> <li> 1 portakal </li> <li> yaklaşık 3 cm taze zencefil </li> <li> 1-2 tatlı kaşığı bal </li> <li> 1-2 tatlı kaşığı toz zerdeçal </li>...
Almanya, Berlin
... olduğunuzu gösterin. Pencereye rağmen, ürün çoğu çevresel etkilerden korunur. Dik durabilen poşetler, gıda sektöründe optimal kullanım garantisi verir. Dik durabilen poşetlerimiz, tuz, baharatlar, dekoratif kum gibi aromalı, öğütülmüş ürünlerin doldurulması için özellikle uygundur. Ziplock dik durabilen poşetlerimizin yuvarlak köşeleri, yırtma notları vardır ve hileye karşı kanıt için kapama...
Macaristan, Budapest
...Karanfiller, Doğu Afrika ve Endonezya'ya özgü, kurutulmuş, açılmamış çiçek tomurcuklarıdır. Avrupa'ya ulaşan en eski baharatlardan biri olarak, karanfiller güçlü, aromatik ve tatlı lezzetiyle bilinir. Hint mutfağında av etlerini, haşlanmış meyveleri ve kokulu pilavları zenginleştirmek için kullanılırlar. Toz karanfiller, meyve turtaları, balkabağı ve tatlı patates yemekleri gibi fırın ürünlerinde tarçın ile bir arada kullanılır. Karanfiller ayrıca turşu baharatı olarak da kullanılır ve geniş bir yelpazedeki yemeklere derinlik ve karmaşıklık katar.
Bulgaristan, Sofia
...Livèche, maydanozgiller familyasına ait bir bitkidir. Livèche'nin tadı, maydanoz ile kereviz arasında yer alır ve aroması oldukça belirgindir. Geleneksel tıpta, insanlar onu sindirim sistemi için bir ot olarak kullanmış, böbrek taşlarını önlemiş, idrar yollarının akışını artırmış veya solunum sistemini iyileştirmiştir. Livèche, Romalılar tarafından hem yiyecek hem de ilaç olarak iyi bilinmekteydi...
Almanya, Bad Bentheim
... şeker, zahmetli bir işlemle Arenga şekerine dönüştürülmektedir. Bu şeker, Masarang Vakfı tarafından temin edilmektedir. Ayrıca, peyzaj düzenlemeleri yapılmış plantasyonlar, tehdit altındaki türler için yeni bir yaşam alanı sunmaktadır. Palmşeker, kahverengi şekere benzer, ancak daha fazla mineral içerir; örneğin, magnezyum ve potasyum. Palmşekerin yapısı, yumuşak şekerin yapısına benzer ve bu nedenle fırıncılık için oldukça uygundur. Palmşeker, karamel tadına sahiptir ve yiyecek ve içecekleri tatlandırmak için idealdir.
Almanya, Hamburg
...Kategori: Etler için Baharat Karışımları Meyvemsi-taze ve uyarıcı acı olan bu karışım, her türlü ızgara yiyecek için etkileyici bir etki yaratır. Özellikle kaliteli yağlarla yapılan marine sosları için çok uygundur. İçindekiler: Portakal kabuğu, Schisandra meyveleri, Kimyon, karabiber, tarçın (Canehl), Kakule, Kırmızı biber, Kırmızı biber tozu, Nane Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 27 g beyaz teneke kutuda...
Polonya, Węgorzewo
...Hazır yemekler, zamanınız kısıtlı olduğunda veya buzdolabınız boş olduğunda genellikle en iyi seçimdir. Yemek pişirmek için ilham mı yok? İşlenmiş ve konserve etleri her zaman elinizin altında bulundurmak iyi bir fikirdir. Uzun raf ömrüne sahiptirler ve düşük sıcaklıklarda saklanmaları gerekmez. Pantry'deki rafta birçok ay bekleyebilirler, ancak onların tadını bir kez tanıdığınızda, onlara çok daha hızlı ulaşacağınızı garanti ediyoruz!
Almanya, Stegaurach
...Parmak yiyecek klasiği büyükler ve küçükler için. şekillendirilmiş, pane yapılmış, kızartılmış gevrek pane ve sulu bir ısırık hafif baharatlı umami tadı (et benzeri) Profesyonel ipucu: Parmak yiyecek olarak veya atıştırmalık olarak dip soslarla ya da salataların üzerinde veya dürümde topping olarak. İçindekiler Su, %20 pane (pirinç unu, nişasta, nohut unu, mısır unu, su), %7 tekstüre bezelye...
Fransa, Castelnaudary
...Fransa menşeli haricots lingots, Fransa menşeli ördek eti (kalitesi için sadece ördek butunu konfit yapıyoruz), Fransa menşeli sosis ve domuz eti, deriler, domates, tuz, karabiber, baharatlar. SÜLFİTLER izleri. ŞEFİN TAVSİYESİ: Cassoulet'i toprak bir kapta, sosislerin görünür kalacak şekilde yerleştirip yarım bardak su ekleyin. Sonrasında, şarap eşliğinde pişmesi için fırında kızarmaya...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play