Belçika, Wingene
... adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g...
Belçika, Anderlecht
Matériel Horeca, Belçika ve Fransa'daki profesyonel mutfak ekipmanları için vazgeçilmez ortağınızdır. Şirketimiz, her türlü gereksinime uygun mutfak ekipmanlarının kalitesi ve çeşitliliği ile öne çıkmaktadır. Rekabetçi fiyatlar ve düzenli promosyonlar, mutfak ekipmanlarınızı düşük maliyetle, kaliteyi asla göz ardı etmeden temin etmenizi sağlar. Kişiselleştirilmiş müşteri hizmetlerimiz, tüm sorular...
...KALSİYUM KLORÜR CALCIDE 34, kullanım otomasyonunu kolaylaştırmak için sıvı formda sunulan ve %34'ten fazla saf CaCl2 içeren gıda sınıfı bir üründür. Bu ürün, Avrupa Farmakopesi normlarına ve şerbetin mayşeleme ve kaynatma sırasında kimyasal oksidasyonu en aza indirmek ve biranın olgunlaşma direncini artırmak için mevcut gerekliliklere uygun olarak düşük demir (Fe), kurşun (Pb) ve bakır (Cu...
...Hamfit Pişirilmiş et ürünlerine enjekte etmek için toz halindeki koruyucu maddeler serisi. Rawfit Çiğ ve/veya tütsülenmiş et hazırlıkları için olgunlaşma ajanları serisi.
Belçika, Les-Isnes
...Epidermal bariyer, epidermal kök hücrelerin, sürekli kaybedilen korneositleri değiştirmek için karmaşık bir olgunlaşma sürecinden geçecek yeni keratinositler sağladığı homeostaz adı verilen bir süreç aracılığıyla sürekli yenilenme geçirir. Epidermal homeostaz üzerinde etkisi olan aktif bileşenler, doku kohezyonu belirteçleri ve farklılaşma belirteçlerini izleyerek taranabilir. Biyolojik son...
Belçika, Marche-En-Famenne
...Tomega'da, peynir üretimi ve değerlendirilmesi için gerekli tüm ekipman ve malzemeleri bulacaksınız. Ürün yelpazemizde: pastörizatörler, peynir kazanları, peynir presleri, süzme masaları, olgunlaşma rafları... atölyenizi düzenlemek için özel ekipmanlar. Mağazamızda bulunan malzemeler: mayalar, peynir altı suyu, otlar, kalıplar, bezler, kağıt ambalajlar, kap ambalajlar, mutfak gereçleri, ölçüm cihazları... Üretimde sorun mu yaşıyorsunuz? Nihai ürününüz beklentilerinizi karşılamıyor mu? Sorun değil, talep ettiğinizde size uygun tavsiyeler ve bilgiler alacaksınız.
...geleneksel ve modern teknikleri birleştirerek meyvenin tüm potansiyelinin ortaya çıkmasına izin veriyoruz: kısmi sap ayırma, nazik presleme, soğuk şarap yapımı, paslanmaz çelik tanklarda birkaç ay olgunlaşma, fıçılarda ve özellikle "yumurta tankı"nda! Bu yumurta tankı, Belçika'da bir ilk olup, kaynak suyu ile yıkanmış kil ve kumdan yapılmıştır ve eski Roma amforalarını andırmaktadır. Düzgünlük...
Belçika, Brugge
...optimal olgunlaşma ve depolama, 1.000'den fazla peynir çeşidinin sürekli stoğu, kalite, tazelik ve çeşitlilik garantisidir. Peynir ustalarımız, ürün yelpazesi, saklama, kesim gibi konularda profesyonel tavsiyeler vermekten mutluluk duyarlar; bunu kişiselleştirilmiş bir şekilde ve tutku ile yaparlar! Ticari çalışanlarımız sadece ürün yelpazesini çok iyi bilmekle kalmaz, her müşteriyi profesyonel, samimi ve bilgili bir şekilde karşılarlar; çünkü onlar da peynir tutkunuzla aynı tutkuyu paylaşmaktadırlar!
Belçika, Casteau
... kriterlerine göre seçilmektedir. Ayrıca, tüm salamlarımız geleneksel yöntemlerle kurutulmakta, bu da yavaş bir olgunlaşma süreci uyguladığımız anlamına gelmektedir; bu sayede ürünlerimizin eşsiz tadı ve aroması garanti edilmektedir. Şarküterimiz oldukça çeşitlidir: farklı türde salamlar, pancetta, coppa, lonza, porchetta… ve her damak zevkine hitap eden orijinal veya klasik seçenekler sunmaktadır!
Belçika, Roeselare
... RODENBACH Alexander, 1986 yılında, RODENBACH Bira Fabrikası'nın kurucu ortağı Alexander Rodenbach'ın 200. doğum günü vesilesiyle ilk kez üretilmiştir. Şimdi, 30 yıl sonra, RODENBACH Alexander, layık bir halef olarak geri dönüyor. Orijinal 'Sour Ale' üreten RODENBACH, RODENBACH Alexander birasının geri dönüşünü sunuyor. RODENBACH Vintage, 2 yıl olgunlaşma süresinin ardından en iyi birayı üreten foederin...
Belçika, Sint-Andries
...optimal olgunlaşma ve depolama, 1.000'den fazla peynir çeşidinin sürekli stoğu, kalite, tazelik ve çeşitlilik garantisidir. Peynir ustalarımız, ürün yelpazesi, saklama, kesim... konularında profesyonel tavsiyeler sunmaktan mutluluk duyarlar ve bunu kişiselleştirilmiş bir şekilde ve tutku ile yaparlar! Ticari çalışanlarımız sadece ürün yelpazesini çok iyi bilmekle kalmaz, aynı zamanda her müşteriye profesyonel, samimi ve bilgili bir şekilde yaklaşır; çünkü onlar da peynir tutkunuzla aynı paydada buluşuyor!
Belçika, Buggenhout
Malheur biraları, şişe ve fıçıda yeniden fermantasyona uğrayan, asil ve canlı biralardır. Bir tat evrimi geçirirler ve dolayısıyla olumlu bir olgunlaşma sürecinden geçerler. Bira çeşitlerimiz: Malheur 6°, Malheur 8°, Malheur 10°, Malheur 12°, Malheur Bière Brut World Classic, Malheur Cuvée Royale, Malheur Dark Brut, Novice Blue, Novice Black Triple.
Belçika, Vilvoorde
...Vilvoorde merkezli Luka, pişirilmiş jambonlar konusunda uzmanlaşmış bir et ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir. Ürün yelpazemiz ayrıca emülsiyon ürünlerini (örneğin, pişirilmiş sosisler, et ekmekleri, ...) ve olgunlaşma ürünlerini (örneğin, bacon, pancetta, filet d'Anvers) de içermektedir.
Belçika, Wervik
... keyfini çıkarırsınız. Karakter dolu bir peynir tadarsınız, Flandrien'e layık! FLAMAND TOPRAKLARI Lezzetli bir Flandrien peyniri, en yüksek kalitedeki Flamand sütü ile kaynağında oluşur. Peynirlerin hazırlanması geleneksel tariflere ve en sıkı kalite standartlarına göre yapılır; burada peynir ustasının becerisi kritik bir rol oynar. Doğal bir olgunlaşma süreci ve gerekli zaman ile gerçekten iştah açıcı bir Flandrien peyniri elde edersiniz!
Belçika, Bierghes
...Bierghes (Rebecq) 'de, Senne Vadisi'nde bulunan Gueuzerie Tilquin, Valon Bölgesi'nin tek gueuzerie'sidir. Gueuzerie, Hollandaca'da Geuzestekerij olarak bilinen, eski usul Gueuze (veya Oude Geuze) karıştırma işletmesidir. Taze bir şekilde bira olarak üretilen şıralar, bölgedeki (Pajottenland ve Brüksel) farklı üreticilerden satın alınır ve 1, 2 veya 3 yıl boyunca fermantasyon ve olgunlaşma için...
Belçika, Rocourt
... önceliklendirmektir. Kimyasal ürünlerin kullanımını tamamen kaçınıyoruz. Hasat, bitkiye saygı göstererek yapılmaktadır. Zeytinler, iki gerçek zanaatkar tarafından işletilen sertifikalı bir değirmene götürülmektedir. Sadece yüksek kaliteli sızma zeytinyağı elde etmek için tamamen mekanik yöntemler kullanmaktadırlar. Zeytinler, hasattan sonraki 12 saat içinde (maksimum) preslenmektedir, böylece yapay olgunlaşma önlenmektedir. Elde edilen zeytinyağı, optimal koruma için metal kaplarda saklanmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play