İtalya, Bellizzi
Tecnobell, tarım dünyasının gerçek ihtiyaçlarını anlamaya ve yakalamaya hayatını adamış kişilerin uzun deneyiminin bir ürünüdür. Son yıllarda ortaya çıkan olağanüstü evrim üzerine yapılan düşünceler, doğaya ve insan sağlığına saygı göstererek düşük çevresel etkiye sahip ürünlerin yaratılmasını zorunlu kılmıştır. Misyonumuz, sürekli araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin bir sonucu olarak özel bir...
İtalya, Misano Adriatico
...PERONI Gran riserva, yüksek kaliteli İtalyan malzemeleri ile üretilen bir premium biradır ve 10 aylık bir olgunlaşma sürecine sahiptir. Güçlü ve sağlam bir tada sahip olan bu bira, İtalyan mutfağının yemeklerini eşlik etmek ve özel etkinlikler için mükemmeldir. PERONI Gran riserva ile İtalya'nın otantik tadını deneyin.
İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
...Il Parmigiano Reggiano DOP, ustalıkla nesilden nesile aktarılan bir işleme sonucudur. Ortaklar, geleneksel yönteme göre, Po Nehri'nin sağ kıyısında, Mantova ilinde üretmektedirler. Çeşitli boyutlarda ve en az 14 aydan 30 aya kadar olgunlaşma süreleriyle mevcuttur.
İtalya, Goito
... olgunlaşma süresinde sıcaklıkların > 30° C olmasının beklendiği durumlarda uygulama yapmayın. Kış aylarında, ilk 12 saatlik olgunlaşma süresinde sıcaklıkların 5°'nin altında olmasının beklendiği durumlarda ürünü uygulamayın. İlk 24 saatlik kür süresinde sıcaklıkların 0°C'nin altında olmasının beklendiği durumlarda uygulama yapmayın. • 1.1 kg/m2 x mm kalınlık için. • Sanatex membranının yapıştırılması, yaklaşık 4 kg/m2 • Sanatex membranı üzerinde düzleştirme, yaklaşık 2 kg/m2. Torba 25 kg...
İtalya, MILANO
...Yumuşak, açık saman rengi Pecorino peyniri, kısa olgunlaşma süresi, nazik ve taze bir lezzet, tüm tüketim fırsatları ve günün her saati için uygundur. KG BAŞINA FİYAT EURO 12,99 SON KULLANMA TARİHİ 30/01/2025 MİNİMUM SİPARİŞ 500 ADET...
İtalya, Capo D'orlando
...Ortak mandalinanın veya ‘Avana’nın bir mutasyonudur, Palermo yakınlarındaki bir bölgede keşfedilmiştir. Yuvarlak bir bitki, yaprakları küçük, dar ve mızrak şeklindedir, çiçekleri beyaz, küçük ve kokuludur. İnce, turuncu renkte bir kabuğa sahiptir. Meyvesi turuncu-kırmızı, sulu bir yapıya sahiptir. Olgunlaşma dönemi Şubat ile Nisan arasındadır. FAYDALARI Tüm narenciye meyveleri gibi C vitamini...
İtalya, Pasturo
...Bu, ince, beyaz çiçekli bir kabuğa sahip bir manda peyniridir. Hamur yumuşak, pürüzsüz ve kremalıdır. Lezzeti hoş ve naziktir. Ortalama ağırlık: 0,3 Minimum olgunlaşma: 7-10 gün...
İtalya, Sizzano
...Piyemonte mutfağının ikinci yemekleri Et (braze ve rosto) Orta veya uzun olgunlaşma süresine sahip peynirler Mavi peynirler RENK Kırmızı yakut, narin granat yansımalarıyla KOKU Nazik çiçeksi notalar, gül ve menekşe Orman meyveleri TAT Yumuşak gövdeye sahip taninlerin yuvarlaklığı Dengeli asidite Mükemmel kalıcılık SICAKLIK: 18-20 °C ALKOL: %13 - %14 vol...
İtalya, Radicofani
...Bio Rosso, organik sütle yapılmış taze bir peynirdir. Üretim sürecinin tamamını kontrol eden sertifikasyon kuruluşunun verdiği tüm talimatlara uygun olarak işlenmektedir. İşlenen süt tamamen saf koyun sütüdür. 15/20 gün olgunlaşma süresine sahip olan bio rosso, organik domates püresi ile kabuklu olarak işlenir; yaklaşık 1.500 kg ağırlığında, kaseler şeklinde bir üründür.
İtalya, Martina Franca
Pioggia Store, Puglia'nın tipik gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir İtalyan şirketidir ve uluslararası pazarlara ve toptan satışa odaklanmaktadır. Yerel tarım ve hayvancılıktan gelen ham maddelerin titiz bir seçimi sayesinde, otantik ve yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, nesiller boyu aktarılan geleneksel yöntemlerle üretilen mozzarella di bufala, kremalı burrata, ol...
İtalya, piano di sorrento (na)
...La Clementina Caffin, tatlı ve sulu bir narenciye çeşididir ve eşsiz tadı ile tüketim kolaylığı ile takdir edilmektedir. Bu clementinler, parlak turuncu renkte, ince ve kolayca soyulabilen bir kabuğa ve yumuşak, sulu bir ete sahiptir. Olgunlaşma, Ekim'den Aralık'a kadar gerçekleşir ve bu da onları sonbahar aylarında erişilebilir kılar. Clementine Caffin, bağışıklık sistemini destekleyen ve...
İtalya, Mesoraca
... şekli elde edilir. Olgunlaşma, en az 45 gün boyunca nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda gerçekleşir. Meze olarak ve ana yemekler için (örneğin fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Calabria Şarküteri Ürünleri AĞIRLIK: 300/350 g İÇERİK: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252 Ağırlık: 0.350 kg...
İtalya, Dorgali
... ve olgunlaşma sürecinde açık saman rengi ile Iriai pecorini, sosyal yemeklerin ideal başrolüdür. Eşsiz tadı, sofraya canlılık ve neşe katarken, arkadaşlarla birlikte tadılması için mükemmel bir seçimdir. Sadece damakları şımartmakla kalmayıp, kendine has özellikleri ve zengin tadıyla gerçek bir sohbet merkezi haline gelen bir peynir.
...400 kg paslanmaz çelik olgunlaşma tankı TIG kaynakları ile. Toz kapağı, 2'' krom kaplı pirinç musluk ile tamamlanmıştır. ÖZELLİKLER: Çap 68,5 cm Yükseklik 103 cm Ürün Kodu: 806...
İtalya, Sala Bolognese
TEK FRIGO, endüstriyel soğutma sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir ve özellikle kondenser üniteleri, soğutma sistemleri, su soğutucuları, endüstriyel sıvı soğutucuları ve daha fazlasının tasarımı/monte edilmesi ile ilgileniyoruz. Ürettiğimiz ürünlerin uygulama alanları çok çeşitlidir; örneğin, solvent, modifiye alkol veya su ile endüstriyel yıkama sistemleri, otomatlar, soğutmalı dolaplar, ...
İtalya, Barletta
...Il san Marzano 62. yıl dönümü primitivo di Manduria riserva doc, saf primitivo üzümlerinden üretilmektedir. Üzümler, en az altmış yaşında olan eski asmalardan elde edilmektedir. Hasat, hafif bir olgunlaşma ile Eylül ortasında yapılmakta ve salkımlar elle toplanarak küçük sepetlere konulmaktadır. Şarap mahzeninde üzümler, kısa bir soğuk ön-macerasyona tabi tutulmakta, ardından yaklaşık 10 gün...
İtalya, Calcinate
...Beton örnekleri için olgunlaşma tankları sıcaklık regülatörü ile. Analog veya dijital sıcaklık regülatörlü galvanizli çelik model. Analog veya dijital sıcaklık regülatörlü plastik model.
İtalya, Siano
... Ölçü Kabı, 2,5-3-5-10-15 ml işaretleri ile. - 1 Dereceli Termometre -10 +110 °C - 4 Peynir Kalıbı, her biri 300/500 g peynir elde etmek için. - 2 Ricotta veya Primosale Kalıbı, her biri 200-300 g. Tarif Kitabı: Kısa ve çok kısa olgunlaşma sürelerine sahip lezzetli peynirler hazırlamak için bir rehber.
İtalya, Mortara
...Çekirdeklerin seçimi, 24 aylık olgunlaşma süreci sayesinde, pişirme sırasında daha iyi dayanıklılık ve daha az yapışkanlık sağlayarak, risottolarınızın tabakta iyi ayrılmış tanelerle ve damakta yoğun pirinç tadıyla kalitesini artıran titiz bir seçim sürecinden geçer. Olgunlaşmış pirinç tanesi sadece pişirmeye daha dayanıklı değil, aynı zamanda tarifinizin soslarını daha iyi emme kapasitesine de...
...Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Slavonya meşe fıçılarında 18 ay. Renk: Koyu yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve zarif, tatlı baharatlar arka planda ahududu ve menekşe notalarıyla. Tat: Kuru ve iyi gövdeli, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Şık bir...
...Çeşit: BOCCUCCIA Olgunlaşma dönemi: Haziran'ın 4. haftası...
İtalya, Viterbo
...Sgambato, olgunlaşmadan önce yan et parçası olmadan, böylece fazla atık oluşumunu önler. Ham madde taze olup, şirketin tercihi gereği dondurma odası bulunmamaktadır. Olgunlaşmış ağırlık kg. 6.5. Tüketilebilir ürün ağırlığı kg. 5.800 Olgunlaşma süresi 6/8 ay.
...Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle karakterizedir. Bu unsurlar, ete kendine özgü, hafif, tuzlu ve aromatik bir tat kazandırır.
... asılı kalır. Bu aşamada prosciutto yavaşça kurur, ardından yıkanır ve doğal havada asılır. Şimdi olgunlaşma süreci başlar, iki aşamaya ayrılır: dokuz aya kadar iyi havalandırılan alanlarda ve doğal hava değişimi ile, son olarak ise uzun olgunlaşma için mahzende.
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto
... devreye giriyor; bu hava, vadinin aşağısına ulaşmadan önce Appennino dağlarında ormanların özlerini çalmıştır. Mevsime göre pencereler açılır ve dokuz ay boyunca bu şekilde devam edilir. Sonra mahzene inilir: burada iki yıl sonra olgunlaşma tamamlanır. Sonuç heyecan vericidir, ancak heyecanlanmaya istekli olmak gerekir: dilimin nadir tatlılığını kavramalı, neredeyse dinlemelidir; ona uyum ve yumuşaklık veren hafif ve sindirilebilir yağı almaya kalkışmamalıdır. Beyaz ekmek ve yerel şarap onun ideal arkadaşlarıdır.
İtalya, Orta Nova
...En az 12 ay olgunlaşma süresi ile yetiştirilen birinci sınıf çim. 24 saat içinde hasat edilip teslim edilir.
İtalya, Palagonia
... olanlardan biridir. Çeşit: İtalya Renk: Sarı İğde. Olgunlaşma dönemi: Ağustos sonu – Eylül ortası Şeker (°Brix): > 15 Saklama koşulları 2/6 C° Sicilya üzümü, İtalya çeşidi. Adı gibi güzel ve tatlı. EKSTRA Kategori Malzeme Yaklaşık 7 kg'lık kasa Gün içinde toplanıp gönderilir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play