Polonya, Tomaszow Lubelski
...Firmamız, yerel olarak yetiştirilen beyaz kidney fasulyemizi sunmaktan memnuniyet duymaktadır. Fasulye, farklı boyutlarda mevcuttur. 55-60 adet/100 gram, 60-65 adet/100 gram, 65-70 adet/100 gram, 70-75 adet/100 gram, 75-80 adet/100 gram, 80-90, 90-100, 100-120, 120-135 adet/100 gram olarak başlamaktadır. Ürün, taş ayırma makinesi, istenen boyuta göre fasulyeyi kalibre eden makine, optik ayırıcı...
Bulgaristan, Otets Paisievo
... tüm faydalı özelliklerini korumaya olanak tanır. Düşük sıcaklıklarda, hindistancevizi yağı kremamsı (24 °C'nin altında) ile katı (18 °C'nin altında) bir dokuya ve beyaz bir renge sahiptir; yüksek sıcaklıklarda (25 °C'nin üzerinde) ise yağ gibi görünür ve şeffaf bir renge sahiptir. Tüm cilt tipleri için uygundur, özellikle kuru, hassas ve aşırı dehidrate ciltler için faydalıdır, çatlaklara karşı...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... Tartufi, Piacentino'nun kalbinde, beyaz trüf toplama geleneğine sahip bir bölgede faaliyet göstermektedir. Sürekli genişleyen 30 hektarlık mikorizasyonlu trüf alanlarımız, olağanüstü kalitede doğal trüfleri toplayan yerel trüf avcıları ile mükemmel bir şekilde bütünleşmektedir. Bu tarım ve doğa arasındaki birleşim, Tuber Magnatum Pico'nun sürekli bir tedarikini garanti etmemizi sağlamaktadır. Neden...
İtalya, Giuliano
...Badem unu, karışık veya v veya pastörize, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, saf beyaz çikolata, çiğ badem, limon, kabartma tozu.
Hollanda, Nijkerk
... ölçeği ve kalite standartları son derece güvenilirdir ve piyasada tanınma ve güven kazanmıştır. Diğer İsim: cis-9, trans-11-Octadecadienoik Asit, trans-10, cis-12-Octadecadienoik Asit, 9Z, 11E-Octadecadienoik Asit Özellikler / Saflık: TG %60 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 121250-47-3 Görünüm: Beyaz veya açık sarı toz Ana işlev: Vücut yağını azaltmak ve yağsız vücut kütlesini artırmak Test Yöntemi: USP...
Bulgaristan, Sevlievo
...Burgonya salyangozları Mevcut kesimler: 12 adet paket 60 adet paket Kullanılan hammaddeler: Salyangoz eti Helix Aspersa Maxima, salyangoz kabukları Helix Aspersa Maxima, Tereyağı (%86 yağ), soğan, sarımsak, baharatlar, beyaz şarap Saklama: – 18 ° C Hazırlama yöntemi: doğrudan tüketim için hazır. Önceden ısıtılmış fırında 180 ° C'de 8/10 dakika ısıtın. Sıcak servis yapın.
Polonya, Warszawa, Poland
...Asidik peynir altı suyu tozu (AWP), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak beyaz peynirden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon kullanılarak, sütün pH'ı düşürülür ve laktoz laktik aside dönüştürülür. Asidik peynir altı suyu tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu tereyağı üretiminde kullanılır. Ayrıca, birçok işlenmiş gıda ürününde, örneğin ekmek, tuzlu bisküvi, hamur işleri ve hazır yemeklerde malzeme olarak da kullanılır.
...Bu delikli sepet, bahçede veya teras masasını temizlemek için kullanılabilir. Beyaz hasır veya iki tonlu olarak mevcuttur. 5 boyda mevcuttur: Boyut 2: U 35 cm - g 24 cm - Y 17 cm Boyut 3: U 43 cm - g 30 cm - Y 18 cm Boyut 4: U 47 cm - g 32 cm - Y 13 cm Boyut 5: U 54 cm - g 34 cm - Y 14 cm Boyut 6: U 59 cm - g 36 cm - Y 15 cm Fransız yapımı...
...Eğlenceli Paskalya motifleriyle süslenmiş lezzetli tereyağı bisküvileri. Tereyağı bisküvileri: Klasik, çikolata tabanı olmadan, sütlü çikolata tabanı ile ve bitter çikolata tabanı ile, karışık olarak. Parlak veya mat kaplanmış beyaz akış paketinde tek tek ambalajlanmış. Tekil bisküvilerin kırılması mümkündür. Ürün ID:110109400 Birim:Adet Min. Sipariş Miktarı:3000 Hızlı Gönderim:Hayır Boyut:yaklaşık 80 x 50 mm Ağırlık:yaklaşık 5,4 g Son Kullanma Tarihi:doğru depolama koşullarında yaklaşık 4 ay Teslimat Süresi:baskı onayından sonra yaklaşık 15 iş günü VE-Karton:250...
Fransa, Malataverne
...bileşenler beyaz çikolata (kakao min %28) bileşenler şeker, tereyağı, kakao, tam yağlı süt tozu, gül yaprakları %2. emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması. Kuruyemiş izleri içerebilir. Beyaz çikolata, kakao yağı kullanılarak üretilen beyaz fildişi renginde bir şekerlemedir. Ayrıca süt ürünleri, şeker, lesitin ve aromalar içerir, ancak diğer çikolataların aksine kakao tozu içermez.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... cihazları kullanarak elde edersiniz. 3 çubuk 1 1/2 su bardağı tuzsuz tereyağı, yumuşatılmış 3 su bardağı beyaz şeker 6 yumurta, oda sıcaklığında 3 su bardağı kek unu, elenmiş 1 su bardağı ağır krema 1 yemek kaşığı vanilya özütü...
Fransa, Guérande
...Persler ve Mısırlılar, 2000 yıl önce, arpacık soğanını kutsal bir bitki olarak kabul ediyorlardı. Soğan ve sarımsakla yakın akraba olan bu soğanlı bitki, mutfakta yaygın olarak kullanılır; salatalarda veya béarnaise sosu ya da beyaz tereyağı gibi soslarda doğranarak yer alır. Bütün olarak buharda pişirilmiş veya konserve edilmiş hali, balık, et veya foie gras ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap...
Fransa, Caumont Sur Durance
İtalya, Roma
...İçindekiler: Tereyağı (SÜT) %93,5, Beyaz Trüf %5 (Tuber borchii Vitt), aroma, Beyaz Trüf %0,5 (Tuber magnatum Pico). Son Kullanma Tarihi: 36 ay. Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında. Açıldıktan sonra +2° / +4°'de saklayın ve 7 gün içinde tüketin. Kullanım Şekli: Ürünün kalitesinden en iyi şekilde yararlanmak için kişi başına 20 g ürün kullanılması önerilir. Krutonlar ve aperatifler için dolgu...
Fransa, Objat
...İçindekiler: %30 beyaz çikolata, AB dışı köken (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), şekerlenmiş portakal kabuğu, fındık, yaban mersini, incir, kızılcık, antep fıstığı, badem. 100g için besin değerleri: Enerji 2063Kj, 501Kcal, yağ 36g, doymuş yağ asitleri 16g, karbonhidrat 36g, şeker 34g, protein 6.2g, tuz 0.02g.
...Malzemeler: irmik, taze yumurta (33.4%), beyaz trüf (Tuber albidum Pico) %0.8, aroma. Beyaz trüf King of Truffles ile, taze trüf ile ve siyah trüf ile yapılan tereyağı King of Truffles ile eşleştirmek için idealdir.
İtalya, Messina
...pandorato. Sadece en iyi hammaddeleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Yumurta sarıları, serbest dolaşan tavuklardan elde edilmektedir, süt kremasından elde edilen tereyağı ise çiğ inek sütü santrifüj edilerek yapılmaktadır. Unlarımız yüksek kaliteli İtalyan unlarıdır ve narenciye ürünlerimiz, ünlü Katania Ovası'ndaki Paternò bölgesinden gelmektedir; bu bölge, Kırmızı Portakalları, kokulu Limonları ve sulu Mandalinaları ile ünlüdür. Panettonilerimiz, lezzetli kumaş örtülerine sarılmıştır. Her lokma, yüzyıllık bir geleneğin hikayesini ve otantik malzemelere olan sevgiyi anlatır.
...Mayıs somonu, bir çift kuşkonmaz ile, nazik buharda pişirilmiş somon filetosu, kılçiksız, kremalı narenciye tereyağı mousseline sosunda, al dente kuşkonmaz, beyaz ve yeşil, maydanoz ile süslenmiş.
Yunanistan, Ioannina
Toptan Ticaret, Dünyanın Her Yerinden Ürün İthalatı. 20 yıllık deneyim ve büyük üreticilerin özel temsilcilikleri ile müşterilerimize temel gıda ürünleri temin ediyoruz. Mısır'daki kendi ambalaj tesisimiz ile kalitemiz ve fiyatlarımız tamamen rekabetçi.
...Gecom'un konserve ürünleri, hasatın ilk gününden olgunlaşmasına kadar özel bir dikkatle İtalya'da üretilmektedir ve titiz bir kalite kontrol sürecine tabi tutulmaktadır. Bunlar; bütün soyulmuş domatesler, küp domatesler, ezilmiş domatesler, domates salçası, domates püresi, domates sosu, pizza sosu, konserve bezelye, konserve fasulye, yeşil bezelye, beyaz fasulye, nohut, kırmızı fasulye, siyah fasulye, tereyağı fasulyesi, domates sosunda pişirilmiş fasulye, San Marzano, organik ürünlerdir.
Polonya, Wrocław
Polonya Şekerlemeleri Şirketi, el yapımı şekerlemeler, çikolatalar ve tatlılar konusunda uzmanlaşmış önde gelen bir şekerleme firmasıdır. Ürünlerimizin yüksek kalitesiyle gurur duyuyoruz; tüm ürünlerimiz en kaliteli malzemelerle ve orijinal tariflere göre üretilmektedir. Tatlılarımız, eşsiz lezzeti ve kalitesi ile rakiplerimizden sıyrılmaktadır. Benzersiz avantajımız, Polonya'daki çeşitli şehirler...
...Tanelerin şeker içeriği yüksek seviyelere ulaşabilirken, önemli bir asiditeyi koruyabilir. Bu, özellikle iyi dengelenmiş, güçlü ve geniş (bol yağlı ve hacimli) şaraplar elde etmeyi sağlar. Aromalar tipik, karmaşık ve yoğundur (kuru meyveler, fındık, kavrulmuş, egzotik meyveler, tereyağı vb.). Chardonnay B ayrıca fıçıda olgunlaşma ve fermantasyon için de uygundur. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Chardonnay B genellikle uzun odunlarla budanır. Ancak iklim açısından elverişli bölgelerde...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... aromalarla birlikte doyurucu bir yapı ile somutlaşıyor. Genel olarak büyük bir saflığa sahip ve muhteşem bir uzunlukla sona eriyor. Unutulmaz bir anı bırakacak büyük bir şarap! Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzümler: %100 Rolle (Vermentino) AOC: Côtes-de-Provence La Londe Saklama: Şu anda içilebilir ve 2032'ye kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 11-13°C...
...Malzemeler: Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Formatlar: 180 & 100g...
Fransa, Reuilly
...Beyaz Üzüm Çeşidi %100 – Fıçıda olgunlaştırılmış Sauvignon Şarap Bölgesi: Orta Loire Doğal Bölge: Le Berry Toprak Türü: Kil-kireç Ortalama Verim: 60hl/ha Servis Sıcaklığı: 10° ile 12°...
...Çinko Klorür %98, beyaz veya renksiz kristal katı görünümündedir. Higraskopiktir ve çok deliquescenttir. Kokusuzdur. Suda yüksek oranda çözünür. ZnCl2 %:98 ZnO %:2.2 Fe %:0.001 Pb % :0.001...
Fransa, Longwy
...Malzemeler*: Doğal rooibos, parçalanmış kakao fasulyesi, KARAMEL (ŞEKER, GLUKOZ ŞERBETİ, KREM, TEREYAĞI, GUERANDE TUZU), limon kabukları (6%), doğal aroma - Ambalaj: 40 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen malzemeler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - Beyaz etiket olarak mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif mi oluşturmak istiyorsunuz? Bizimle...
... sirke ile karıştırılarak orijinal sos haline getirilebilir, pesto gibi. Ya da lezzetli bir otlu tereyağı yaparak bifteğinizle kullanabilirsiniz. Bizim için bu, her türlü yemek için en iyi baharat karışımıdır. İster sebze ve etleri baharatlamak, ister tofu ve beyaz peynir marine etmek için kullanın, Chimichurri her zaman işe yarar. Her sipariş, maksimum aroma garantisi için müşteri siparişi alındıktan sonra üretilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play