Fransa, Laissac
...Kuru et, sığırın uyluk kısmından elde edilmektedir. Üretim yöntemlerine ve kullanılan malzemelere göre bresaola, grison eti veya cecina olarak adlandırılabilir. Bizde bu kuru et, Aveyron'da sembolik bir ırk olan Aubrac sığırından yapılmaktadır. Güçlü ve zarif olan bu et, domuzlardan yapılan el yapımı şarküteri ürünlerine alternatif sunmaktadır. %100 saf sığır olan bu Aubrac kuru eti, tüm el...
Finlandiya, Turku
İtalya, Casoria
...Kampanya bufalo eti ve şarküteri ürünlerinin toptan ve perakende satışı. Ürünler arasında: 500 gr T-bone biftek, Floransa kesimi, dilimler, entrecôte, filetto, sosisler, kıyma, hamburgerler, ağda roast beef, ağda rulo, bresaola.
İtalya, Treviso
...Sığırın uyluk kısmından, kaliteli ve seçkin bir kesim olan fesa kalbi çıkarılır. Titiz bir işleme ve kuru, havalandırmalı bir olgunlaşma ile, yağsız, yumuşak ve lezzetli bir ürün elde edilir. AĞIRLIK: Yaklaşık 1.60kg İÇERİK: Halal İtalyan sığır eti, tuz, baharatlar, E252. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play