Türkiye, Çorum
... fabrikaları dışında buğday, mısır ve benzeri tahılların işleme tesislerinde, yem fabrikalarında, karışık yemlerin nihai elenmesi ile öğütülmüş malzemeler içinde kalan büyük taneli mısır, ezik pelet yem, arpa, yulafın elenmesi ve benzeri işlemler için çeşitli gıda ürünleri işleme tesislerinde kullanılır.
Fransa, Torcy Le Petit
... laboratuvarı hizmetleri Buğday üzerinde Buhler öğütme, spesifik ağırlık, nem, protein, mikotoksinlerin tespiti vb. Un üzerinde Chopin alveografı, Hagberg düşüş indeksi, farinograf, kül oranı, hasar görmüş nişastalar vb. Deneme Fırını hizmetleri Pişirme kontrolleri (CNERMA ve BIPEA yöntemleri) Ürünlerin düzenliliği ve kalitesinin kontrolü. Eğitim Merkezi: (Fransız Ekonomi, Sanayi ve İstihdam Bakanlığı tarafından onaylı eğitim merkezi) MILLBÄKER ürünlerinin kullanımı ve iyi fırıncılık uygulamaları konusunda eğitim.
İtalya, Marmirolo
...W 270-290. Yumuşak buğday unu Tipi '0'. ROUTE 36, tekerlekli pizza ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm süreçler için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve Glutenin içeriğine sahip çeşitlerden dikkatlice seçilmiş tanelerden elde edilen Yumuşak buğday unu Tipi '0'. Usta bir öğütme, beslenme ve reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlamak için çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını da düzenleyebilir. Bu nedenle, Route 36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar ne büzülür ne de kırılır ve uzatılması kolaydır.
Türkiye, Ankara
...Tarbigem, tahıllar, yağlı tohumlar, ayçiçek yağı, palm yağı, soya fasulyesi, yem arpa, çavdar tohumları, buğday unları, sarı mısır, baharatlar, şifalı ve aromatik bitkiler, endüstriyel bitkiler, yenilebilir baklagiller ve daha birçok ürün gibi çeşitli ürün türleriyle çalışmaktadır. Kendi markamız var ve bu marka aynı zamanda ayçiçek yağı üretmektedir. WhatsApp 00380979392931 Ivanna...
Polonya, Warszawa, Poland
...Mısır gluteni unu, mısırın ıslak öğütme yöntemiyle mısır nişastası üretimi sırasında elde edilen bir yan üründür. Son ürün, sarı-turuncu renkte homojen, ince bir tozdur. Taze bir tahıl kokusuna sahiptir. Mısır gluteni, yüksek protein içeriğine ve yumurtlayan tavuklar için değerli olan oldukça iyi bir metiyonin içeriğine sahiptir. Sarı ksantofilin nispeten yüksek içeriği, mısır gluteni ununu kümes hayvanlarını renklendirmek için popüler bir seçim haline getirir.
Ukrayna, Pervomaysky
...Öğütülmüş mısır irmiği, çiçek filmi çıkarılmış ezilmiş mısır tanecikleridir ve nazik bir öğütme işleminden geçmiştir. Taneciklerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Taneciklerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
Polonya, Brzozów
...Badem unu, %100 öğütme işlemi ile elde edilmiştir, sıradışı bademlerden. Kendine has bir badem tadı vardır ve oldukça doyurucudur. Doğal doymamış yağ asitleri, yüksek protein, demir ve E vitamini ile B vitaminleri içerir. Gluten içermez. Düşük glisemik indekse sahiptir ve buğday unundan çok daha az kalorilidir. Badem unu, glütensiz bir diyet uygulayan insanlar için önerilmektedir. 0,048G < 1...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kara buğday irmiği, 300 ile 800 mikron (irmik boyutu) arasında değişen kara buğday tanecikleridir. Taşlarla öğütme işlemi, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır; bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksi düşürmeyi mümkün kılar. Ağırlık: 800 g...
Ukrayna, Poltava
...Firma DİAMANT LTD, LLC tarafından üretilen anlık organik buğday flakeleri, TU U 15.6-13929625-001:2011'e göre üretilmiştir. Üretim için, çift saflaştırılmış sertifikalı organik tam tahıl buğday irmiği kullanıyoruz; bu, bitmiş üründe un filmlerinin varlığını ortadan kaldırır. Çok nazik öğütme ve buharlama modlarının kullanılması, üründeki faydalı besin maddelerinin maksimum miktarını korumaya...
Çek Cumhuriyeti, Nucice
...Çek Cumhuriyeti'nde bulunan profesyonel bir değirmenciyiz. Patentli teknoloji ile, ince tam tahıllı karabuğday unu ve daha birçok çeşit sunabiliyoruz. RAW standartlarına göre öğütülmüş, 40°C'nin altında = soğuk öğütme, besin değerini, aromayı, rengi ve en önemlisi mükemmel hamur karışım sonuçları için çok önemli olan enzimleri korumak için benzersiz bir yöntem. Sadece glütensiz ham maddeleri (pirinç, fasulye, mercimek vb.) öğütüyoruz. Daha fazla bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.
Fransa, Soreze
...Elektrikli tahıl değirmeni, saatte 6 kg un üretebilen granit taşlarla donatılmıştır. 450 W, 220 V, 320 devir/dakika elektrik motoru. Tahıl için huni ve kayın ağacından un toplayıcı. 15 cm çapında ve 3 cm kalınlığında doğal granit taşlar, daha ince veya daha kalın öğütme için ayarlanabilir. Tam buğday dahil olmak üzere ince un verimi saatte 5 ila 6 kg. Ayrıca mısır da öğütme imkanı sağlar...
ufs.country_names.RU, Novorossiysk
...Kara buğday ununun bileşimi, yararlı makro ve mikro elementler açısından zengindir. Kara buğday unu ayrıca E, C, PP ve B vitaminleri gibi birçok vitamin içerir. Renk: Kahverengi Ambalaj: Kağıt torbalar...
Belçika, Mont-Saint-Guibert
... pancarı) işlemektedir. Ham madde, başlangıçta parçacık boyutu dağılımını, enzimlerin sonraki adımlarda nişasta molekülleri ile temas etmesini sağlayacak şekilde azaltmak için ezme (tahıllar için öğütme) işlemine tabi tutulur. Alfa-amylaz ile sıvılaştırma sırasında, nişasta düşük moleküler şeker birimlerine, yani dextrinlere ayrılır. Bir sonraki işlem adımı olan şekerleme sırasında, bu dextrinler...
Avusturya, Atzenbrugg
...Un, köfte, lor hamuru veya kum hamuru için idealdir. Düz un gibi, iri yapıya sahip olan ve yapısı biraz daha kaba olan un da, tüketicilere yemek pişirme ve fırınlama için günlük kullanımda en iyi kalitede hizmet sunar. Buğday unu, nötr ama son derece çok yönlü bir temel malzeme olarak, her gün yediğimiz en önemli gıda maddelerinden biridir. Tüm un çeşitleri düşük yağlıdır ve en az %70 oranında doyurucu karbonhidrat içerir. Ayrıca, tüm un çeşitleri, öğütme derecesine bağlı olarak daha az veya daha fazla miktarda lif içerir.
Türkiye, Çorum
... Tesisleri - Küçükbaş ve Büyükbaş Hayvan Yemi Üretim Tesisleri - Baharat Temizleme ve Öğütme Üniteleri - Tohum Temizleme Üniteleri - Arpa, Çavdar, Yulaf gibi tahılları Temizle ve Öğütme Üniteleri gibi anahtar teslim projelerin yanı sıra, mevcut tesislerin bakım ve onarım gibi ihtiyaçlara en uygun çözümleri hızlı ve sonuç odaklı bir şekilde sunmaktadır...
Türkiye, Istanbul
...AKUN, unvanı en yüksek kalite makarna üretimi için un elde etmek amacıyla buğday değirmenliği sektöründe ulusal düzeyde en önemli sanayi şirketlerinden biridir. Türkiye, Avrupa, Afrika ülkeleri ve Orta Doğu'daki fırıncıların uzun süreli iş ortağıyız. Modern değirmen teknolojilerine dayanan tesisimiz, günde 550 ton un öğütme kapasitesine sahiptir. Fabrikamız, çok yüksek hijyen ve sağlık...
Sırbistan, Vrsac
... değerine sahiptir. Bu un, biyolojik olarak yüksek kaliteli hamur işleri yapmak için tasarlanmıştır. (5kg, 25kg ve 50kg paket) 4. Buğday irmiği (Semolina) - tip 400, un elde edilmeden önce öğütme işleminin bir yan ürünüdür ve mineraller ve vitaminler açısından son derece zengindir, belirli son ürün türlerine uyarlanmıştır. (1kg ve 50kg paket) Ürünlerimizle, siz ve ihtiyaçlarınız güvende çünkü birincil hedefimiz mümkün olan en yüksek kalitede ürünü sunmaktır; bu da on yıllık iş deneyimimizle kanıtlanmıştır. Lütfen şirketimiz ve hizmetlerimiz hakkında kısa bir sunuma da göz atın.
Almanya, Badenweiler
...KOMEKO'nun üç pirinç unu karışımı ile glütensiz pişirme hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tüm KOMEKO pirinç unları doğası gereği %100 glütensizdir ve Japon geleneksel yöntemine göre üretilmiştir. En iyi yanı: Unları çoğu tarifte buğday unuyla 1:1 oranında kolayca değiştirebilir ve diğer pirinç unlarına kıyasla işlenmesi kolay bir hamur için hiçbir bağlayıcı veya katkı maddesi gerektirmezsiniz. Farklı pirinç çeşitlerinin seçimi, pirinç tanelerinin yoğun ve nazik bir şekilde temizlenmesi, karışım oranı ve öğütme derecesi, bu üç benzersiz unun pişirme özelliklerini ve aromasını belirler.
... geliştirilen bir öğütme diyagramına sahip sert buğday irmiğinden üretilmektedir. Şirket Felsefesi Eli.S.An Natural Food, yeniliğin değerine, araştırmaya güvenmenin gerekliliğine ve aynı zamanda geleneklere saygı göstermenin önemine inanır. Pastaelisan, şirket felsefesinin ilham verici ilkelerini özetler: şeffaflık, made in Italy, malzemelerin titiz araştırması, her ürünün organoleptik ve besin özelliklerinin sürekli güncellenmesi ile öncü bir çalışma, sertifikasyon, güvenlik ve tedarik, makineler ve nihai ürünlerin periyodik kontrolü.
İtalya, Cortemilia
... yumuşak buğdayın öğütülmesi sektöründe faaliyet göstermekte ve bunun sonucunda hayvancılığa yönelik yan ürünlerin çıkarımını gerçekleştirmektedir. 2018 yılında, öğütme makineleri yenilikçi teknolojilerle değiştirilerek yeni bir değirmen inşa edilmiştir; bu sayede üretim genişletilmiştir. Ayrıca, yumuşak buğday ve diğer tahıl türlerinden taş değirmenle öğütülmüş yeni un çeşitleri üretmeye başlanmıştır. Şirketimiz BRC sertifikasına sahiptir.
Belçika, Havelange
Agribio, tam bir döngüyü yönetmektedir: einkorn, buğday, çavdar ve karabuğday yetiştirme, bu tahılların depolanması, sınıflandırılması ve temizlenmesi ve nihayetinde farklı kalitelerde un elde etmek ve satmak için öğütme. Kısa döngü sürekli olarak korunmakta ve geliştirilmektedir. Organik Fırıncılık Tarlalardan yeni çıkmış ekmekler ve hamur işleri. Organik Tahıllar Buğday, soyulmuş einkorn...
... ve buğday nişastası fabrikaları için ekipman sağlamaktadır. Değirmenler, aşınma açısından son derece dayanıklı ve verimlidir, çünkü parçalama işlemi esasen ürünler arasında çarpma olayları ile gerçekleştirilir. Bu süreçte, ince öğütme ve öğütme kurutma olmak üzere iki işletim modu arasında ayrım yapılabilir. Ultra-Rotorların farklı modelleri dünya genelinde ve müşteri taleplerine göre sunulmaktadır.
İspanya, Tardienta, Huesca
...Harinera de Tardienta, İspanya'nın kuzeyinde, önemli bir buğday üretim bölgesinin kalbinde yer almakta olup, 1954 yılından beri yüksek kaliteli un ve irmik çeşitleri üretmektedir. Mantıklı bir ilerleme politikası gereği, en modern teknolojiyi öğütme sürecine entegre ettik. Buna ek olarak, hammaddelerin titiz bir seçimi, Avrupa'nın en büyük buğday depolama kapasitelerinden biri olan yaklaşık...
Avusturya, Raabs An Der Thaya
CMS kompakt değirmenleri, en iyi ekstraksiyon oranlarıyla yüksek kaliteli un üretmek için yenilikçi bir patentli öğütme süreci uygulayarak çalışır. Buğday, mısır, sorgum vb. aynı makine ile öğütülmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play