Fransa, Sarrola-Carcopino
...Ajaccio yakınlarındaki Güzellik Adası'nın şarküteri tedarikçisi olan Salaisons Joseph Pantaloni, birçok yıldır orta ve büyük marketlerle çalışmaktadır. Şirket ayrıca, gıda profesyonelleri için Rungis pazarına da hizmet vermektedir. Malın paketlenmesi Salaisons Joseph Pantaloni, ürünlerin optimal bir şekilde paketlenmesini sağlamaktadır: - Yerinde etiketleme ve talep üzerine kişiselleştirme...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
Fransa, Laissac
...Bocakların basitçe bir masada sergilenmesi veya şarküteri ürünlerinin tercih edilen tabağa yerleştirilmesi, bir şarküteri tabağı hazırlamayı hiç bu kadar kolay hale getirmedi. 25 kişilik bir aperatif tabağı, bir dokunuşla hazır, Pop ve işte bu kadar! (Kişi başı 84g şarküteri) Açılmadan önce oda sıcaklığında 3 ay saklama süresi. Aveyron'daki Laissac atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri. Sadece 3 malzeme ile geleneksel el yapımı üretim: domuz veya sığır eti, Guérande tuzu, Kamboçya'nın Kampot IGP karabiberi. Son Kullanma Tarihi: 90 gün Menşei: Laissac, Aveyron Ağırlık: 2,1kg...
Fransa, Carpentras
... şarabı Domuz ve Juniper ile yapılmış el yapımı bir terrine Ve son olarak yeşil zeytin ve Chorizo içeren el yapımı bir sürülebilir sos Küçük + : Şarküteri severler için mükemmel bir kutu, aperatif için anahtar teslim bir kutu! SKU:2200056000000-1-1 Ağırlık:3 kg Boyutlar:35 × 26 × 10 cm Ağırlık ile ilgili açıklama: Kurutulmaya tabi ürün İçindekiler:Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı...
Fransa, Baie-Mahault
...Domuz karkasımızı keşfedin, lezzetli ve kaliteli et sunmak için en büyük özenle hazırlanmıştır. Et profesyonelleri ve mutfak tutkunları için mükemmel olan domuzumuz, yumuşak ve sulu bir et sağlamak için optimal koşullarda yetiştirilmiştir. Şarküteri ürünlerinden yavaş pişirilmiş yemeklere kadar birçok tarifte kullanılabilir, domuz karkası birinci sınıf bir seçimdir. Hemen sipariş verin ve domuz etimizin olağanüstü kalitesinin tadını çıkarın.
Eşleşen ürünler
Domuz karkası
Domuz karkası
Diğer Ürünler
Or ou altın 24
Or ou altın 24
Belçika, Woluwe-Saint-Pierre
...M-S hizmetlerinde, lezzetli seçenekler bulacaksınız; bunlar arasında yumuşak kuzu eti, kaliteli sığır eti, helal seçenekler, lezzetli tavşan, birinci sınıf koyun eti ve üstün kaliteli domuz eti bulunmaktadır. Her damak tadına hitap edecek en yüksek kalitede et ürünleri sunma taahhüdümüz var. Et ve şarküteri ürünlerimizle farkı keşfedin.
İtalya, MILANO
...San Daniele Jambonu yalnızca İtalya'nın kuzeydoğusundaki San Daniele del Friuli şehrinde, çok sıkı kalite kontrolleri ile üretilebilir. Alp rüzgarları ve sıcak deniz esintilerinin eşsiz kombinasyonu, San Daniele Jambonu'na özel bir aroma ve tat kazandırır. San Daniele Jambonu, İtalyan hükümeti tarafından düzenlenen belirli gereksinimlerle yetiştirilen özel domuz ırkları ile üretilmektedir. Üretim sınırlıdır. KG 9,928 CİVARI KG BAŞINA FİYAT EURO 8,00 PAKET BAŞINA 2 ADET ASGARİ SİPARİŞ 50 PAKET BAŞINA 2 ADET SON KULLANMA TARİHİ 14/09/2025...
İtalya, Fidenza
...Fiocchetto, domuzun but kısmından elde edilir. Daha ünlü culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü olarak ayrılır.
Fransa, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'un kurutulmuş organik domuz filetosu, ülke jambonu veya sucuk gibi ince dilimler halinde tüketilir. Aperatiflerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak, bir şarküteri tabağında, peynirle veya bir salatada yer alacaktır. Domuz filetosu, Ferme de la Rousse'un diğer büyük şarküteri ürünleri gibi, satışa sunulmadan önce en az 12 hafta kurutulmaktadır.
İtalya, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese, Puglia geleneğinin tipik bir şarküteri ürünüdür, yüksek kaliteli etten üretilir ve yerel baharatlarla tatlandırılır. Bu şarküteri ürünü, lezzetli ve aromatik bir tada sahiptir, bu da onu tek başına veya bir şarküteri tabağının parçası olarak tadım için mükemmel kılar. Salsiccia martinese, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. Eşsiz tadı ve el yapımı işçiliği, onu Puglia mutfağının mükemmel bir ürünü haline getirir.
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...Domuz Başı Siyah Boğa Beyaz Boğa Bakla Butifarra Karaciğer Pate Köy Butifarra Cular Butifarra Siyah Butifarra Katalan Cular Sant Roc Yumurta Butifarra Kan Sosis Beyaz Butifarra Malagueño Chorizo...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) Guijuelo (Salamanca)'da yerleşik olup, neredeyse tamamen İberik domuzunun sanayileştirilmesiyle ilgilenmektedir. Amacı, sanayilerinin ihtiyaç duyduğu domuzların kesimi ve parçalanmasını sağlayacak bir kesimhane ile yağların eritilmesi için bir bölüm inşa etmekti. Bu süreç, 1982 yılında faaliyete geçmiştir. Günümüzde, MAGUISA, ürettiği tüm SANDACH (İNSAN TÜKETİMİN...
Portekiz, Santarém
...Karışık ızgara, ya da karışık ızgara, Portekiz barbeküsünün özünü yakalayan lezzetli bir et çeşitliliğidir. Monte Safira'nın Karışık ızgarası, en iyi yerel etlerin bir seçkisini sunar; domuz eti, sığır eti ve sosisler dahil olmak üzere, hepsi ustaca mükemmel bir şekilde ızgara yapılmıştır. Sonuç, her et severin isteklerini tatmin edecek ağız sulandıran bir lezzet ve doku kombinasyonudur. Bu...
Fransa, Castelnaudary
...Vakumlu kuru domuz yağı %100 ev yapımı İçindekiler: domuz yağı, tuz, karabiber, Provence otları. Bacon parçalarınız için veya ince dilimlenip ızgara yapılarak çırpılmış veya sahanda yumurtalarınızı zenginleştirmek için. 19,35 €/kg Ürünün minimum net ağırlığı: 400g.
Fransa, Marseille
...İtalyan AOP Şarküteri: speck, coppa, San Daniele jambonu Profesyoneller ve sanayiciler için İtalyan şarküteri toptancısı. İtalyan ürün yelpazemiz, Coppa, Speck ve ünlü San Daniele Jambonu gibi İtalyan mutfağının çeşitli spesiyalitelerini içermektedir. İtalyan şarküteri ürünlerini en iyi şekilde dağıtabilmek için sertifikalı üreticileri tercih ediyoruz. Çünkü İtalyan şarküteri kalitesi, üretim süreci boyunca birçok faktöre bağlıdır. AOP, bunun bir garantisidir. AOP İtalyan ürünleri. Sertifikalı İtalyan üreticileri. Her hafta Fransa'ya teslimat.
...Koyu kırmızı rengi ve yoğun tadıyla siyah domuz jambonu, ormanın kokusunu hatırlatır ve açık havada beslenme ve yetiştirme tarzından kaynaklanan derin bir tatlılığa sahiptir. İşlenmesi ise tamamen el yapımıdır ve Emilian geleneklerimize saygı gösterilerek gerçekleştirilir.
İspanya, Murcia
...İber domuzunun arka kısmındaki yarım karkasın kemik, bacak ve ayakla ilişkili kas kütlesinden yapılan, meşe palamudu ve doğal kaynaklarla beslenen, insan tüketimine uygun bir şarküteri ürünü. Parça başına ağırlık, yaklaşık 4.5 kg. Ağırlık: 3-5 kg...
Belçika, Bruxelles
...Arka kesim domuz ayağı, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zenginleştiren yumuşak bir doku ve zengin bir lezzet sunar. Bu ayak, kalitesi ve tazeliği için titizlikle seçilmiştir ve olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Izgara, fırın yemekleri ve güveçler için mükemmeldir. Farklı boyutlarda mevcut olan Arka kesim domuz ayağı, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay bir kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu domuz ayağı kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir seçimdir.
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
...Domuz böbreği, birinci sınıf bir püre yan üründür. Taze böbrekler açık kahverengi veya çikolata renginde olabilir. Proteinler, mineraller Fe, Mg, Zn, P, K açısından zengindir. Ürün haşlanabilir, fırınlanabilir, kaynatılabilir ve ızgara yapılabilir. Üretici: Ukrayna Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...
Fransa, Carquefou
...Maison Quillard'ın catering tarifleri, aile yemekleri için özel çözümler sunmaktadır: bütün domuz yavrusu veya yarım domuz yavrusu (20 veya 10 kişi), sebzelerle doldurulmuş ve Porto sosu ile birlikte sunulan bonfile ile kızartılmaya hazır. Ayrıca, 6 veya 8 kişi için but ve bonfile olarak da sunulmaktadır.
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ağırlık: 0,4 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 432kcal 1793kj Yağlar 36gr, bunların 12gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,4gr, bunların 1,3gr'ı şeker Protein 27gr, lif 0,02gr, tuz 7,9...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kıyma veya doğranmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bir üründür. Brisa İber Domuzları Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri ile sonuçlanır. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örneklerin kökeni, esasen Salamanca'da...
Litvanya, Bajorai, Vilniaus R.
...Mortadella Bologna, yalnızca domuz etinden yapılan silindirik veya oval şekilli bir şarküteri ürünüdür. Pembe bir renge ve ayırt edici, yoğun, hafif baharatlı bir aromaya sahiptir. Bu ürün PGI (IGP) sertifikasına sahiptir.
İspanya, Peligros
...Aditifler, baharatlar ve baharat karışımı, şarküteri kullanımı için, "Domuz Peyniri" veya "Yaban Domuzu Başı" olarak adlandırılan ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba...
Fransa, Rungis
...Toptan tavuk, av etleri, foie gras ve şarküteri uzmanı. İletişim 01 41 73 09 80...
Fransa, Lyon
...Bigorre siyah domuz terinimiz, tatlı ve rahatlatıcı lezzetlerle damak zevkinizi şımartmak için kestanelerle lezzetli bir şekilde bir araya getirildi. Sonbaharın mükemmel meyvesi olan kestane, hafif tatlı tadı ve yumuşak dokusuyla rahatlatıcıdır. Çok enerji verici olan kestane, az yağ içerirken, bol miktarda karbonhidrat barındırır.
İtalya, Mesoraca
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Salumi Calabresi AĞIRLIK: 300/350 Ağırlık: 0.300 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextrose ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
İtalya, Orsogna
...Abruzzo'ya Özgü Şarküteri ve Peynirler * Trüf ile Salam * Tatlı Yuvarlak Aquilano Salamı * Tatlı Cigolana Salamı * Acı Cigolana Salamı * Cigolana Tipi Domuz Karaciğeri Salamı * Acı Bastoncino Salamı * Aquilana Spianata Salamı * Taze Abruzzo Sosisleri Peynirlerimiz: * Klasik Sepet Caciotta * Frenk Soğanlı Caciotta * Cevizli Caciotta * Siyah Zeytinli Caciotta * Yeşil Zeytinli Caciotta * Biberli Caciotta * Trüf ile Caciotta...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play