... prestijini temsil eden dolgun ve etli bir şarap sunmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon. ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Böğürtlen, siyah frenk üzümü ve vişne aromalarıyla meyvemsi burun. Olgun ve sıcak tanenlerle yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir damak tadı. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sığır bonfile, erikli kızarmış domuz eti veya yaşlı peynir ile birlikte tadına varılmalıdır. 18°C'de servis edin. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te Bronz Madalya.
Fransa, Castelnaudary
Güney Fransa'da yerel bir temele sahip olan Groupe Rivière, 3 nesildir, geleneksel Fransız tariflerinden yola çıkarak lezzetli ve yenilikçi hazır yemekler tasarlamakta ve geliştirmektedir. Doğal malzemelerle hazırlanan tarifleri, renklendirici, koruyucu ve yapay aroma içermez. Groupe Rivière, markaları aracılığıyla ürünlerinin kalitesine olan bağlılığını ve Sürdürülebilirlik (RSE) yaklaşımına ola...
Türkiye, Düzce
Asya Su, 1999 yılında Düzce’ nin Çilimli ilçesinde Topçular Köyü Mevkiinde modern üretim anlayışı ile kurulmuş olup, en son teknolojiyle donatılmış 3500 m² kapalı, 11000 m² açık alana sahip tesislerinde faaliyetini sürdürmektedir. Sürekli artan kapasitesi ile saat 27.500 şişe / saat dolum kapasitesi ile hizmet vermektedir. Kaynağımız doğal güzellikleriyle ünlü Düzce’nin en yüksek noktalarından bir...
Eşleşen ürünler
330ml
330ml
Diğer Ürünler
Analysis
Analysis
Fransa, Bessenay
...Gascogne Erikli Vücut Balmı, Yanaëlle Sabunhanesi'nin tüm sabunları ve kozmetikleri gibi el yapımı olarak üretilmiştir ve özellikle shea yağı*, jojoba yağı*, susam yağı* ve Gascogne erik çekirdeği* açısından zengindir. Bu ürün, cildinizin ve saçlarınızın güzelliği için hızla bir yardımcı haline gelecektir. Hacim: 30 ml Hacim: 50 ml...
Polonya, Łącko
...Rus mantısı - Etli mantı - Ispanak ve peynirli mantı - Çilekli mantı - Yaban mersinli mantı - Tatlı peynirli mantı - Elmalı mantı - Erikli mantı - Lahana ve mantar ile mantı - Lahana ve et ile mantı - Łąckie pyzy - Etli pyzy - Mantar ile uszka - Etli uszka...
Fransa, Biguglia
...Erik ve kakao karamel 12 karamel için tarif ● %35 yağlı 120 g sıvı krema ● 1 kavanoz U Zuccaru Erikli ve kakao parçacıklı Şeker 120 g erikli ve kakao parçacıklı şeker ile sıvı kremayı karıştırın. Karışımı bir tencerede ısıtın. Karamel güzel bir amber rengi aldığında, ocaktan alın ve yağlı kağıt üzerine küçük toplar bırakın. Soğumaya bırakın. Parmaklarınızla yumuşak karamel topları oluşturun. U Zuccaru Erikli ve kakao parçacıklı şekerle yuvarlayın! Aşırı iştahla ve parmaklarınızla tadını çıkarın!
ufs.country_names.RU, Moscow
...Churchhela (çuch-hela) cevizli ve erikli kayısı MADZHO, 80 gr., vakum - Meyve suyu ve kuruyemişler temelinde inanılmaz bir doğu tatlısı churchhela (çuch-hela). İçindekiler: kayısı suyu, ceviz içi, erik, şeker, premium kalitede buğday un. 100 g üründeki besin değeri: protein 6 g, yağ 16 g, karbonhidrat 59 g. Enerji değeri 396 kcal/1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığına maruz kalmaktan kaçının. Net ağırlık: 80 gr Son kullanma tarihi: +15 ile +21°C arasında ve ilgili hava neminin %75'i geçmemesi koşuluyla 180 gün.
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Erikli Zencefilli Ekmek 250g, Orta bölgeden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %5 erik, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 armagnac. Zencefilli ekmek ile yapabileceğiniz tüm tarif fikirlerini blogumuzda bulabilirsiniz! Kuruyemiş kullanılan bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayın...
Türkiye, Istanbul
...Belçika'nın CMB konserveciliği ve hardal üretimi, kendi markalarımız altında veya Özel Etiket ile soğuk soslar, sıcak soslar ve hazır yemekler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Hazır yemeklerimiz arasında vol-au-vent, boeuf bourguignon, waterzooï, coq au vin, köfte, flamand usulü carbonnade, goulash, portakal soslu ördek, bask usulü tavuk, üzüm soslu sülün, geyik eti civeti, erikli tavşan...
Fransa, Laguiole
...La Maison CONQUET, Aubrac'ın gastronomik gelenekleri konusunda uzmanlaşmıştır. La Maison, saf Aubrac sığırı, Aveyron domuzu, Aveyron kuzu eti ve dana eti kullanarak şarküteri ürünleri, konserveler ve birçok et ve özel ürün üretmektedir. Şirket ayrıca pişirilmiş yemekler, sakatat, aligot ve tome gibi yerel peynirler de üretmektedir. La Maison tarafından sunulan pişirilmiş yemekler esasen tripoux, lahana dolması ve kuru erikli Aveyron farçous'tur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play