... prestijini temsil eden dolgun ve etli bir şarap sunmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon. ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Böğürtlen, siyah frenk üzümü ve vişne aromalarıyla meyvemsi burun. Olgun ve sıcak tanenlerle yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir damak tadı. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sığır bonfile, erikli kızarmış domuz eti veya yaşlı peynir ile birlikte tadına varılmalıdır. 18°C'de servis edin. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te Bronz Madalya.
Fransa, Castelnaudary
Güney Fransa'da yerel bir temele sahip olan Groupe Rivière, 3 nesildir, geleneksel Fransız tariflerinden yola çıkarak lezzetli ve yenilikçi hazır yemekler tasarlamakta ve geliştirmektedir. Doğal malzemelerle hazırlanan tarifleri, renklendirici, koruyucu ve yapay aroma içermez. Groupe Rivière, markaları aracılığıyla ürünlerinin kalitesine olan bağlılığını ve Sürdürülebilirlik (RSE) yaklaşımına ola...
Fransa, Bessenay
...Gascogne Erikli Vücut Balmı, Yanaëlle Sabunhanesi'nin tüm sabunları ve kozmetikleri gibi el yapımı olarak üretilmiştir ve özellikle shea yağı*, jojoba yağı*, susam yağı* ve Gascogne erik çekirdeği* açısından zengindir. Bu ürün, cildinizin ve saçlarınızın güzelliği için hızla bir yardımcı haline gelecektir. Hacim: 30 ml Hacim: 50 ml...
Fransa, Biguglia
...Erik ve kakao karamel 12 karamel için tarif ● %35 yağlı 120 g sıvı krema ● 1 kavanoz U Zuccaru Erikli ve kakao parçacıklı Şeker 120 g erikli ve kakao parçacıklı şeker ile sıvı kremayı karıştırın. Karışımı bir tencerede ısıtın. Karamel güzel bir amber rengi aldığında, ocaktan alın ve yağlı kağıt üzerine küçük toplar bırakın. Soğumaya bırakın. Parmaklarınızla yumuşak karamel topları oluşturun. U Zuccaru Erikli ve kakao parçacıklı şekerle yuvarlayın! Aşırı iştahla ve parmaklarınızla tadını çıkarın!
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Erikli Zencefilli Ekmek 250g, Orta bölgeden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %5 erik, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 armagnac. Zencefilli ekmek ile yapabileceğiniz tüm tarif fikirlerini blogumuzda bulabilirsiniz! Kuruyemiş kullanılan bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayın...
Fransa, Laguiole
...La Maison CONQUET, Aubrac'ın gastronomik gelenekleri konusunda uzmanlaşmıştır. La Maison, saf Aubrac sığırı, Aveyron domuzu, Aveyron kuzu eti ve dana eti kullanarak şarküteri ürünleri, konserveler ve birçok et ve özel ürün üretmektedir. Şirket ayrıca pişirilmiş yemekler, sakatat, aligot ve tome gibi yerel peynirler de üretmektedir. La Maison tarafından sunulan pişirilmiş yemekler esasen tripoux, lahana dolması ve kuru erikli Aveyron farçous'tur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play