... beton tanklarda. Hava basıncı ile pompalama ile ekstraksiyon. Fermentasyon süresi: 35 gün.
Olgunlaşma: Yeni fıçılarda (%20), ince tortular üzerinde, 16 ay boyunca. Şişeleme öncesi süzme yok.
Tadım: Derin bir kırmızı ile giydirilmiş koyu bir renge sahip. Aromatik buketi, siyah meyve notları, rezinli, baharatlı ve zarif çiçek notlarıyla kendini gösteriyor. Güçlü bir yapıya sahip olan damak, zarif...
... sırasında Reignac'ın papazından (Saint-Julien köyünün eski adı) almıştır. 2020 yılında, Bruno Saintout Şarapları'nın %75'i çevresel bir sertifikasyona (Qualenvi, HVE) sahiptir ve hedef %100'dür.
Tadım
Kırmızımsı bir renge sahip. Vanilyalı ve baharatlı bir burun, çiçek notalarıyla birlikte. İyi yapılandırılmış bir gövde, çok yumuşak tanenler, kuru, yüksek asidite. Mükemmel bir denge. Damakta siyah...
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
...Üzümler: Şarap üreticisinin sürprizi
Bağların yaşı: 3 ila 50 yıl
Toprak: Kil- Kalker
Hasat: Makine ile
Tadım:
• Renk: Açık
• İlk burun: Beyaz Çiçek
• İkinci burun: Beyaz Meyveler
• Ağızda: Ferah ve yuvarlak, mineral bir bitiş ile, kayısı aromaları
• Orta uzunluk (5/6) Yemek/şarap uyumu:
• Balık, deniz ürünleri, Aperatifler….
Saklama: 2 ila 3 yıl
Şarap yapımı: Salkım ayırma/ezme, ardından presleme ve durultma, en son düşük sıcaklıkta (16°C) şarap yapımı. 2 hafta şarap yapımı, ardından kış boyunca ince tortular üzerinde olgunlaştırma. Son olarak, inert gaz ile şişelemeden önce filtreleme.
...Üzüm Çeşidi: Syrah - Cinsault
Şarap Yapımı: Doğrudan presleme, statik süzme ve 14" / 16" derecede 15 ila 20 gün boyunca paslanmaz çelik tankta fermentasyon.
Açık pembe ve parlak bir renge sahip,
Burunda taze kırmızı meyve aromaları ve güzel çiçek notaları sunuyor.
Ağızda canlı ve ferah.
Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya ile ödüllendirildi.
IGP Côtes Catalanes
Üzüm Çeşidi: Syrah - Cinsault
Topraklar: Kilolu-Kireçli...
...Güzel, yeşil tonları olan açık renk.
Yoğun burun aromaları, zarif, ince çiçek.
Taze ağız, iyi yuvarlanmış bergamot portakalı finali.
Appelation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Couleur: Beyaz
Contenance: 0.75 L
ABV: %15
İklim: Akdeniz
Üzüm çeşidi: %100 Beyaz Muskat küçük üzümler
Servis Sıcaklığı: 7 ile 8°...
...Taze üzüm yemiş hissi veren, lezzetli bir çiçek buketiyle dolu beyaz şarap. Harika bir aperatif ve keyifli bir resepsiyon şarabıdır. Günün her saatinde içilebilir. "Bayanların Şarabı" olarak bilinir.
Üzümler: %100 Muscat
Yağış: 550 mm/yıl
Yaş: 30 yıl
Olgunlaşma: Yüzyıllık fıçılarda 8-9 ay
Alkol: %12
Şeker: 5,1 g/L
Toplam asidite: 3.54
Servis sıcaklığı: 8 – 10°C
Saklama: 3-4 yıl...
...Kıyafet veya destek. Ferah, mineral, kayısı notası ve ince çiçek notaları. Ağızda, kremamsılık ve gerilim arasında doğru bir denge var. Lezzetli bir tuzlu şarap.
Şarap Evi: CHÂTEAU DE MERANDE
Appellation: AOC CHIGNIN BERGERON
Bölge: SAVOIE
Renk: Beyaz
Üzümler: %100 Roussane
Yetiştirme Yöntemi: Biyodinamik
Karakter: Yağlı
Hacim: 75cl
Yıl: 2019
Ağırlık: 1 kg...
...Kültür yönetimi. Mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Presleme, Seçilmiş mayaların kullanımı, Klasik şarap yapımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Şişeleme, Tortuda olgunlaştırma. Kilolu-kireçli topraklar.
Göz
Altın sarısı, kristal, sarı altın yansımaları.
Burun
Nazik, zarif, beyaz çiçek aromaları, yeşil meyve aromaları, mineral aromaları.
Ağız
Zarif, nazik, içimi kolay, yumuşak, hafif mineral.
Servis sıcaklığı: 11° - 12°
Renk: Beyaz
Üzüm çeşidi: Roussanne
Alkol: %13,5
Hacim: 75 cl (Şişe)...
... ve büyük tanen yapısı, tadımda elbette hissedilmektedir; ancak Cinsault'un ferahlığı ve Syrah'ın lezzetli aroması bu şaraba güzel bir içim kolaylığı kazandırmaktadır. Aroması, olgun siyah meyveler (frenk üzümü, böğürtlen, erik), güçlü baharat notaları (karanfil, biber, makilik) ve bir çiçek dokusu (menekşe, gül) üzerinde evrim geçirmektedir. Ayrıca, çevredeki doğayı yansıtan vahşi bir doku da hissedilmektedir.
Hacim: 75cl
Tür: Kırmızı şarap
Üzümler: %55 Mourvèdre, %25 Cinsault, %15 Grenache, %5 Syrah
AOC: Bandol
Saklama: Şu anda içilebilir ve 2051 yılına kadar saklanabilir
Servis sıcaklığı: 16-18°C...