Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... başlangıç sunuyor ve mükemmel bir denge ile ferahlatıcı bir minerallik sağlıyor. YEMEK EŞLEŞMELERİ 13°C'de sebze terineleri, deniz ürünleri tabağı, rezene ile ızgara edilmiş kırmızı levrek, köri soslu ördek veya peynir çeşitleri ile servis edin. Bölge: Mâconnais Üzüm Çeşidi: Chardonnay – Ortalama 50 yıllık bağlar...
... Merlot yaratmayı sağlıyoruz. TADIM NOTLARI Görünüm: Mor yansımalarla yoğun kırmızı Burun: Reçineli kırmızı meyve notalarıyla etkileyici Damak: Cömert, yuvarlak ve etli, taze meyve tatlarıyla tatlı baharatların hafif bir dokunuşunu barındıran bir Merlot! Gerçekten keyif verici bir Merlot! YEMEK EŞLEŞMELERİ Star Merlot, şarküteri tabağı, ızgara etler, soslu beyaz etler, balık ve patates kızartması ve güçlü peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, La Chapelle Heulin
Fransa, Fayl-Billot
La Vannerie d’Aujourd’hui, Fayl-Billot'da yer almaktadır. Hem bireylere hem de profesyonellere hitap eden La Vannerie d'Aujourd'hui, sepetçilikte uzmanlaşmıştır: sepetler, odun sepetleri, hasır sepetler, hasır sepetler, pazar çantaları, rattan koltuklar, ürünlerinizi sergilemek için kaplar ve ambalajlar, ayrıca sepetçilik meraklıları için hammadde ve araçlar (metre ile kamış, kilo ile hasır satışı...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... aromaları da mevcuttur; bunun yanı sıra hafif bir narenciye dokunuşu da bulunmaktadır. Genç yaşında mükemmel bir şekilde tadılabilen bu şarap, 10 yıl boyunca da olumlu bir şekilde gelişecektir. Tereyağlı soslu bir balık veya güzel bir peynir tabağı ile eşleştirmek için mükemmel... bir ziyafet! İçerik: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Pouilly-Fuissé Saklama: Şu anda içilebilir ve 2032 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 11-13°C...
Fransa, Auxerre
... kızartması, peynir tabağı, armut çikolata crumble. Şarap yapımı: elle hasat. Parçalı olarak yürütülen şarap yapımı, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik ve ahşap tanklarda gerçekleşiyor. Olgunlaşma, 14 ila 20 ay boyunca meşe fıçılarda (yüzde 60 ila 100 yeni, geri kalanı 1 yıllık fıçılarda) gerçekleştiriliyor. Göz: derin Bordeaux rengi. Şarap uzmanının tavsiyesi: 14-16°C'de servis edin. Alkol oranı: %14,5 Saklama süresi: 15 yıl Ambalaj: 6 adet 75cl şişe içeren karton. Mülk: Château Grand Mayne Appellation: Saint-Émilion Grand Cru Yıl: 2015 Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Saint Cannat
... sahip olup altın yansımalar taşır. Burunda yoğun tropikal meyve (ananas) ve beyaz etli meyveler (şeftali, kayısı, ...) aromaları, kavrulmuş notalar ve vanilya ile tamamlanır. Taze bir damak yapısına ve geniş, kremsi bir bitişe sahip olması, onu aperatiflerinizin ideal eşlikçisi yapar; salatalar, beyaz etler, balık ve taze peynir tabağı ile servis edilebilir. 10-12°C'de servis edin.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play