...Özellikler: Malzemeler: Ré Adası iri tuzu, doğal kalamar mürekkebi Ağırlık: 100G Ambalaj: PET kavanoz Menşei: Fransa Kullanım: Izgara veya buharda pişirilmiş deniz ürünlerinizin üzerine "kalamar mürekkep" tuzunu serpin, deniz lezzetlerinin patlaması için. Makarna üzerine bir tutam bu tuzu ekleyin, özgünlük ve hafif siyah bir renk katmak için. Balık filetolarınızı ızgara yapmadan, tavada kızartmadan veya fırında pişirmeden önce baharatlamak için kullanın. Referans:SEL00024...
... Kullanım: Sumak'ı bir baharat olarak kullanmanızı öneririz. Bu nedenle, tüm özelliklerini ve tadını koruyabilmesi için pişirmemenizi öneririz. Sumak, bir yemeğin üzerine serpilmiş deniz tuzu gibi kullanılır. Bu nedenle, ızgara et, balık veya fırınlanmış sebzelerin üzerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu baharatı birçok hazırlığın üzerine serpebilirsiniz. Çanta:10Kg...
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
... buharlaşmasıyla oluşur. Kampot'un iri tuzu ve tuz çiçeği aynı su ve aynı gözlemlerde oluşur. Tuz çiçeği, ince ve narin bir şekilde toplandıktan sonra, tuz üreticileri gözlerin dibine düşen iri kristalleri toplar; bu da tuza gri bir renk verir. Net ağırlık: 150 gr İçindekiler: aromalı tuz Hasat dönemi: Ocak - Mayıs...
Fransa, Paris
... depolanan tuz, tüm iz elementlerini ve minerallerini korur. 140 saat boyunca soğuk beech odun dumanında tütsülenmesi, ona derin bir tat kazandırır. %100 beech odunuyla tütsülenmiş deniz tuzu. Aromasız ve yapay renklendirici içermeyen doğal soğuk tütsüleme. İyotsuz, florursuz tuz. Et veya balık ızgarası üzerinde son dokunuş olarak harika.
Fransa, La Rochelle
Fransa, Ham
... canlandıracak ekşi ve aromatik bir nota ekler. Taze ve limonlu aroması, balık yemekleri, salatalar, marine edilmiş yiyecekler ve daha birçok tarifle mükemmel bir uyum sağlar. Bu aromalı Guérande iri tuzu, kaliteleri için titizlikle seçilmiş malzemelerle hazırlanmıştır. Guérande tuzu, geleneksel yöntemlerle elle toplanarak, böylece temel minerallerini korur. Referans:AR809598 İçindekiler:Guérande tuzu, limonlu kekik (10%)...
Fransa, Paris
...Mısır yaprakları, fındık yağı, Cervioni fındıkları, Himalaya pembe tuzu, karabiber Alerjenler: fındık, gluten izleri ÜRÜN DETAYLARI Et, balık veya peynir panelemek için idealdir ve salatalarınıza da serpilebilir.
Fransa, Mietesheim
... vazgeçilmezdir. Hazır bir macun tüpü veya su eklenerek yeşil macun elde edilen toz halinde bulunur. C vitamini, potasyum ve kalsiyum açısından zengin olan wasabi, serbest radikaller (antioksidan), diyabet veya kan dolaşımı üzerindeki etkisi ile de bilinir. Güçlü bir tada sahip bu mutfak hazırlığı tamamen organik tarımdan elde edilmektedir. Malzemeler: Turp* %32, elma sirkesi*, alkol sirkesi*, su, deniz tuzu, shoyu* (su, soya*, buğday*, tuz...
Fransa, Saint-Quentin
... marketlerin raflarında bolca bulunan endüstriyel ürünlerin aksine, sorumlu ve vatandaşlık bilinciyle yapılan bir yaklaşımdır. Damak tadımıza hizmet eden bir yaklaşım. Aisne bölgesinin foie gras'ını, Kuzey'in pişirilmiş yemeklerini (carbonnade), Bretagne'nın balık terrinelerini ve rilletlerini, Picardie'nin rilletlerini, Périgord'un siyah trüfünü ve tüm Fransız şaraplarını bulabilirsiniz. Ayrıca trüf hardalları, Guerrande tuzu, yağlar ve sirke, balsamik sirke ve zeytinyağı, taze meyve reçellerini de unutmamalıyız.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play