...Kıyılmış sumak nedir? Bu, ham bir baharattır. Sumak, küçük tohumlar içeren kırmızı salkımlar üreten bir çalıdan elde edilir. Bu tohumlar öğütülerek, doğal olarak tuzlu, limonlu ve sirke tadında bir baharat oluşturur. Damak tadına göre, bazıları limon tadını daha belirgin hissederken, diğerleri sirke tadına daha duyarlıdır. Bu baharatın aynı zamanda astringent bir özelliği de vardır. Dikkat...
Fransa, Appietto
...Canistrellilerimiz, lezzeti, kıtır dokusu ve sunulan çeşitli tariflerle sizi mest edecek. (kestane unu, limon, fındık, beyaz şarap, anason vb...) İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek Yağı, Karamelize Kıyılmış Badem Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzakta saklayın Enerji: 1959 kJ (467 kcal) Yağ: 19 g Doymuş Yağ Asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 67 g Şekerler: 31 g Protein: 7,0 g Tuz: 0,69 g...
...Meyve toplam içeriği: 100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kayısı, ananas, limon, incir, mandalina, portakal, armut, elma, kuru erik, kıyılmış badem, fındık tozu, kuru üzüm, bal, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 864/204 kJ kcal Yağ < 0.5 g Doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 56...
Fransa, Levallois Perret
...Kıyılmış karabiber, yakıcı ve acı tadıyla çok sevilen bir baharattır ve mutfakta çeşitli kullanımlara sahiptir. Mutfakta Kıyılmış Karabiber Kullanımları: Neredeyse tüm yiyeceklere, tüm tariflere eklenir: çorbalar, etler, sebzeler, soslar, salatalar. Aşağıdakilerle çok iyi bir şekilde birleşir: aromalı tuzlar, zencefil, kakule, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, portakal kabukları, maydanoz, limon kabukları, soğan. Kıyılmış Karabiberin Faydaları: Güçlü bir anti-inflamatuar olup, sindirimi kolaylaştırır, gazı azaltır, bulantı ve ara sıra kabızlıkla mücadele eder.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play