Fransa, Clichy
...Kahverengi şeker, belirli bir miktar melas içeren bir şeker çeşididir; bu da ona kahverengi rengini ve karakteristik tadını kazandırır. İki ana şekilde üretilebilir: beyaz rafine şekere melas ekleyerek veya şekeri daha az rafine ederek doğal melasının bir kısmını koruyacak şekilde.
... keyfini hatırlatan lezzetli notalar. Doğal Kahverengi Boya E150c: Şekerimize karakteristik rengini vermek için ölçülü bir şekilde kullanılan bu doğal boya, kaliteden ödün vermeden gurme estetiğine katkıda bulunur. Önerilen Kullanım: Sıcak ve Soğuk İçecekler: Kahvenize, cappuccinonuza, sıcak çikolatanıza veya milkshake'inize lezzet katmak için serpin. Tatlılar ve Pastalar: Kek, muffin, dondurma ve diğer tatlı lezzetlerinizde bir tutam ekleyin. Referans:SUCRE0002A...
Fransa, Herblay-Sur-Seine
... altında ve güneş ışığından uzak tutun. Saklama süresi 12 ay, kapalı bir kapta optimal saklama koşullarında. Botanik adı: Plukenetia volubilis, L Menşei: Plukenetia volubilis L: Peru Ürün: Inca inchi sürme kreması Renk: Kahverengi Koku: Karakteristik Tat: Karakteristik ve hafif tatlı Görünüm: Sert ve homojen krem Nem %: ≤3.0 Protein g / 100 g: ≥27.5 Yağ g / 100 g: ≥43.0 Peroksit indeksi mEq O...
Fransa, Chaumeil
...Dordogne'de, Périgord vert bölgesinde toplanan koyu kahverengi bal. Karakteristik tadı, hafif acı, uzmanlar tarafından çok beğenilmektedir. Az belirgin tatlı notalara sahip olan bu bal, genellikle mutfakta, özellikle zencefilli ekmek yapımında kullanılır. Çok yavaş kristalleşen bir baldır.
Fransa, Nancy
...Şeffaf ve baharatlı reçineleri sevenlere duyuru, Yellow Hash gerçek bir fenomen. Pürüzsüz ve açık bir görünüm. Sarı üzerine uzanan kahverengi tonlar, Yellow Hash'ımızın karakteristik özelliklerindendir. Son derece kompakt görünümü, geleneksel reçineleri andırıyor. Ancak, neredeyse kırılgan olan dokusu, meraklıların onu elle ufalamasına olanak tanıyor.
Fransa, Roubia
...Organik tarım. Mekanik hasat. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, seçilmiş mayaların kullanımı, malolaktik fermantasyon, klasik şarap yapımı. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, harmanlama, hafif filtrasyon, teknik mantar. Kilolu-kalkerli topraklar. Göz Koyu, ruby rengi. Burun Meyvemsi, karakteristik, olgun meyve aromaları. Ağız Harmonik, güçlü...
Fransa, Sainte Croix En Plaine
... içermeyen / yapay aroma içermeyen / vegan / alerjen içermeyen / tuz yerine ideal Menşei: Fransa & Almanya Görünüm: kahverengi karakteristik renk Tat: doğal asidite ve baharatlı Asidite: 5° Kullanım önerileri: Salataların ve diğer yemek hazırlıklarının (soslar, deglaze, marine, kısa kaynatma...) çeşnilendirilmesi. İçecek olarak: 1 tatlı kaşığı ılık suya sabah aç karnına içmek için.
Fransa, Carquefou
... sıkıştırılır, böylece paralelkenar prizma şeklini alır. Bu jambon her zaman kemiksiz sunulur. Dilimi açık kırmızı renktedir. Dokusu yumuşak ve naziktir. Alkolün meyvemsi kokusu ve baharatlı notalar ona karakteristik bir aroma kazandırır. Vendée jambonu genellikle çiğ olarak, ince dilimler halinde tüketilir. Ancak, geleneksel olarak daha kalın dilimler halinde pişirilip mogetlerle birlikte de tadılabilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play