Fransa, Merville
...Aromatik karamel, son uygulamaya karamel tadı katmak için kullanılır. Nasıl pişirildiklerine ve hangi şekerlerin kullanıldığına bağlı olarak, farklı tatlar verebilir: tatlı, acı, ekşi vb. Gıda endüstrisinde, bitmiş ürüne iyi bir karamel tadı katmak ve belirli bir yuvarlaklık eklemek için yaygın olarak kullanılır. Aromatik karamel 3 kategoriye ayrılabilir: - Sarı karamel, bal ve şeker tadına...
Fransa, Appietto
...Karamelize Badem Pralinleri, Korsika AOP Balı ile. Günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilecek, kıtır bademlerle kaplanmış lezzetli pralinler, Korsika AOP balı ile. Ağırlık: 160 gr İçindekiler: Badem %65, Şeker, Korsika AOP Balı, Glukoz Şurubu. Diğer bileşenlerin izlerini içerebilir. Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzakta saklayınız. Besin beyanı için: 100 g Enerji: 2320 kJ (552 kcal) Yağ: 35 g Doymuş yağ asitleri: 2,6 g Karbonhidrat: 46 g Şekerler: 35 g Protein: 3,1 g Tuz: 0,01 g...
Fransa, Le Thor
...Eucalyptus balımız Brezilya'da toplanmaktadır; burada okaliptüs, dikilmiş ormanların baskın ve en verimli türüdür. Bu, karamelize tadı ve ağızda kalıcı tatlı aromalarıyla şaşırtıcı, nadir ve karakteristik bir baldır...
Fransa, Boissy-Saint-Léger
...Fransa'da üretilen, ince öğütülmüş kuru elma parçaları ile zenginleştirilmiş kremalı balımızı keşfedin. Bu bal, hafif karamelize bir sonbahar notası sunarak tatlı severler için idealdir. Bu bal, zengin lif ve mineral içeriği ile size fayda sağlayacaktır. Kullanım önerileri: Yoğurdunuza, kahvenize, çayınıza veya infüzyonunuza bir kaşık ekleyin. Fransa'da üretilen balımız, 150 gramda %0.2 saf CBD içermektedir, yani 300 mg CBD. EAN Kodu Stok Temmuz:3760358370633 Referans FRN:MCBD-PS Referans CRM:CR-OL-MIELPOM0,2% Miktar (g/ml):10 ml PCB:1 Ağırlık (kg cinsinden):0.025...
Fransa, Poitiers
...Ağızda, karamelize notalar ile birlikte kavrulmuş fındık tatları ve birkaç baharatlı ipucu bulunuyor. Bitiş oldukça uzun ve tatlı, biraz bal tadında.
Fransa, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Yumuşak siyah nougat papillote, Provence'de el yapımı olarak hazırlanmıştır. İçindekiler: badem, bal ve karamelize şeker.
Fransa, Saint Didier
...Provence'nin geleneksel nougat'ını yaparken, kendi arılarımızdan elde ettiğimiz balı küçük bakır kazanlarda çok yüksek ısıda karamelize ediyoruz, ardından konyakla alevlendirip portakal aroması ekliyoruz. Ventoux'nun teraslarında yetiştirdiğimiz kavrulmuş bademler bütün olarak ekleniyor ve tüm karışım hostes yapraklarıyla kaplanıyor. Nougat üretimi, bal üretimi ve reçel yapımı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play