İspanya, El Perello
...Orman Balı. Özellikler: Renk: koyu amber. Aroma: balsam, kavrulmuş tahıllar, ama çok yoğun değil. Tat: Balsamik ve biraz hafif. Çok kuru ahşabı hatırlatıyor, tatlılığı maskeleyen belirgin tuzlu bileşenler var. Karamelize bir doku. Üretim bölgesi: İber Yarımadası'nın kuzeyi. Renk:koyu amber. Aroma:balsam, kavrulmuş tahıllar, ama çok yoğun değil. Tat:Balsamik ve biraz hafif. Çok kuru ahşabı hatırlatıyor. Üretim bölgesi:İber Yarımadası'nın kuzeyi.
Fransa, Merville
...Aromatik karamel, son uygulamaya karamel tadı katmak için kullanılır. Nasıl pişirildiklerine ve hangi şekerlerin kullanıldığına bağlı olarak, farklı tatlar verebilir: tatlı, acı, ekşi vb. Gıda endüstrisinde, bitmiş ürüne iyi bir karamel tadı katmak ve belirli bir yuvarlaklık eklemek için yaygın olarak kullanılır. Aromatik karamel 3 kategoriye ayrılabilir: - Sarı karamel, bal ve şeker tadına...
Fransa, Appietto
...Karamelize Badem Pralinleri, Korsika AOP Balı ile. Günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilecek, kıtır bademlerle kaplanmış lezzetli pralinler, Korsika AOP balı ile. Ağırlık: 160 gr İçindekiler: Badem %65, Şeker, Korsika AOP Balı, Glukoz Şurubu. Diğer bileşenlerin izlerini içerebilir. Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzakta saklayınız. Besin beyanı için: 100 g Enerji: 2320 kJ (552 kcal) Yağ: 35 g Doymuş yağ asitleri: 2,6 g Karbonhidrat: 46 g Şekerler: 35 g Protein: 3,1 g Tuz: 0,01 g...
Türkiye, Istanbul
...Soğan, ayçiçek yağı, balsamik sirke, bal ve tuz ile yapılan gurme tarzı karamelize soğan, %90 oranında kendi suyunu ve kıvamını koruyacak şekilde pişirilmiştir. Açıldığında olduğu gibi tüketilmeye hazırdır veya son dokunuş için ısıtılabilir/sote edilebilir. Bu ürün, hamburgerler ve sosisli sandviçler gibi her türlü fast food ile, şarküteri ve gurme ürünleriyle veya hatta çırpılmış yumurta gibi...
Fransa, Le Thor
...Eucalyptus balımız Brezilya'da toplanmaktadır; burada okaliptüs, dikilmiş ormanların baskın ve en verimli türüdür. Bu, karamelize tadı ve ağızda kalıcı tatlı aromalarıyla şaşırtıcı, nadir ve karakteristik bir baldır...
Avusturya, Wien
...Karamelize şeker parçalarından granül: - Karamel Kıtır - Fındık - Badem - Makademya Çeşitli kesim boyutları / açık veya koyu karamelize / tuz, bal, espresso ile...
İspanya, Pedrajas De San Esteban
Hollanda, Rhenen
...Fındıkları her boyutta kaplıyoruz, örneğin bütün (doğal ve haşlanmış), parçalar, vb. Tüm kaplanmış fındıklar, atıştırmalık olarak veya dondurma, kahvaltılık gevrekler, çikolata, enerji barları, nugat, fırın ürünleri, salata/sebze sosları gibi birçok uygulamada malzeme olarak mükemmeldir. Karamelin yanı sıra, bal, tarçın, akçaağaç, vanilya ve zencefilli kurabiye gibi diğer temel tatlarımızdan birini de seçebilirsiniz; isterseniz Kelt deniz tuzu, acı biber, biberiye, sarımsak, hindistancevizi, rezene veya kendi favori baharatlarınızla/otlarınızla birleştirebilirsiniz.
Fransa, Boissy-Saint-Léger
...Fransa'da üretilen, ince öğütülmüş kuru elma parçaları ile zenginleştirilmiş kremalı balımızı keşfedin. Bu bal, hafif karamelize bir sonbahar notası sunarak tatlı severler için idealdir. Bu bal, zengin lif ve mineral içeriği ile size fayda sağlayacaktır. Kullanım önerileri: Yoğurdunuza, kahvenize, çayınıza veya infüzyonunuza bir kaşık ekleyin. Fransa'da üretilen balımız, 150 gramda %0.2 saf CBD içermektedir, yani 300 mg CBD. EAN Kodu Stok Temmuz:3760358370633 Referans FRN:MCBD-PS Referans CRM:CR-OL-MIELPOM0,2% Miktar (g/ml):10 ml PCB:1 Ağırlık (kg cinsinden):0.025...
Fransa, Poitiers
...Ağızda, karamelize notalar ile birlikte kavrulmuş fındık tatları ve birkaç baharatlı ipucu bulunuyor. Bitiş oldukça uzun ve tatlı, biraz bal tadında.
Fransa, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Yumuşak siyah nougat papillote, Provence'de el yapımı olarak hazırlanmıştır. İçindekiler: badem, bal ve karamelize şeker.
İspanya, Madrid
...100% EŞLEŞTİRİLMİŞ EKVATORİAL. Farklı kökenlerden gelen %100 Arabica kahvelerle yapılmış bir Eşleştirme koleksiyonu. Her bir kombinasyon, kahveseverlerin çeşitli zevklerini tatmin edecek farklı fincan profilleri sunmak için titizlikle tasarlanmıştır. Organoleptik zenginlik, ince ve hafif kahvelerden, yoğun ve kremamsı kahvelere kadar uzanan bir yelpaze sunmamıza olanak tanır; bu yelpazede, asidik sitrik notalar veya belirgin bal aroması ile karşılaşan karamelize notaların baskın olduğu kahveler bulunmaktadır.
Fransa, Saint Didier
...Provence'nin geleneksel nougat'ını yaparken, kendi arılarımızdan elde ettiğimiz balı küçük bakır kazanlarda çok yüksek ısıda karamelize ediyoruz, ardından konyakla alevlendirip portakal aroması ekliyoruz. Ventoux'nun teraslarında yetiştirdiğimiz kavrulmuş bademler bütün olarak ekleniyor ve tüm karışım hostes yapraklarıyla kaplanıyor. Nougat üretimi, bal üretimi ve reçel yapımı.
Belçika, Sint-Niklaas
... birlikte baharatlı bir şekilde pişirilmiş bir speculaas elde edilir. Golden marzipan, hafifçe kavrulmuş bademlerle zenginleştirilmiş klasik malzemelerden yapılan bademli speculaas'tır. Saf speculaas kurabiyesi ve marzipan unsurlarından oluşan acı tatlı bir speculaas, gurmeler için idealdir. Golden honey, bal ile zenginleştirilmiş speculaas'tır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu bal ile zenginleştirilmiş speculaasta, koyu şekerin bir kısmı bal ile değiştirilmiştir. Golden whole wheat ise, otantik tam buğday unundan, aromatik baharatlardan ve tarçın kabuğundan yapılan tam buğday speculaas'tır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play