Fransa, Castelnaudary
...Hindi gizzarları kendi yağında konfit, tuz. Et Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Dilimlenip tavada ısıtıldığında, bu gizzarlar her salataya biraz çılgınlık katar. Kassoulet pişerken mükemmel bir başlangıçtır.
Fransa, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE, Fransa'nın Corrèze bölgesinin yerel lezzetlerini keşfetmeniz ve bu bölgenin en iyilerini sizinle paylaşması için çeşitli el yapımı ürünler sunan bir çevrimiçi mağaza ve Brive-la-Gaillarde'da bir dükkandır. Gastronomiden dekorasyon ürünlerine, bıçaklardan mumlara, takılardan kozmetik ürünlere kadar her şeyi çevrimiçi mağazamızda bulabilirsiniz. Corrèze'de üretilen en iyi el yapımı ü...
...Foie gras'larımızın yanı sıra geniş bir hazır yemek yelpazesi sunuyoruz. Çeşitli olan bu yemekler, bölgenin, güneybatının ustalığını temsil ediyor. Keşfetmeniz gerekenler: Alicuit, ördek konfit, tavuk güneşi, ördek kanatları ile cassoulet, şaraplı horoz, palombanın salmis.
Fransa, Valence
...Zeytin Schiacciate à la contadina mini kavanoz formatı Zeytin İtalya CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur CROC’ELLA, zeytin ve kuru meyve toptancısı, bugün sizlere bu lezzetli Schiacciata zeytin kokteylini (schiacciate) à la contadina sunuyor. Zeytin, dilimlenmiş biber, konfit sarımsak ve baharatlardan oluşmaktadır. Schiacciata zeytin kokteyli hafif baharatlı bir zeytin kokteylidir! Bu...
Fransa, Carquefou
...Tam bir kavrulmuş çeşitleri: geleneksel olarak tütsülenmiş, Orloff, orman tarzı, keçi peyniri & konfit domates, üç peynir, erik-aprikot, tartiflette, Ve ayrıca marine edilmiş etler: Meksika kaburgaları, Provençal vb.
Fransa, Mauléon-D'armagnac
..."La Carafe Favorite" ile "Armagnac Castarède" kutulu seti, rafine içki tutkunları için mükemmel bir seçimdir. Bu olağanüstü ürün, %44.5 doğal fıçı derecesinde şişelenmiş olup, eşsiz bir tadım deneyimi sunar. Amber rengi ve iştah açıcı yapısı, burunda hafif "konfit" portakal, "prun" ve "fındık" notalarını ortaya çıkarır. Tadımda, ağızda "torréfaction" temeline dayanan bir yapı ile "rancio"ya doğru...
...Sürekli pişirici 500klg/saat et Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...) CEMMI tarafından yenilik IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...) Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida) CIP mevcut (opsiyon) Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
Fransa, Objat
...foie gras ile doldurulmuş bıldırcınlar, foie gras ile magret flütleri, kestane ve foie gras ile pastalar - Hazır yemekler: foie gras ile ördek paupiettes, foie gras ile doldurulmuş lahana, porcini mantarlı ördek sote, ördek konfitli cassoulet, ördek konfit, kaz konfit, pişirilmiş porcini - Bölgesel pastalar: corrézien pastası, kuru erik ve foie gras ile pasta, orman terini, 2 zeytin ve foie gras ile terini - Füme magretler, ördek ve kaz gizzreleri, karışık salata - Özel hediye kutuları ve iş hediyeleri - Kendi tarifinize göre özel etiketleme ile konserve üretimi.
Fransa, Pomarez
...Üç nesildir, Chalosse'nin kalbinde bulunan DUMECQ ailesi, foie gras üretmektedir. Foie gras'ın yanı sıra, DUMECQ şirketi, konserve ve taze çiftlik ürünleri de üretmektedir. Böylece geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: taze ürünler (ördek filetosu, bütün ördek, ördek foie gras, ördek göğsü), kutu veya kavanozda ördek foie gras, ördek göğsü, mide, konfit, ördek butları ve kanatları kutuda, yerel ürünler kutuda (ördek şişleri, foie gras ile ördek rilletleri...) ve hediye kutuları.
Fransa, La Chapelle Aubareil
...Otuz yılı aşkın bir süredir, Dordogne'da ördek ve kaz ciğeri ile kestane üreten zanaatkar üreticileriyiz. Konserve ürünlerimiz, Périgord'un geleneksel tariflerine göre yerinde hazırlanır. Konserve atölyemiz insana yönelik bir yapıya sahiptir. Ciğerler ve hazır yemekler (cassoulet, konfit, civet...) özenle hazırlanmakta ve üretim sürecinin her aşamasında büyük bir dikkatle ele alınmaktadır. Laboratuvarımız Avrupa standartları ve HACCP sertifikasına sahiptir. Savunduğumuz değerler misafirperverlik, gastronomi, gelenek ve kalitedir.
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...kırsal pâté, rillette, hure, Bask kan sosisi, konfit sosisler ve Ibaïona domuz konfit) ve av etlerinden (tavşan terrinleri, yaban domuzu terrinleri ve palombe salmis) oluşan ürünlerini de sunmaktadır. Son olarak, Mayté şarküteri, axoa, piperade ve Bask işkembesi gibi vazgeçilmez Bask tariflerinin yanı sıra cassoulet veya boeuf bourguignon gibi tarifler de üretmektedir.
Fransa, OSSES
...Bask Bölgesi'nde bulunan ARNABAR şirketi, foie gras ve Bask ürünleri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Bu nedenle, aşağıdaki yerel ürünleri üretmekte ve pazarlamaktadır: foie gras bloğu, bütün foie gras, yarı pişmiş foie gras, ördek konfit, axoa, Bask tarifleri, pastalar ve rilletler, sucuklar, tuzlama ürünleri, Espelette biberi, Bask bölgesine ait şaraplar ve içecekler, tatlı özel ürünler, deniz ürünleri vb. ARNABAR ayrıca, kurumsal hediyeler olarak verilebilecek gurme kutuları da sunmaktadır.
Fransa, Signes
...Biz, Var bölgesinde yerleşik bir zanaat KOBİ'siyiz. Provence'a özgü bir dizi özel ürün üretiyoruz: Tapenade, antipasti, çorbalar, konfit sarımsak, konfit soğan, domates püresi... Meyve püresi ile yapılan sirke konusunda uzman olarak tanınıyoruz: en geniş seçim, en yüksek püresi oranı, eşsiz tat. Ürünlerimizi Fransa'daki müşterilerimize ve yurtdışına doğrudan dağıtıyoruz. Gourmet Provence - Lezzet Üreticileri ağına aktif bir üye olarak katılıyoruz.
Fransa, Vigan (Le)
THOCAVEN şirketi, ördek yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Sağlıklı ve doğal ürünler sunmak için ördekleri mısırla besliyoruz. Size foie gras, göğüs etleri, konfit, tournedos, rilletler, sosisler, butlar gibi tam bir ördek eti yelpazesi sunuyoruz...
... ürünlerini de hazırlamalarımıza dahil ediyoruz. Ördek etini, konfit butlar, gizzarlar, Guérande tuzunda kurutulmuş magretler veya foie gras ile sunuyoruz; ayrıca konfit ve/veya kurutulmuş sosisler, doldurulmuş karnabaharlar ve tadına bakılacak daha birçok lezzet sunuyoruz... Son 5 yıldır Paris'teki genel tarım yarışmasında her yıl madalya kazanıyoruz (altın ve gümüş madalyalar). Ayrıca, ürünlerimizin...
Fransa, Figeac
...Jean LARNAUDIE evi, ördek eti bazlı bölgesel spesiyalitelerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Bu nedenle, şirket, foie gras, konfit, terrinler ve hazır yemekler üretmektedir. Jean Larnaudie'de, bütün foie gras hala manuel ve geleneksel bir şekilde pişirilmektedir. 60 yılı aşkın bir süredir Quercy'deki Lot bölgesinde kök salmış olan Jean Larnaudie, öncelikle bölgesel zanaatkarlığa bağlı olan ve yıl...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play