...Mutfakta, tatlı/tuzlu bir kombinasyon için salatalarınıza da ekleyebilirsiniz. Yumuşak hale gelmesi için üzümler, rehidrate etmek amacıyla bir sıvıya konulabilir. Daha sonra, taze keçi peynirinin üzerine serpilebilir, böylece mükemmel bir uyum sağlanır. Kahverengi üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Taze keçi peyniri ile üzümler, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlü pirinç KARTON:5Kg...
Fransa, Condé-Sur-Marne
...Kızarmış ekmek tadının belirginliği sayesinde La Surprenante, yemeklerinize enerji katacak! Net ağırlık: 300g...
Fransa, Villemandeur
...Bal ve kuru meyveli zencefilli ekmek 13% (kuru üzüm, kayısı, badem, ceviz, fındık) şeffaf filmle paketlenmiştir. Net ağırlık 250 g. Yüksek bal içeriği: %25. 2 tahılda zengin: buğday ve çavdar.
Fransa, Aix En Provence
...Her zaman ROGER, tostlarını ve krakerlerini açık kalıpta pişirir. Hamur pişirme sırasında serbestçe kabarır, böylece çıtırlık ve hafiflik sunar. İnce buğday unundan hazırlanan bu hafif vanilyalı ve tatlı üzümlerle süslenmiş tostlar, her türlü lezzet anına eşlik eder. Toflar Üzümlü Bileşim: Buğday unu (buğday unu, gluten), kuru üzüm (11%), ayçiçek yağı, şeker, yumurta, maya, gluten, tuz...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... g Bunlardan şekerler 41.0 g Protein 4.6 g Tuz 0.2 g Son tüketim tarihi üretim tarihinden itibaren 4 aydır. Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Tam bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz; amber rengi balın güçlü tadı, baharat karışımımızın bir dokunuşuyla birleşerek güzel bir ağızda kalıcılık sunuyor. İşte paylaşmayı sevdiğimiz zencefilli ekmek. Net ağırlık: 250g Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket Üretim süresi: 15 gün...
Fransa, Bayonne
...Kuru üzüm eklesek, cevizlerin yanı sıra? Bu doğal malzemelerin kombinasyonu sayesinde, besleyici, lezzetli ve yumuşak dokulu bir ürün elde ediyoruz. Yumuşak bir parça, süngerimsi bir iç yapıya sahip, ısırması kolay ve sarıcı bir aromaya sahip. Cevizler, lif, mineral ve vitamin kaynağıdır; kuru üzümler ise yüksek karbonhidrat içeriği ile büyük bir enerji kaynağıdır. Bu nedenlerle, sporcular ve...
Fransa, Montelimar
...pişirilmiş şeker, vanilya ve badem eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, fındık izleri olabilir. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir. Saklama önerileri: Kapalı ve kuru bir yerde 18 ile 22°C arasında saklayın. Son kullanma tarihi: 12 ay 100g başına besin ve enerji değerleri: Enerji (kJ): 1925 Enerji (kcal): 458 Toplam yağ (g): 14,6 Doymuş yağ (g): 1,2 Lif (g): 3.3 Protein (g): 7,7 Karbonhidrat (g): 72.2 Şeker (g): 64.
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Koyu maun rengi ve Pommeau de Normandie'nin parlaklığı dikkat çekicidir. Aroması zarif, yumuşak ve hoş olup, zencefilli ekmek ve kuru erik notalarıyla bezenmiştir. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir his bırakır, pişirilmiş meyve aromaları serbest bırakır ve dengeli ve karmaşık bir bitiş sunar. Soğuk servis edildiğinde, aperitif olarak, Normandiya peynirleriyle ve bir tatlı ile birlikte yerini bulur. Brüt ağırlık: 1100g 6'lı kutunun ağırlığı: 7kg...
Fransa, Le Sen
...Parfümde, tuberoz, yasemin, gül ve mimosa gibi çiçek notalarında tatlı bir nota vermek için kullanılır. Ayrıca deri ve tütün notalarında ve kuru meyve notalarında da kullanılmaktadır. Zencefilli ekmek notasında da kullanılabilir. Etkisi, parfümü yumuşatmak ve tatlılık katmaktır. Bu, özgün bir notadır. Kozmetik Bu arı mumu, bakım yağlarında, emülsiyonlarda ve balsamlarda kullanılabilir. Tüm cilt...
Fransa, Paris
...Güneşli bir aperatif için, bu fesleğenli kurutulmuş domates havyarının tadını çıkarın. Taze olarak, kızarmış ekmek üzerinde aperatif olarak tüketin. Açıldıktan sonra kuru ve ışık almayan bir yerde, 2° ile 4° arasında saklayın. Boyutlar: 6,7cm (d) x 6,7cm (h) Net ağırlık: 90g...
Fransa, Herblay-Sur-Seine
...Kabukları soyulmuş Sacha Inchi tohumları, sertifikalı organik kalite, organik tuz ve organik şeker Birincil ambalaj 200 gr, vidalı kapaklı cam kap. İkincil ambalaj 24 birimlik oluklu karton kutu Müşteri / tüketici tarafından kullanım ve hazırlama Doğrudan tüketim, ekmek veya bisküvi ile tüketilmesi önerilir. Fırıncılık ve pastacılık için. Genel koşullar Ürünü serin ve kuru bir yerde, 25°C'nin...
Fransa, Tourcoing
Fransa Cake Tradition, 1997'den beri organik kekler üreten bir firma olarak, kek ve baharat ekmekleri pişirmek, çevremizle ilgilenmek bizim için ikinci bir doğa haline gelmiştir. İçgüdüsel yaklaşımımızı resmileştirerek, gezegenimize, tüketicilerimize, çalışanlarımıza, müşterilerimize ve tedarikçilerimize karşı ekonomik olarak sürdürülebilir, uzun vadeli ve sorumlu bir eylem taahhüdünde bulunuyoruz...
GOURMANDISES MEDIEVALES, Île-de-France'da PROVINS'te bulunan bir ortaçağ el yapımı bisküvi atölyesi, geniş bir yelpazede geleneksel ve özgün bisküvi ve kekler sunmaktadır. Hanımefendi Corinne, sizi zaman ve tarih boyunca gerçek bir yolculuğa davet ediyor ve Orta Çağ'a ait tarifleri günümüze taşıyor. Mutfak ve tarih ile iç içe geçmiş bir lezzet evreni! Bisküvi ve keklerimiz, renklendirici, yapay a...
Fransa, Talant
... yönlü olan silikon kabartma halısı, dev çikolata tabletleri veya kabartmalı kekler yapmak için de kullanılabilir. Kullanımdan önce, Noel kütüğünüz için halınızın tamamen temiz ve kuru olduğundan emin olun. Halının kabartmalarına hiçbir kirin yapışmaması için havalandırarak kurumasını öneririz. Kütüğünüzü kolayca çıkarmak için, silikon kabartma halısını yerleştirmeden önce kütük kalıbınıza D18.1 referanslı Déco'Moule çıkartma ajanını püskürtün. Referans: DRTB102 Stokta: 208 Ürün Boyutlar: 490x170mm - Ep.6mm...
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
Fransa, Dommartin-Lès-Remiremont
...Marka: ARBAUREA Teslimat: Takipli Mektup veya Colissimo (3 ila 5 gün) 3.90€ DOĞAL MELLİTİS SABUNU: Lezzetli bir şekilde zencefilli ekmek ve Vosges'in lezzetli balı ile parfümlenmiştir. Harika bir lezzet anı için... Zengin bir şekilde arı balmumu ve koruyucu gliserin içeren bu sabun, her türlü cilt için, özellikle kuru ciltler için uygundur. Tüm sabunlarımızı zeytin, hint yağı ve ayçiçeği...
...Yeni bir reçel tarifi, yeşil muzun özgünlüğü ile vanilya ve rom ile tatlandırılmış kavunun tatlılığını bir araya getiriyor. Tereyağlı bir dilim ekmek üzerinde harika. Kaşıklarınızı hazırlayın!!! Malzemeler: Yeşil Muz - Kavun - Altın Üzüm - Esmer Şeker - Vanilya - Rom...
Fransa, Haute Rivoire
...Yiyecek sektörüne yönelik tasarlanmış, çeşitli tatlarda küçük ekmeklerden oluşan tam bir yelpaze. Toppingleri keşfedin: tahıllar, haşhaş tohumları, fındık/fındık, kuru üzümler ve zeytinler.
Fransa, Lomme
...Yiyecek hizmetleri için tasarlanmış, çeşitli tatlarla dolu küçük ekmeklerin tam bir yelpazesi. Toppingleri keşfedin: tahıllar, haşhaş tohumu, fındık/fındık, kuru üzüm ve zeytin.
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017300 Kuru meyve, kuruyemiş ve tohumlardan oluşan bir karışım, lezzetli ve enerji dolu bir mola için idealdir! Her açıdan mükemmel malzemeler: lezzetli, enerji verici, lif ve antioksidan açısından zengin! Bu karışım, sporculara ihtiyaç duydukları enerjiyi sağlayarak onları mutlu edecektir. Ayrıca gün içinde küçük açlıklar için de mükemmel bir dosttur. Olduğu gibi atıştırılabilir veya kahvaltıda tahıllarınıza, süt ürünlerinize, salatalarınıza eklenebilir. Kek veya ekmek yapımında da harika bir şekilde kullanılabilir.
Fransa, Jarnac
... tanınmakta ve çeşitli uluslararası içki yarışmalarında (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Zencefilli ekmek Kalker ve sileksle kaplı toprakta yetiştirilen bağlar, damıtma sonrası karmaşık baharat notalarına sahip yuvarlak ve tatlı distile içkiler verir. Kavrulmuş kahve Fıçılarımızı yaparken, genç konyakların kavrulmuş kahve notaları ile zenginleşmesini...
Fransa, Vourles
... - Demir 7,2 mg - Çinko 7,3 mg Görünüm: Toz, ince parçacıklar ve lifli parçacıklar içerir. Bu, boyuta bağlı olarak değişebilir. Renk: Koyu kahverengi, kahverengi, siyah parçacıklar. Aromatik profil: Kavrulmuş, kakao tadı, kahve ve kızarmış ekmek notaları.
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... araya getirir. Profesyonel mayalandırma odası, kabaran hamurların kuru kalmaması için nemlendirme amacıyla su haznesi ile donatılmıştır. Mayalandırma odasının sıcaklığı 30°C ile 60°C arasında ayarlanabilir. Ekleme: GN 8 x 2/3 veya 442 x 320 mm Paslanmaz çelik: 18/10 Sıcaklık aralığı: 30 °C'den 60 °C'ye kadar Güç: 2,0 kW / 230 V 50-60 Hz Boyutlar: U 700 x D 600 x Y 960 mm Ağırlık: 44 kg...
Fransa, Ostwald
... olarak veya diğer unlarla %5 ila %30 oranında karıştırarak, ekmek/kek hamurlarınızda, tatlı ve tuzlu yemeklerinizde, soslarınızı koyulaştırmak için, bir smoothie veya protein shaker'ında kullanabilirsiniz. Koruma: Kapalı bir kapta, kuru, ışık ve sıcaktan uzak bir yerde saklayın. Tadını korumak için, açıldıktan sonra üç ay içinde tüketin veya serin bir yerde saklayın. *Alkoller: Gluten izleri...
Fransa, Poitiers
...Rum Fıçısı: Kavrulmuş kahve, kızarmış ekmek, çikolata, bal ve vanilya notaları. – Şeri Fıçısı: Kuru meyve notaları (erik, incir), vanilya ve baharatlar. – Port Fıçısı: Kuru meyveler, muskat, karabiber, vanilya ve karamel çağrıştıran bir tatlılık. – Bakir Meşe Fıçısı: Hafif meyvemsi ve baharatlı. Saman, meşe ve bir tutam vanilya notaları. – Calvados Fıçısı: Elma, armut ve badem notaları.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Kabak*(66%), çiftlik keçi peyniri*(10%), ayçiçek yağı*, soğan*, bal*(4%), soya sosu*(soya fasulyesi suyu*, tuz, alkol*, koji), balsamik sirke*(şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), pirinç unu*, tuz. *Organik Tarım ürünleri - Alerjenler Kullanım önerileri Kuru üzüm veya cevizli ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer...
Fransa, Paris
... acı portakal kabukları, zencefilli ekmek ve kuru üzüm Doku: yumuşak Ağız: portakal kabuğu, vanilya, eski romun yuvarlaklığı ve şeker kamışı arasındaki denge sayesinde kremamsı, zengin ve yumuşak. Bal, acı portakal ve şifalı kök notalarıyla bitiş.
Fransa, Saint-Denis
...Gündelik hayattan uzaklaşmak için, çeşitli unlardan yapılmış geniş bir özel ekmek yelpazesi. Genellikle lif açısından zengin olan bu tam tahıllı, çavdar, kuru üzüm ve zeytin ekmekleri, besin faydaları ile tanınmaktadır.
...çavdar unları ve buğday unu bulunmaktadır; bunlar ekmek yapımı ve diğer mutfak kullanımları için idealdir. Kuru ürünlerin yanı sıra, tazelik ve lezzeti sağlamak için özenle seçilmiş birinci sınıf soğanlar da satıyoruz. Tarım-gıda ithalat-ihracat konusundaki uzmanlığımız, bu ürünlerin uluslararası ticaretini etkili bir şekilde yönetmemizi sağlıyor. Ürünlerin en iyi koşullarda varışını garanti eden kusursuz bir ithalat-ihracat hizmeti sunuyoruz.
Fransa, Rambouillet
... veya glütensiz) ve seitan bazlı dünya lezzetleri tarifleri, buharda pişirilmiş patlıcan ve mantar ile doldurulmuş pao (buharda pişirilmiş ekmek), aperatif için güneşle dolu sürmelikler, kahvaltı için çeşitli lezzetlerde sürme peynirler, meyve/sebze vitamin konsantrelerinin "mignonettes"... Tüm bu ürünler, yeni ve özgün bitkisel tarifleri tatmak isteyenlerin yemeklerinde veya atıştırmalıklarında yer alan lezzetli yiyeceklerdir ve vejetaryenler, veganlar, fleksiteryanlar için de hoş olacaktır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler