Yunanistan, Pallini
...Mutfakta, tatlı/tuzlu bir kombinasyon için salatalarınıza da ekleyebilirsiniz. Yumuşak hale gelmesi için üzümler, rehidrate etmek amacıyla bir sıvıya konulabilir. Daha sonra, taze keçi peynirinin üzerine serpilebilir, böylece mükemmel bir uyum sağlanır. Kahverengi üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Taze keçi peyniri ile üzümler, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlü pirinç KARTON:5Kg...
Fransa, Condé-Sur-Marne
...Kızarmış ekmek tadının belirginliği sayesinde La Surprenante, yemeklerinize enerji katacak! Net ağırlık: 300g...
Fransa, Villemandeur
...Bal ve kuru meyveli zencefilli ekmek 13% (kuru üzüm, kayısı, badem, ceviz, fındık) şeffaf filmle paketlenmiştir. Net ağırlık 250 g. Yüksek bal içeriği: %25. 2 tahılda zengin: buğday ve çavdar.
İtalya, Guardiagrele
...Kara buğday ve susam tohumları ile ekmek ve fırın ürünleri için karışım. Vitaminler, lifler ve mineraller açısından zengin çok yönlü bir karışım. Format: 15 kg Dozaj: 100%...
Türkiye, Trabzon
Founded in Gaziantep in 1966, is a leading company in its sector with its high technological investments and quality production giving importance to human health. Purchased by ÖZGÜÇLÜ FAMILY in 2005, develops products with innovative approaches by making production with the world's highest technology systems in its facilities with a closed area of 49,000 m², built on 110,000 m² in the 4th Organize...
...25 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı Sudem Ekmek Karışımı (10 kg), malzeme maya (poğaçalar için 300 GR, büyük ekmekler için 400 g) ve su (6 litre) karıştırılarak hamur haline getirilir. Hamur sıcaklığı 25-27 °C'de 10 dakika yavaş, 7 dakika hızlı yoğrulur. 1. Fermantasyon 15 dakika (tezgahta) 2. Fermantasyon için, fermantasyon 30 dakika sürer. 30-35 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklanır.
...Ekmek iyileştiricileri (enzim karışımları), çeşitli ekmek türleri için özel olarak geliştirilmiştir. Ekmekte; daha iyi bir hacim, homojen bir yapı, kabuk ve çıtırlık sağlar. Hamur işlemini kolaylaştırır, hamur stabilitesini, gluten elastikiyetini ve gaz tutma kapasitesini artırır. Fırıncının kuru hamuru el ile veya makine ile kolayca işlemesine olanak tanır.
Fransa, Aix En Provence
...Her zaman ROGER, tostlarını ve krakerlerini açık kalıpta pişirir. Hamur pişirme sırasında serbestçe kabarır, böylece çıtırlık ve hafiflik sunar. İnce buğday unundan hazırlanan bu hafif vanilyalı ve tatlı üzümlerle süslenmiş tostlar, her türlü lezzet anına eşlik eder. Toflar Üzümlü Bileşim: Buğday unu (buğday unu, gluten), kuru üzüm (11%), ayçiçek yağı, şeker, yumurta, maya, gluten, tuz...
...Kuru, taneli yapıdaki toz ve granüllerin homojen bir şekilde karıştırılması için kullanılan mikserlerdir. 50Lt-500 Lt aralığındaki kapasitelerde üretilir. Tamamen paslanmaz hazne yapısına sahiptir. Kullanımı ve temizliği kolaydır. İş güvenliği açısından gerekli tüm önlemler alınmıştır.
İtalya, Imperia
... ev yapımı ekmek dilimleri veya bruschetta ile servis edilen mükemmel bir aperatiftir, ancak aynı zamanda birinci bir yemeği lezzetlendirmek için de kullanılabilir, örneğin güzel bir risotto. Sebze, pirinç veya makarna salatalarında da lezzetlidir. Örneğin, bir Caprese salatasına özel bir dokunuş katmak için kurutulmuş domates ve kapari ekleyebilirsiniz. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra, ürünü yağ içinde kapalı tutarak buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: POMOL 180...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... g Bunlardan şekerler 41.0 g Protein 4.6 g Tuz 0.2 g Son tüketim tarihi üretim tarihinden itibaren 4 aydır. Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Tam bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz; amber rengi balın güçlü tadı, baharat karışımımızın bir dokunuşuyla birleşerek güzel bir ağızda kalıcılık sunuyor. İşte paylaşmayı sevdiğimiz zencefilli ekmek. Net ağırlık: 250g Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket Üretim süresi: 15 gün...
Almanya, Nürnberg
...Arpa unu, tam arpa tanelerinden öğütülen ince bir tozdur. Kuru bir lezzet sunar ve lif, vitaminler ve mineraller açısından iyi bir kaynaktır. Bu çok yönlü glütensiz un, genellikle fırıncılıkta kullanılır ve buğday ununa sağlıklı bir alternatif sağlar. Arpa unu, ekmek, muffin, krep ve kurabiye gibi çeşitli tariflere dahil edilebilirken, hafif bir tatlılık ve belirgin bir doku ekler. Besin profili, sindirimi iyileştirmeye ve kan şekeri düzenlemeye katkıda bulunur, bu da onu diyet kısıtlamaları olanlar veya mutfak yaratımları için sağlıklı bir malzeme arayanlar için popüler bir seçim haline getirir.
Türkiye, Istanbul
...pasta katkı maddesi , pastacılıkta pandispanya ve swissroll keklere ve dondurmaya hacim katmak için, stabilizatör olarak kullanılır. Bu yolla yumurta tüketimi de azalır. Menşe: Türkiye Form: Jel Uygulama: Pastacılık (pandispanya kekler swiss roll kekler, dondurma) Ambalaj: 5 kg kova Raf ömrü: 1 sene Saklama: Serin ve kuru yerde saklayınız ...
İtalya, Giuliano
...Panettone, mükemmel bir Noel tatlısıdır. Panettone Milano, İtalyan zanaat pastacılığının vazgeçilmez bir klasikidir. Panettoniler arasında en basiti, ama “P” harfi büyük olanıdır. Kuru üzüm, şekerlemeler ve diğer malzemeler öne çıkar: tatların ve lezzetlerin mükemmel bir kombinasyonu için bir araya gelirler. Kod: BOPA01 Ağırlık: 750 g...
Polonya, Brzozów
...doymuş yağ asitleri 0,7 g - %3,5, karbonhidrat 68g - %26, şekerler 0,5 g - %0,6, lif 2,9 g - %12, tuz 0,01 g - %0,2 * Referans besin değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbalar ve soslar için kıvam artırıcı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış bir ambalajda saklayın.
Estonya, Tallinn
...Sliced peynirimiz, dünya genelindeki süpermarket raflarında harika bir kitlesel tüketim ürünüdür. Standart formatta sekiz dilim içeren yuvarlak ve güzel kutularda paketlenmektedir ve toplam ağırlığı 140g'dır. Her peynir dilimi, tazeliği korumak için açılış yeri olan alüminyum folyo şeritlerine düzenli bir şekilde sarılmaktadır. Ürünün, serin ve kuru bir ortamda saklandığında 12 aylık bir raf...
Fransa, Bayonne
...Kuru üzüm eklesek, cevizlerin yanı sıra? Bu doğal malzemelerin kombinasyonu sayesinde, besleyici, lezzetli ve yumuşak dokulu bir ürün elde ediyoruz. Yumuşak bir parça, süngerimsi bir iç yapıya sahip, ısırması kolay ve sarıcı bir aromaya sahip. Cevizler, lif, mineral ve vitamin kaynağıdır; kuru üzümler ise yüksek karbonhidrat içeriği ile büyük bir enerji kaynağıdır. Bu nedenlerle, sporcular ve...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mayalar (Saccharomyces cerevisiae), yaklaşık 1.500 türü bir araya getiren tek hücreli mantarlar grubuna ait bir mikroorganizmadır. Fırın mayası, çeşitli un türlerinden fırın ürünleri üretiminde kullanılır. Kuru (kurutulmuş) mayanın aşağıdaki avantajları vardır: stabil kalite, uzun raf ömrü, geniş sıcaklık koşulları yelpazesi, taşıma ve depolama kolaylığı. Lojistik, preslenmiş mayalara kıyasla çok daha kolaydır; depolama alanı olarak 3-4 kat daha az yer kaplar, mayanın sık sık temin edilmesine gerek yoktur.
...Saf selülozdan yapılmış BEYAZ veya AVANA kraft kağıt torbalar, güçlendirilmiş taban, yan genişletmeler ile. Alışveriş ve gıda saklama için idealdir. Genellikle kuru tatlılar, kruvasan, ekmek, pizza, meyve paketleme ve taşımada kullanılır. Ayrıca tütün dükkanları, hırdavatçılar, dikiş malzemeleri ve eczanelerde de sıkça kullanılmaktadır.
Fransa, Montelimar
...pişirilmiş şeker, vanilya ve badem eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, fındık izleri olabilir. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir. Saklama önerileri: Kapalı ve kuru bir yerde 18 ile 22°C arasında saklayın. Son kullanma tarihi: 12 ay 100g başına besin ve enerji değerleri: Enerji (kJ): 1925 Enerji (kcal): 458 Toplam yağ (g): 14,6 Doymuş yağ (g): 1,2 Lif (g): 3.3 Protein (g): 7,7 Karbonhidrat (g): 72.2 Şeker (g): 64.
Türkiye, istanbul
...PP (polipropilen) çift taraflı termal sızdırmaz, şeffaf, sızdırmaz, gıda ambalajları için gerilimsiz. Özellikler ve kullanım alanları: Bir yüzeyde corona işlemi Doyduğunda mükemmel parlaklık, şeffaflık ve düşük bulanıklık Mükemmel mürekkep yapışması Mükemmel sıcak yapışma ve termal sızdırmazlık direnci Tek katlama ve laminasyon için uygundur Mükemmel makine performansı Ekmek ürünleri, kuru gıdalar ve makarna ambalajları için idealdir. Mevcut kalınlıklar (mikron): 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100...
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Koyu maun rengi ve Pommeau de Normandie'nin parlaklığı dikkat çekicidir. Aroması zarif, yumuşak ve hoş olup, zencefilli ekmek ve kuru erik notalarıyla bezenmiştir. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir his bırakır, pişirilmiş meyve aromaları serbest bırakır ve dengeli ve karmaşık bir bitiş sunar. Soğuk servis edildiğinde, aperitif olarak, Normandiya peynirleriyle ve bir tatlı ile birlikte yerini bulur. Brüt ağırlık: 1100g 6'lı kutunun ağırlığı: 7kg...
Fransa, Le Sen
...Parfümde, tuberoz, yasemin, gül ve mimosa gibi çiçek notalarında tatlı bir nota vermek için kullanılır. Ayrıca deri ve tütün notalarında ve kuru meyve notalarında da kullanılmaktadır. Zencefilli ekmek notasında da kullanılabilir. Etkisi, parfümü yumuşatmak ve tatlılık katmaktır. Bu, özgün bir notadır. Kozmetik Bu arı mumu, bakım yağlarında, emülsiyonlarda ve balsamlarda kullanılabilir. Tüm cilt...
...Yüksek kaliteli kahve, deniz seviyesinden 800 ile 1300 metre arasında yetiştirilmiş, pürüzsüz ve dengeli bir tada sahip, belirgin ve zarif bir aromaya sahiptir. İyi yuvarlanmış ve nefis bir gövde üzerinde öne çıkan vanilya, kuru ve kuru meyve notaları. Zenginliği ve ince asiditesi ile öne çıkan bir kahve, karamel ipuçları ve kavrulmuş ekmek sonrası tadı ile zenginleştirilmiş çikolata notalarıyla belirgin bir şekilde kendini gösterir.
Polonya, Warszawa, Poland
...Temiz, kuru ve iyi havalandırılan bir alanda saklanmalı ve raf ömrü 5 yıla kadar uzanabilir. Foodcom S.A., Yerel Patates Nişastasını 25 kg paketler ve Büyük Torbalar halinde tedarik etmektedir. Yerel Patates Nişastası, et ve şarküteri ürünleri, konserve sebzeler, ekmek ve unlu mamuller, tatlılar, çorbalar, soslar, pudingler ve jöleler gibi çeşitli gıda hazırlıklarında kullanılabilen çok yönlü bir bileşen ve gıda katkı maddesidir.
Fransa, Paris
...Güneşli bir aperatif için, bu fesleğenli kurutulmuş domates havyarının tadını çıkarın. Taze olarak, kızarmış ekmek üzerinde aperatif olarak tüketin. Açıldıktan sonra kuru ve ışık almayan bir yerde, 2° ile 4° arasında saklayın. Boyutlar: 6,7cm (d) x 6,7cm (h) Net ağırlık: 90g...
Almanya, Bad Bentheim
... Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Fransa, Herblay-Sur-Seine
...Kabukları soyulmuş Sacha Inchi tohumları, sertifikalı organik kalite, organik tuz ve organik şeker Birincil ambalaj 200 gr, vidalı kapaklı cam kap. İkincil ambalaj 24 birimlik oluklu karton kutu Müşteri / tüketici tarafından kullanım ve hazırlama Doğrudan tüketim, ekmek veya bisküvi ile tüketilmesi önerilir. Fırıncılık ve pastacılık için. Genel koşullar Ürünü serin ve kuru bir yerde, 25°C'nin...
Fransa, Tourcoing
Fransa Cake Tradition, 1997'den beri organik kekler üreten bir firma olarak, kek ve baharat ekmekleri pişirmek, çevremizle ilgilenmek bizim için ikinci bir doğa haline gelmiştir. İçgüdüsel yaklaşımımızı resmileştirerek, gezegenimize, tüketicilerimize, çalışanlarımıza, müşterilerimize ve tedarikçilerimize karşı ekonomik olarak sürdürülebilir, uzun vadeli ve sorumlu bir eylem taahhüdünde bulunuyoruz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler