Fransa, Guérande
...Bileşim: Île de Ré'den iri tuz, mantarlar (porçini ve bolete), sarımsak ve maydanoz Kereviz, soya, kuruyemiş, gluten, süt, hardal, susam ve sülfitle izler olabilir Referans: SEL0007...
Fransa, Avignon
...Paris mantarı, Latincesi Agaricus Bisporus, Agaricaceae familyasına aittir. Mantarlarımız, seçilmiş mantar yetiştirme tesislerinde yetiştirilmektedir. Hasat edildikten sonra, mantar yıkanacak, dilimlenecek ve ardından IQF olarak dondurulacaktır. Organik tarım ürünü Paris mantarı: %100 Toplam enerji: 21 Kcal 86 kJ Lif: 1,2 g Protein: 1,7 g Tuz: İzler...
Fransa, Lalinde
...Aquitain terroirlerinin en iyisini yansıtan bir tuz. Île de Ré'den elle toplanmış fleur de sel ile organik AOP Espelette biberinin birleşimi. Hepsi, sıfır atık çözümü için mantar kapaklı bir cam kavanozda sunuluyor...
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Astaffort
...VEGETAL ORMAN TEREYAĞI. 100g Hayır, hayır ve hayır! Bu güzel kavanozda et yok, sadece iyi bitkisel malzemeler ve nazik bir yoğunluğa sahip mantar karışımı var. Gözlerinizi kapatın, ormanın derinliklerindesiniz. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (35%), su, soya proteinleri, organik bira mayası, mantarlar, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirke, baharatlar, sarımsak, domates püresi, arpa misosu, soğan.
Fransa, Ploërmel Cedex
...Yarım ay omlet serisi geniş bir referans yelpazesine sahiptir. Fransa'da üretilen yumurtalardan elde edilen ürünlerdir. Aşağıdaki çeşitlerde mevcuttur: Mantar-peynir Köylü (sebzeler & peynir) İnce otlar Peynir Jambon peynir Pastırma peynir Fransa yumurtaları Düşük tuz BİO etiketi Serbest dolaşan tavuklar Ambalaj: 40 veya 60 omletlik kartonlar - 90g veya 135g...
Fransa, Castelnaudary
...İÇİNDEKİLER: Krema, dana suyu, porcini mantarları %10, mısır nişastası, kırmızı porto (sülfid izleri), sarımsak, armagnac, tuz ve karabiber...
Fransa, Grigny
...Sote mantarlarımız, zeytinyağı, maydanoz, tuz ve sarımsak ile pişirilip baharatlanmış dilimlenmiş Paris mantarlarından oluşmaktadır. AMBALAJ: 10 x 300 g...
Fransa, Cournon D'auvergne
...GAEC Dou Chonlai Kullanım önerileri Kırsal ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı ceviz veya trüf gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin. Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 479 kJ (115 kcal) Yağlar: 8,0g Doymuş yağ asitleri: 3,1g Karbonhidratlar: 5,4g Şekerler: 0,6g Proteinler: 4,6g Tuz: 1,1g...
Fransa, Malataverne
...Ürün Bask Bölgesi'nden İçindekiler: karaciğer, domuz boğazı ve yağı, rehidre edilmiş porcini mantarı %4, yumurta, soğan, tuz, dekstroz, aromalar, karabiber, sarımsak, tatlandırıcılar: monosodyum glutamat ve disodyum inozinat, biber. Domuz eti Fransa menşeli. Porcini mantarlı pate, kırsal bölgelerimizin geleneksel bir tarifidir. Ayrıca, onu 'banderillas' tarzında porcini pate, guindillas ve...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 862 erji (Kj) = 3545 yağ (g) = 95, bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 13.2 karbonhidrat (g) = 0, bunlardan şekerler (g) = 0.4 protein (g) = 0.2 tuz (g) = 0.5 Durum: Yeni İÇERİK: %95 Korsika zeytinyağı, %0.4 kurutulmuş keme mantarı, %0.006 sarımsak, %0.004 yabani maydanoz, tuz, karabiber Miktar: 25 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Paris
...Üstün kaliteli organik sert buğday irmiği, Ardèche AOC organik kestane unu (%10), organik porcini mantar tozu (%3), organik muskat cevizi. Gluten, yumurta ve soya izleri içerir. 100g için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1462kj / 345kcal PROTEİN - 10,8g KARBONHİDRATLAR - 71g, bunlardan şekerler 2,1g YAĞLAR - 1,8g, bunlardan doymuş yağ asitleri 0,5g LİF - 3g Tuz - 0,02g Ean13:3701511705336 Referans:TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
Fransa, Mietesheim
...Köknar aroması, beyaz etler ve soslar için mükemmel bir tat sunan Mantar Hardalı'nın odunsu tadı, şinitzel ve diğer beyaz etleri mükemmel bir şekilde tamamlar. İçindekiler: Su, hardal tohumu, sirke, tuz, şeker, köknar (yüzde 2,5), aroma, koruyucu: sodyum bisülfit. 55g ve 200g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Kestane Mantarı Hardalı İçindekiler: hardal tohumu, su, sirke, tuz, şeker, koruyucu, sodyum sülfiti, kestane mantarı %0,1, zeytinyağı.
Fransa, Ham
... Malzemeler: 800 g kuzu eti parçaları 2 soğan, doğranmış 2 diş sarımsak, kıyılmış 2 havuç, dilimlenmiş 200 g mantar, dilimlenmiş 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı un 500 ml kuzu suyu 2 defne yaprağı, ince kesilmiş Tuz ve karabiber, damak zevkinize göre Taze maydanoz, doğranmış (süsleme için) Referans: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play