Fransa, Guérande
...Bileşim: Île de Ré'den iri tuz, mantarlar (porçini ve bolete), sarımsak ve maydanoz Kereviz, soya, kuruyemiş, gluten, süt, hardal, susam ve sülfitle izler olabilir Referans: SEL0007...
Ukrayna, Pervomaysky
...Bir garnitür hazırlamak için: en az 1 litre suyu bir tencereye dökün ve kaynamaya bırakın, içine sebzeler, mantarlar ve yeşilliklerle karıştırılmış bir torba koyun, tuz ekleyin ve kısık ateşte 20-25 dakika kadar pişirin. Torbayı, bir çatal ile halkasından kaldırarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı makasla keserek açın. Torbanın içeriğini bir tabağa koyun, karıştırın. İsteğe bağlı olarak, zeytinyağı veya tereyağı ekleyin.
Almanya, Bad Bentheim
... kadar değişen bir şapka rengine sahiptir ve şampiyon mantarının yanı sıra dünyanın en çok yetiştirilen mantarları arasındadır. Shiitake Mantarı Tozu Haline Getirilmesi. Shiitake, iyi büyüdüğünde ve şapka kenarı hafifçe kıvrıldığında hasat edilir. Şapkanın sapından ayrılması gerekir, aksi takdirde shiitake henüz çok gençtir. Eğer şapka dışa doğru çok fazla açılmışsa, shiitake çok yaşlıdır. Hasattan sonra mantar parçalar halinde kesilir ve kurutma için fırına konur. Ardından ince shiitake mantar tozuna işlenir.
Türkiye, Denizli
... ve iyi bir lif kaynağıdırlar. Daha az tuz, kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve felç insidansını azaltmaya yardımcı olabilir. Genel olarak mantar, tüm sağlık insanları ve ayrıca ısı hastalığı, yüksek tansiyon, kan şekeri ve obezite hastaları için ideal bir besindir. mantar ayrıca vejetaryenler için mükemmel bir protein kaynağıdır. ekili mantarlar yıl boyunca her gün satışta. Sağlıklı beslenmek için her hafta alışveriş sepetinize koyun. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok çeşit var. onarım ve kullanım ipuçları: soymayın veya. Kapağı silin. Sadece istenirse sapı çıkarın ve yıkamayın.
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
Polonya, Brzozów
...> Enerji değeri 1489kJ/353kcal - %18 GDA* Yağ 6,1g - %9 Bunun içinde doymuş yağ asitleri 0,7g - %3 Karbonhidrat 57g - %22 Bunun içinde şeker 0g - %0 Protein 14g - %28 Tuz 0,01g - <%1 *GDA - Referans Günlük Alım...
Fransa, Avignon
...Paris mantarı, Latincesi Agaricus Bisporus, Agaricaceae familyasına aittir. Mantarlarımız, seçilmiş mantar yetiştirme tesislerinde yetiştirilmektedir. Hasat edildikten sonra, mantar yıkanacak, dilimlenecek ve ardından IQF olarak dondurulacaktır. Organik tarım ürünü Paris mantarı: %100 Toplam enerji: 21 Kcal 86 kJ Lif: 1,2 g Protein: 1,7 g Tuz: İzler...
Türkiye, Istanbul
...Kaşık 160 mm, Çatal 160 mm, Bıçak 165 mm uzunlukta, Kalınlık 1,60 mm. Kraft kağıdında paketlenmiştir. Farklı ürünler ve çeşitler için paketleme imkanı. Tek kullanımlıktır. Yıkanmak için uygun değildir. Huş ağacından yapılmıştır. Gıda ile temas için uygundur. Küf, mantar ve koku testleri yapılmıştır. FSC, ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 22000 sertifikalarına sahiptir. Tek kullanımlık set grupları kraft kağıt ambalajında BNL -0004 Tek kaşık seti BNL-0005 Tek çatal seti BNL -0006 Tek bıçak seti BNL-0007 2 çatal ve bıçak seti...
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...İÇİNDEKİLER: Domuz eti, mantar (17%), su, tuz, mısır nişastası, baharatlar, dekstroz, koruyucu (sodyum sülfiti), antioksidanlar (E301, E331) ve renklendirici E120. Süt, kereviz izleri içerebilir.
İtalya, Goito
...Sanawarme Yüksek termal ve akustik yalıtım özelliklerine sahip, makroporoz bir dış kaplama sıvasıdır. Doğal hidrolik kireç NHL 3.5, düşük çözünür tuz içeriğine ve düşük çevresel etkiye sahip doğal hidrolik bağlayıcılar, botticino mermeri, kaolin, kalsiyum kazeinat, Vichy tuzu, kalsiyum karbonat, tartarik asit, amonyum tuzları, genişletilmiş perlit, mantar tozu, doğal lifler ile birlikte...
Fransa, Lalinde
...Aquitain terroirlerinin en iyisini yansıtan bir tuz. Île de Ré'den elle toplanmış fleur de sel ile organik AOP Espelette biberinin birleşimi. Hepsi, sıfır atık çözümü için mantar kapaklı bir cam kavanozda sunuluyor...
...duvarın pH değerini hemen alır ve küf tarafından hemen besin olarak emilir. İleri oksidasyon, klor taşınmaları olmadan güvenli, hızlı ve görünür bir etki sağlar. Ürün, 3 bileşene ayrılır: Su, oksijen ve tuz. Doğru uygulama ile sağlık açısından zararlı maddeler bırakmaz. Uygulama: Küfü kısa mesafeden ekonomik bir şekilde püskürtün. Tüketim: yaklaşık 100 ml / m² Daha elastik derzler ve fayans derzleri 10 dakika sonra temiz su ile durulanmalıdır. Teknik veriler: Sprey formunda sıvı Etken madde: Sodyum hipoklorit...
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Astaffort
...VEGETAL ORMAN TEREYAĞI. 100g Hayır, hayır ve hayır! Bu güzel kavanozda et yok, sadece iyi bitkisel malzemeler ve nazik bir yoğunluğa sahip mantar karışımı var. Gözlerinizi kapatın, ormanın derinliklerindesiniz. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (35%), su, soya proteinleri, organik bira mayası, mantarlar, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirke, baharatlar, sarımsak, domates püresi, arpa misosu, soğan.
Almanya, Schlüchtern
...CAS-Nr.: 532-32-1 EC-Nr.: 208-534-8 Görünüm: beyaz, kristalize granül Kullanım: Gıda ve içecekler için antimikrobiyal koruyucu (ülke genelindeki yasal düzenlemelere uygun olarak 0,01 - 0,20% konsantrasyonlarda) Şaraplar vb. için antifermantasyon katkı maddesi (ülke genelindeki yasal düzenlemelere uygun olarak 0,05 - 0,15% konsantrasyonlarda) Tütün işleme sırasında mantar kontrol maddesi...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş Mantar %65, Ayçiçek Yağı %35, Asidik Şarap Sirkesi, Tuz, Değişken Oranlarda Doğal Aromalar (Nane, Sarımsak, Kırmızı Biber Tozu, Kırmızı Biber Pul, Paprika). Sitrik Asit, L-askorbik Asit. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Fransa, Ploërmel Cedex
...Yarım ay omlet serisi geniş bir referans yelpazesine sahiptir. Fransa'da üretilen yumurtalardan elde edilen ürünlerdir. Aşağıdaki çeşitlerde mevcuttur: Mantar-peynir Köylü (sebzeler & peynir) İnce otlar Peynir Jambon peynir Pastırma peynir Fransa yumurtaları Düşük tuz BİO etiketi Serbest dolaşan tavuklar Ambalaj: 40 veya 60 omletlik kartonlar - 90g veya 135g...
Fransa, Castelnaudary
...İÇİNDEKİLER: Krema, dana suyu, porcini mantarları %10, mısır nişastası, kırmızı porto (sülfid izleri), sarımsak, armagnac, tuz ve karabiber...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Tuz, paprika ve baharatlarla tatlandırılmış kıyma veya doğranmış et karışımı, yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına (kalibre 60/65 ve uzunluğu 35 ile 55 cm arasında) doldurulmuş, olgunlaşma-kurutma sürecinden geçirilmiştir. Referans: l0003...
Fransa, Grigny
...Sote mantarlarımız, zeytinyağı, maydanoz, tuz ve sarımsak ile pişirilip baharatlanmış dilimlenmiş Paris mantarlarından oluşmaktadır. AMBALAJ: 10 x 300 g...
Almanya, Eresing
...Sodyum benzoat, benzoik asidin sodyum tuzudur. Doğada meyveler ve böğürtlenlerde bulunur. Normal tüketim için, benzoik asitten sentetik olarak üretilir. Tuz, su içinde çözünebilen ve kokusuz olan beyaz, kristal bir katıdır. Hayvanlar için ürün son derece zehirlidir, bu nedenle yemlerde kullanılmaz. Sodyum benzoat antibakteriyel etki gösterir ve mantar oluşumunu engeller. Kullanım: Gıda...
Fransa, Cournon D'auvergne
...GAEC Dou Chonlai Kullanım önerileri Kırsal ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı ceviz veya trüf gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin. Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 479 kJ (115 kcal) Yağlar: 8,0g Doymuş yağ asitleri: 3,1g Karbonhidratlar: 5,4g Şekerler: 0,6g Proteinler: 4,6g Tuz: 1,1g...
Litvanya, Vilnius
..."Lay's" Yeşil Soğan 130g "Lay's" Peynir 130g "Lay's" Orman Kremalı Mantar 130g "Lay's" Izgara Domuz Pastırması 130g "Lay's" Domates 130g "Lay's" Tuz 130g "Lay's" Peynir Everest 130g "Lay's" Biber 130g "Lay's" Barbekü Kaburga 130g "Lay's" Yeşil Soğan 200g "Lay's" Peynir 220g "Lay's" Peynir Everest 200g "Lay's" Domates 200g "Lay's" Peynir 250g "Lay's" Yeşil Soğan 250g "Lay's STRONG" Acı Biber&Limon...
Fransa, Malataverne
...Ürün Bask Bölgesi'nden İçindekiler: karaciğer, domuz boğazı ve yağı, rehidre edilmiş porcini mantarı %4, yumurta, soğan, tuz, dekstroz, aromalar, karabiber, sarımsak, tatlandırıcılar: monosodyum glutamat ve disodyum inozinat, biber. Domuz eti Fransa menşeli. Porcini mantarlı pate, kırsal bölgelerimizin geleneksel bir tarifidir. Ayrıca, onu 'banderillas' tarzında porcini pate, guindillas ve...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar (Agaricus bisporus), sızma zeytinyağı, ayçiçek yağı, siyah zeytin, yaz trüfü %1 (Tuber aestivum Vitt.), aroma, tuz. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri içeren...
Almanya, München
... büyüyecek ve daha sulu hale gelecektir. Ürün numarası: 7012 Enerji: 1288 kJ / 307 kcal Yağ: 5.3 g Doymuş yağ asitleri: 0.59 g Karbonhidrat: 24.7 g Şeker: 2.53 g Protein: 28.4 g Tuz: 0.07 g Ağırlık: 20 g İçindekiler: Kütle mantarı Alerjenler: Yok Menşei: Sırbistan Marka: Dr. Ana Koleksiyonu Üretici: AnaVita Naturkost GmbH...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 862 erji (Kj) = 3545 yağ (g) = 95, bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 13.2 karbonhidrat (g) = 0, bunlardan şekerler (g) = 0.4 protein (g) = 0.2 tuz (g) = 0.5 Durum: Yeni İÇERİK: %95 Korsika zeytinyağı, %0.4 kurutulmuş keme mantarı, %0.006 sarımsak, %0.004 yabani maydanoz, tuz, karabiber Miktar: 25 cl Menşei: Korsika...
İtalya, Sassello
...Trüf mantar kremamız eşsiz bir üründür. Kanepeler veya krutonlar üzerinde aperitif olarak, makarna, risotto, haşlanmış/kızartılmış sebzeler, etler veya birçok başka tarifte sos olarak mükemmel bir yayılma sağlar. Doğrudan ışık almayan serin bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra, yağ ile kaplı olarak buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde kullanın. İÇİNDEKİLER: Mantar, Trüf, sızma zeytinyağı, tuz, doğal aromalar Raf ömrü: 30 ay, farklı formatlar mevcuttur.
İsviçre, Hendschiken
...Dondurulmuş ürünler önceden pişirilmiş, 76g Malzemeler: Domates %29, (asit düzenleyici limon asidi), buğday unu, su, peynir %10, mantar (antioksidan askorbik asit), hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), nişasta, maya, jambon (nitrit tuz koruyucu E250, stabilizatör E452, asidite düzenleyici E331), soğan, tuz, soya tam unu, tatlandırıcı sodyum...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play