Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... Temiz etiket, eklenmiş aroma yok, koruyucu yok, renklendirici yok, tat artırıcı yok, katkı maddesi yok, aroma yok - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Et fondüleri - Balık ve kabuklu deniz ürünleri fumetleri - Duxelles ve sebze fondüleri - Doğal aromatik çözümler - Marine sosları - Sos bazları ve soslar - Baharat karışımları - Bağlayıcı bazlar - Aroma ve peynir tozları - Et hazırlığı için fonksiyonel karışımlar...
Fransa, Geispolsheim-Gare
...Weck Cam Şişeleri Modeli "FLACON". Meyve ve sebze suları, çorbalar, soslar, limonatalar, soğuk çaylar, gazpacho gibi ürünler için idealdir... Referans: 5763300 Kapasite: 290 ml Açıklık: 60 mm 6'lı kutular halinde satılmaktadır. Conta ve kapak dahildir. Paslanmaz çelik klipsler dahil değildir.
Fransa, Geispolsheim Gare
...290 ml'lik Weck Model "BOTTLE" cam şişeleri. Meyve ve sebze suları, çorbalar, soslar, limonata, soğuk çaylar, gazpacho için idealdir ...
Fransa, Bruges
...Mandarin esansiyel yağı, kendine özgü aroması ve aromatik özellikleri nedeniyle gıda sanayisinde yaygın olarak kullanılan değerli bir üründür. Bu esansiyel yağ, tatlı kokusu ve karakteristik narenciye tadı ile takdir edilmektedir; şekerlemeler, içecekler, tatlılar ve soslar gibi çeşitli ürünleri aromalandırmak için kullanılmaktadır. Ferahlatıcı aroması, gıda ürünlerine hoş bir dokunuş katarken, yapay aromalara doğal bir alternatif sunar. Ayrıca, aromatik özellikleri, ürünlerin duyusal çekiciliğini artırmaya yardımcı olabilir ve onları tüketiciler için daha cazip hale getirebilir.
Fransa, Puiseux-Pontoise
...La Hema NUTRI, parçalı veya parçalı olmayan soslar ve salatalık sosları pazarına adanmıştır. Hema'nın yıllar içinde kazandığı, büyük uluslararası gruplar için karmaşık ürünlerin doldurulması konusundaki kanıtlanmış uzmanlığından faydalanmaktadır. Monoblok konfigürasyonu ile bir kapaklama makinesi veya bir termal mühürleme makinesi ile mevcuttur. NUTRI doldurucu, ayrıca bir boyun kesici veya bir şişe durulayıcı ile senkronize edilebilir. Combi konfigürasyonu, PET şişeler için üfleme, doldurma ve kapaklama işlemlerini bir araya getirir.
Fransa, Vaulx-En-Velin
...VİOLETTİ zeytinlerle lezzetli hazırlık. Crostini, sandviçler, pizzalar, soslar için idealdir. Farklı ürün boyutları: 125g Menşei ülke: Cezayir...
Fransa, Bron
...Büyük Şefler, yemeklerini süslemek için safranı neden bu kadar çok seviyor? Bunun bir tesadüf olmadığını söyleyebiliriz. Bu baharat, tatlı veya tuzlu yemekler hazırlamak için mükemmel bir şekilde uygundur. Lezzet yelpazesi o kadar geniş ve güçlüdür ki, birkaç mikrogram yeterlidir bir yemeği veya malzemeyi dönüştürmek için. Örneğin, bal, yağ, reçel, şurup, soslar veya pişirilmiş yemeklere sadece bir tutam safran ekleyebilirsiniz ve bu, kataloğunuzda hayat bulan prestijli bir ürün olacaktır.
Fransa, Soreze
... makinesinin yerini alır) ve basit bir krema torbası, otlu sosisler yapmanıza olanak tanır; en iyi fırıncıların ekmekleri için basit bir tahta kaşık... Bu kitapta yer alan 50 tarifle, her türlü ev yapımı ekmek, tereyağı, yoğurt ve peynir, soslar, meyve suları, şuruplar, kavanozlar makine olmadan çok kolay bir şekilde yapacaksınız! Ayrıca birkaç "cesur" tarif denemeye de cesaret edeceksiniz - çayda...
Fransa, Coufouleux
...720 ml cam Passata kavanozu TO 53 halkası ile soslar ve baharatlar için ambalajlama amacıyla tasarlanmıştır. Referans: 720TPAS mL: 720 Çap: 78 Yükseklik: 219 Ağırlık (g): 320 Ambalaj: 1.015 palet Halka tipi: TO 53...
Fransa, Villefranche Sur Saône
...Meyve Suları, Sular, Süt Ürünleri, Şuruplar, Konsantreler, Soslar, Yağlar ... Deterjanlar, Çamaşır Deterjanları, Temizlik Ürünleri, Sıvı Gübreler, Şampuanlar ... B'Booster®'ı aksiyonda görmek için bağlantıya tıklayın B'Booster aksiyonda Video 1 başlık Broşürü indir B'BOOSTER® TOP 720 Broşürü indir FLEXI-LINE Standart Ekipman Özellikler Hijyen + detaylar Tamamen paslanmaz çelikten yapılmış IP...
...Nori, Porphyra umbilicalis, Asya kıyılarından gelen bir kırmızı deniz yosunudur. Yapışkan bir dokuya ve çok ilginç bir tütsülenmiş ve yuvarlak bir tada sahiptir, bu da onu üst malzemeler, salatalar veya soslar için harika kılar.
Fransa, Olivet
...Referans 3317960007527 Ahşap, ferah, baharatlı ve hoş aromatik bir parfüm. Siyah biber taneleri yeşilken toplanır, ardından birkaç gün fermantasyona tabi tutulur ve güneşte kurutulur; bu süreçte büzüşür ve kararmaya başlar. Biber, geleneksel olarak tuzlu tüm yiyeceklerin tadını artırır. Et suyu baharatlamak için tercihen bütün taneler kullanılması önerilir. Biberin aromasını kaybetmemesi ve hazırlığa acılık katmaması için, pişirme işleminin sonunda eklenmesi daha iyidir. Kullanım önerileri: soslar, etler, yumurtalar, iç harçlar, börekler, sebzeler...
Fransa, Waldighoffen
...Guar gomamız, glutensiz ürünler geliştirmek isteyen profesyonel aşçılar veya işletmeler için ideal bir üründür. Gerçekten de, bu ürünün kalınlaştırıcı, stabilize edici ve emülsifiye edici özellikleri sayesinde, homojen dokusu ve jel oluşturma yetenekleri ile gıdalarda kullanılabilir. Soslar, çorbalar, dondurmalar ve sorbeler, fırıncılık ve pastacılık ürünleri, tozlar vb. gibi birçok alanda kullanılabilir.
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 103.2 enerji (Kj) = 437.9 yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1 Durum: Yeni İÇERİKLER: SISCO beyaz soğan (2B) %54.5, şeker, beyaz sirke, su, tuz, sarımsak kıvam artırıcı: xanthan sakızı, Timut biberi %0.005 Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika...
...Balık veya makarna tariflerinizi tamamlamak için taze yeşil bir sos Malzemeler: Rokoko – Fesleğen – Bal – Zeytinyağı – Hardal tohumları – Tuz – Karabiber Alerjenler: Hardal...
Fransa, Feurs
...Gıda endüstrisi tarafından yaygın olarak kullanılan renkli karamel, şekerlerin kontrollü ısı etkisiyle, kimyasal karamelizasyon destekleyicileri varlığında veya yokluğunda elde edilen suya çözünebilen katkı maddeleridir... Renkli karamel, toz, sıvı ve geniş bir renk yelpazesi şeklinde mevcuttur. Olası Kullanımlar: AROMA EKSTRAKLARI & KAHVE EKSTRAKLARI ŞARAP BAZLI APERİTİFLER & BİRA GAZLI İÇECEKLER ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ & ÖZEL EKMEKLER SİRKE & SOSLAR KEDİ VE KÖPEK GIDA ÜRÜNLERİ...
Fransa, Ascain
...Filtrelenmemiş ve pastörize edilmemiş doğal elma şarabı sirkesinin tüm faydaları. ANA NOKTALAR Özellikler En az bir yıl yaşlandırılmış sagarno Txopinondo'nun asetikleşmesinden elde edilen sirke, daha yoğun bir tat için. Amber rengi. 5 derece asetik asit. Filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş, sülfür eklenmemiştir. Ambalaj 75 cl'lik şişeler, mumlu kapak. 12 şişeden oluşan kartonlar.
Fransa, BRIE
...Mutfakta işleri kolaylaştırmak için. Teknik raf ömrü: 12 ay Ambalaj: birim Paletleme: palet başına 120 kova Saklama: Oda sıcaklığında Emülsifiye sos. Yumurta ve hardal tadı ve aroması.
Fransa, Grigny
...Bu béarnaise sosu, zengin tadıyla öne çıkıyor. Bu sos için, estragon sirkesi ile ince otların (estragon, maydanoz ve arpacık soğanı) uyumlu bir dengesi esastır. Yumurta kullanılmadan ve bitkisel yağ ile hazırlanan bu sos, klasik béarnaise sosuna göre daha hafif ve sağlıklı bir alternatif sunar. Bu béarnaise, şefe geleneksel béarnaise sosuna göre zengin, lezzetli ve maliyet açısından avantajlı bir alternatif sunar. AMBALAJ: 6 x 1 kg = 6kg...
Fransa, Wambrechies
...Gıda kaplarımız, baharatlar veya soslar gibi ürünlerin ambalajlanması için özel olarak tasarlanmıştır. Geniş ağız, kolay doldurma imkanı sunar. "Flapper" kapaklar, ya contalı ya da contasız yarım ay versiyonunda mevcuttur, ayrıca yarım ay "hassas sızdırmaz" versiyonu da bulunmaktadır. Bu kaplar ayrıca ilginç bir dekorasyon yüzeyi sunar.
Fransa, Gometz La Ville
... zenginleştirmek için mükemmel bir seçimdir, ayrıca etleri ve sebzeleri marine etmek için de idealdir. Eşsiz lezzet profili, ev yapımı soslar ve salata sosları için tercih edilen bir malzeme olmasını sağlar, mutfak yaratımlarınıza lezzetli bir karmaşıklık katar. Balın tatlılığı, her damlasında sirkenin canlılığı ile buluşur, Bal Sirkemiz ile en seçici damakları bile cezbeten bir tat deneyimi yaratır. Bu el yapımı sosun çok yönlülüğünden yararlanarak unutulmaz yemekler yaratın.
Fransa, Marseille Cedex 14
...Amerika Birleşik Devletleri'nden ithal etmektedir... OPA Distribution, profesyoneller için Marsilya'da gıda ürünleri toptancısıdır ve Fransa'da doğu ürünlerinin teslimatını sağlamaktadır. OPA Distribution, kuru meyveler, kuru sebzeler ve doğu ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. OPA Distribution, Marsilya'da doğu gıda ürünlerinin toptan satışında uzmanlaşmış olup, kuru meyveler, çiğ kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, kuru sebzeler, zeytin ve soslar, şekerlemeler, konserveler, sıvılar ve taze ürünler sunmaktadır.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Hasat sonrası taze kesilmiş, yıkanmış ve dondurulmuş bitki. Pişirilmiş yemekler, salatalar, soslar, çorbalar için... Tercihen soğuk kullanılması önerilir. Ayrıca sıcak kullanımlar için de uygundur. Ağırlık: 50g...
Fransa, Guérande
... bazlı tüm tarifleriniz için ideal bir eşlikçi ya da yemeklerinizi lezzetlendirmek için mükemmel bir seçimdir. Kırmızı soslar, et pişirme, buharda pişirilmiş patatesler, domates bazlı yemekler ve eski usul çorbalar için idealdir. SKU:SGE250...
Fransa, Aix En Provence
... önleyici, tonik, afrodizyak, antibakteriyel. Sarriette, Cabri d'or'un organik Provence otları arasında kekik, biberiye ve kekik ile birlikte yer alır. Provence otlarımızı keşfetmek için web sitemizi ziyaret edin!
Fransa, Saint Orens De Gameville
... sorbelerimizde içeriklerinin gerçek tadını bulacaksınız. Gerçekten iyi dondurmalar ve sorbeler yapmak basittir. İyi tarifler hayal etmek, otantik ve kaliteli malzemeler kullanmak ve buna büyük bir tutku katmak yeterlidir! 100g için besin değerleri Enerji 950kJ / 226kcal, Yağ 6,5g, Doymuş yağ asitleri 4,6g, Karbonhidrat 44g, Şeker 36g, Protein 0,8g, Tuz 0,02g Ambalaj: 0,6L kap Son kullanma tarihi: 12 ay...
Fransa, Talant
...İsviçre yapımı 60 watt'lık ELEKTRİKLİ TABANCA, gıda ile temas için onaylı tek tabancadır. Düşük veya orta viskoziteli sıvıların püskürtülmesi için mükemmel gıda tabancasıdır; tereyağı, yağ, yumurta, jöle, marine sosları ve soslar gibi ürünleri içerir. Fırıncılar, fırın tepsilerini yağlamanın kolaylığı için bunu severler. Hızlı, ekonomik, hassas ve gıda endüstrisi tarafından onaylıdır; fırça veya...
Fransa, Ostwald
...salata, çorba, maki, makarna, pirinç, granola, bitkisel süt ve yağ, soslar ve baharatlar... Saklama: Kapalı bir kapta, kuru, ışık ve sıcaktan uzakta saklayın. Tazeliği korumak için, açıldıktan sonra üç ay içinde tüketin ve serin bir yerde saklayın. Ambalaj: 200g'dan 25kg'a kadar Paketleme: 10'lu Enerji: 2372 kJ (584 kcal) Yağlar: 47,4 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 4,8 g Bunların içinden...
Fransa, Livry Gargan
...Yaratıcı ve özgün vitrin sunumları için, kasaplık, fırıncılık, restoran, otelcilik ve catering hizmetlerinde kullanılan bu BPA içermeyen gıda kalitesinde ABS tabağı tercih edin... Bu vitrin sunum tabağı, et, balık, şarküteri, makarna, salata, soslar, marine edilmiş ürünler veya çikolata gibi her türlü gıda için uygundur. Zamanınızı tasarruf edin ve hazırlıklarınızı bu dondurucuya uygun sunum...
Fransa, Thiais
...Bu mekanik makine, sıvı veya kıvamlı ürünlerin (doğal yoğurt, aromalı yoğurt, meyveli yoğurt, taze krema, tatlı krema, sütlaç, beyaz peynir, meyve suyu, çorbalar, soslar vb.) 95 mm çapına kadar plastik kaplarda ambalajlanması için tasarlanmıştır... Özellikler Dozaj hacmi: 150 ila 500 ml. Ambalaj malzemesi: Alüminyum kapaklı kap Verimlilik: dakikada 12 kap.*...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play