Macaristan, Budapest
...Anason, kimyon ve rezene ile yakından ilişkili, Doğu Akdeniz bölgesine özgü çok yönlü bir baharattır. Bu yıllık bitki, Orta Doğu mutfağında temel bir malzeme olup, genellikle sebze bazlı yemeklerin lezzetlerini artırmak için kullanılır. Anason, yıldız anasondan farklıdır ve çeşitli mutfak geleneklerinde değer verilen benzersiz bir meyan kökü tadı sunar. Aromatik profili, Ouzo, Anisette ve Pernod...
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION, Belçika merkezli ve Avrupa kıtasında aktif bir Halal sertifikasyon yapısıdır. Halal ürün ve hizmetlerin sertifikasyonu konusunda uzmanız. Hem büyük ölçekli şirketleri hem de küçük işletmeleri sertifikalandırıyoruz. Halal sertifikası sadece gıda ile sınırlı değildir; kozmetik, ambalaj, kimyasallar, gıda takviyeleri ve hayvan beslenmesi gibi diğer sektörleri de kapsam...
Almanya, Heidelberg
...Karnabahar tozu, kurutulmuş karnabahardan yapılan çok yönlü, besin açısından zengin bir tozdur. Soslar, çorbalar ve glütensiz tarifler için ideal olan bu ürün, karnabaharın hafif tadını ve sağlık yararlarını pratik bir toz formunda sunar.
İspanya, Pedro Muñoz
...Siyah sarımsak incileri Cam kavanoz. Net ağırlık yaklaşık: 65 gr. Tabak süslemesi Salatalar, etler, balıklar, tatlılar vb. ile birlikte Gastronomi için gurme ürün, oteller, meyve sebze dükkanları, doğal ürünler mağazaları, diyetisyenler, gıda mağazaları, catering, küçük ve büyük süpermarketler veya taze sarımsak kullanan diğer yerler için.
...Yüksek hacimli B2B, beyaz etiket, sözleşmeli şişeleme üzerine odaklanın. Zitro Pikant: Gazlı içecekler, şuruplar, çaylar, salata sosları, soslar ve balık yemekleri için uygun sıvı asidik madde Zitrosa Konsantre: Özellikle güçlü asidifikasyon için konsantre sitrik asit Zitro-Perfekt Konsantre: Eklenmiş şeker içermeyen konsantre sitrik asit Zitro-Perfect Toz: Toz halinde sitrik asit - sadece su ekleyin! 750 gr Limon suyu pastörize: Meyve suyu konsantresinden. Pastörize 10 litre Lime suyu pastörize: Keskin bir lime tadı veren konsantreden taze meyve suyu. Pastörize 10 litre...
İspanya, La Llagosta-Barcelona
İsviçre, Langnau Im Emmental
...Meyve hazırlıkları, sebze işleme, soslar için parti pişirme tesisleri - KASAG uzmanları, meyve bazları, sebzeler ve sosların üretimi için endüstriyel pişirme tesislerinin inşasında uzmanlaşmıştır. Aseptik tasarımda mevcut gereksinimlere göre inşa edilen kapsamlı sistemleri, ocaklar, soğutucular, yoğuşturucular, borulama ve vanaları içermektedir. Ürünlerdeki mikroplardan kaynaklanan kontaminasyonu...
Fransa, Chassant
... ayrıca tüm yiyecek lekelerini de çıkarır: çay, kahve, yağ, soslar, baharatlar, şarap vb. Son olarak, Oxy'Clear leke tuzu, ot, toprak, çamur, yağ, çiçek yaprakları gibi doğal lekeleri de çıkarır. Oxy'Clear leke tuzu, giysilerden, döşemeden (halılar, kilimler, yastıklar, yataklar, araba koltukları) ve ayrıca zeminlerden, teraslardan, bahçe mobilyalarından, havuzlardan vb. lekeleri çıkarır. Özel marka ile satılmaktadır. Standart ağırlıklar: 500 g / 1 kg / 5 kg...
Fransa, Josselin
...Tat ve renk açısından nötr olan Mixeo ve Stabeo çözümlerimiz, birçok uygulamada kullanılmaktadır: soslar, hazır yemekler, BVP, dondurmalar ve sorbeler, vegan ürünler... Çözümlerimiz, su tutma ve doku sorunlarının söz konusu olduğu her türlü bitmiş üründe kullanılabilir. İstenmeyen bir tat veya renk katmadıkları ve klasik süreçleri destekledikleri için tüm ihtiyaçlarınıza uyum sağlarlar.
Türkiye, Istanbul
...krakerlerimizin özel aromaları ve reçel çeşitlerimizin doğallığı her damak zevkine hitap ediyor. Kalitemiz, her dilde aynı tadı arayan müşterilerimiz için bir referans haline geldi. Afrika ve Avrupa'da geniş bir müşteri yelpazesi ile çalışarak, lezzet dünyamızı daha fazla insanla paylaşıyoruz. Tedarik zincirimiz, ürünlerimizin taze ve yüksek kalitede kalmasını garanti ederken, müşteri memnuniyetine özel önem veriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanıyor ve beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Size en iyi ürünleri sunmak için sürekli çalışıyor ve geri bildirimlerinizi dinliyoruz.
İspanya, Villarrubia (cordoba)
... düzlemliliğe ve dayanıklılığa sahiptir. Klor içeren ürünlerin yerini alır. APET RESILIENT ile birlikte en sürdürülebilir pakettir. Bu malzemenin uygulamaları arasında şarküteri ürünleri, peynirler, hazır yemekler, soslar ve sıvılar bulunmaktadır.
İspanya, Molina De Segura
...Lord Spices Group'un dökme "kırmızı biberi", mutfak yaratımlarınıza baharatlı ve canlı bir dokunuş eklemek isteyenler için mükemmeldir. Yüzyılı aşkın deneyimimizle, bütün, yaprak, toz ve parçalanmış olarak sunulan üstün kaliteli bir "kırmızı biber" garantisi veriyoruz. "Kırmızı biber"'imiz GDO içermez ve İspanya, Çin, Hindistan ve Meksika'dan gelmektedir, bu da onun otantikliği ve tazeliğini sağlamaktadır. Soslar, güveçler ve çeşitli baharatlı yemeklerde kullanımı için idealdir ve şefler ile gıda şirketlerine güvenilir bir malzeme sunar.
...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaları hazırlamak için kullanılabilirler: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri, bisküvi.
Fransa, Narbonne
... çıkmaktadır. Bu otomatik etiketleyici, çeşitli sektörlere mükemmel bir şekilde uyum sağlar: - Bira endüstrisi (25 cl, 33 cl vb. bira şişeleri), - Kozmetik (merhem, sıvı sabun, şampuan, nemlendirici ürünler, duş jeli vb.), - Gıda işleme (meyve ve sebze konserveleri, soslar, baharatlar, reçeller, bal, baharatlar vb.), - Kimya (temizlik ürünleri, çözücü, motor yağı, deterjan vb.), - Boya ve vernik (tenekeler vb.).
Fransa, Merville
... sahip, çok az karamelizasyon ile - Geleneksel karamel, akla kolayca gelen standart karamel tadı, genellikle soslar ve üzeri için kullanılır - Yoğun karamel, çok belirgin bir tat, iyi bir karamel tadı elde etmek için bisküvi veya süt ürünlerinde karışımlarda kullanılır. ANA UYGULAMALAR: - Sütlü tatlılar - Sebzeli tatlılar - Dondurma - Bisküvi - Kekler - Soslar - Üzeri - Şekerleme...
Ukrayna, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
...Dengeli, hafif baharatlı tadı ve optimal zenginliği sayesinde, Korolivsky Smak™ Chudovy (Harika) Mayonez, her tarzda ev yemekleri için arzu edilen bir bileşendir. Son kullanma tarihi: 240 gün 0°C ile +18°C arasında saklandığında Regülasyon referansı: Spec.(Ukrayna) 30048041.001-99 GDO: ÜCRETSİZ Trans Yağlar: ÜCRETSİZ Temel: YÜKSEK KALİTELİ UKRAYNA AYÇİÇEĞİ YAĞI...
... bağlantılarımız, mayonezimizi dünya çapında sunmamıza olanak tanımaktadır. İhracatın karmaşıklığını anlıyor ve bu süreci sizin için kolaylaştırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Mayonezimiz, güvenlik ve kalite standartlarına uygun modern fabrikalarda üretilmektedir. -BRC (British Retail Consortium) -IFS (International Food Standard) -ISO 22000 (Gıda Güvenliği Sistemi Sertifikası) -Bu ürün, Halal International Control'ün tüm şartlarına uygundur.
Fransa, Castelnaudary
...İki kişi için bu lezzetli Fas kekik ve iki çeşit hardalla hazırlanmış domuz filetosunun tadını çıkarın; en iyi brasserielerden ilham alınarak hazırlanmıştır. Fransa menşeli domuz eti ile özenle hazırlanmış bu tarif, renklendirici, yapay aroma ve koruyucu içermez.
İtalya, Galliera Veneta
...Dolzan sıvı ürünlerin ambalajlanmasına yönelik makineleri, sonuçların tutarlılığını ve yüksek performansı garanti eden özel bir hacim ölçer ile donatılmıştır. Ambalajlanabilir sıvılar farklı özelliklere ve viskozitelere sahiptir; farklı boyutlarda parçalar içerebilir ve sıcak olarak da ambalajlanabilir. GIDA: su, soslar, parçalı soslar, meyve suları, takviye edici gıdalar, süt, yağ, baharatlar...
Fransa, Avançon
...Soğanlı bal sirkesi, balın tatlı tadı ile soğanın keskin lezzetinin mükemmel bir birleşimidir. Bu sirke, geleneksel sirkeler için lezzetli bir alternatif arayanlar için idealdir. Salatalarınızı, etlerinizi tatlandırmak veya lezzetli soslar hazırlamak için kullanılabilir. Tatlılığı ve benzersiz aroması, gurmeler ve amatör şefler için tercih edilen bir malzeme haline getirir. Eşsiz tadının yanı...
... durumunda veya dozaj hakkında herhangi bir sorunuz varsa, doktorunuza danışın. Daha az bilinen bu uçucu yağ, aynı zamanda gıda kalitesindedir. Bu nedenle, 4-5 kişilik bir yemek için 2-3 damla kullanılarak yemeklerde, içeceklerde veya tatlılarda kullanılabilir. Nane yağımızı burada bulabilirsiniz. Doz: 100mL Doz: 1L...
Fransa, Bernin
...Sıcaklığa, asiditeye ve egzotik meyvelerin enzimlerine (ananas, papaya, kivi…) dayanıklı jeller veya köpükler hazırlamak için idealdir. Ayrıca, soğuk veya ısıtılarak tüketilmek üzere tasarlanmış ürünleri (doğranmışlar, aspik, terrin, flan, soslar, kaplamalar, glazürler…) dokulandırmak için de kullanılabilir. Mikroorganizmaların enzimleri tarafından bozulmadığı için, AGAR canlı gıdaları (süt ürünleri, vegan peynirler…) da dokulandırabilir.
Slovakya, Košice
... bir temel sağlar. Bu sos, en yüksek kalite ve tazeliği sağlamak için özenle hazırlanmıştır. 4100g ambalajı, hem küçük hem de büyük ölçekli pizza yapımı için idealdir ve bu olağanüstü sosun faydalarından ihtiyaç duyduğunuz her an yararlanmanızı sağlar. Fresco natura pizza sosu, profesyonel sonuçlar elde etmek için kolay bir seçimdir ve her mutfakta bulunması gereken bir üründür.
İtalya, Guarene
... ana parçası) zarar görmesini önlemek için kesinlikle toz filtresinin takılması önerilir. Benzer şekilde, soslar veya domates püresi gibi ürünleri vakumla paketlemeniz gerektiğinde sıvı filtresinin takılmasını öneririz. Sızdırmazlık uzunluğu:mm 800 Sızdırmazlık genişliği:mm 10 Maks. film kalınlığı:mm 0,20 Vakum pompası: 20 m³/saat Sıkıştırılmış hava beslemesi: 6 bar Kaynatılabilir malzemeler: PE-PP-AL/PE...
Fransa, Maurepas
...Tanktan tanka transfer, ambalajlama tremisine besleme. Debi 140'tan 5.000 l/saat'e kadar Kremler, jeller, hazır yemekler, soslar, kompostolar, reçeller... Kullanımda basitlik ve esneklik. Başka bir üretime geçiş için tüpün <5 dakikada değiştirilmesi.
Bulgaristan, Otets Paisievo
... iyileştirir, hafif müshil, karminatif, mide ve karaciğeri uyarır. Klementin Esansiyel Yağının Uygulaması (Citrus сlementina) 1. Tatlılar, soslar, içecekler için aroma verme (yiyeceklerinizi tatlandırmak için 1-2 damla klementin esansiyel yağı yeterlidir) 2. Sinir sistemi hastalıkları: uykusuzluk, kaygı, sinir gerginliği, stres, sinirlilik, depresyon. 3. Rahatlama: sizin için rahat bir şekilde, diğer yağlarla karıştırarak odanın atmosferine yayılmasını sağlayın. 4. Cilt bakımı: akne, sebore, şişlik, selülit, kuru cilt, çatlaklar, siğillerle mücadelede yardımcı olur. Koleksiyon: Budjak...
Türkiye, Istanbul
Belçika, Flemalle
... gruplar arasında yer almakta, margarini veya yağları tariflerine entegre etmektedir. Entegre margarinlerden (soslar, hazır yemekler) daha özel margarine kadar (croissant/katlama), gıda sanayisinin tüm sektörleri kapsanmaktadır. Çoğu durumda, müşterilerimizin özel beklentilerine (şartname, bileşim, süreç, vb.) yanıt veriyor ve ...
Belçika, Bruxelles
... hazırlanmıştır. Bu mayonez, otantik bir lezzet dokunuşu eklemek isteyen profesyonel şefler ve amatör aşçılar için idealdir. Çeşitli ambalaj seçenekleri ile küçük mutfaklardan büyük restoran operasyonlarına kadar her ihtiyaca uyum sağlar. Yumurta ile yapılan GALA Mayonezi, üstün kalite ve olağanüstü tat arayanlar için vazgeçilmez bir tercihtir.
İtalya, Canelli
...RT-PK monoblokları, yoğurt, probiyotikler, süt, sıvı krema, soslar, şuruplar ve sürülebilir kremler gibi sıvı ve yoğun ürünlerin, vida veya basınçlı plastik kapaklarla kapatılmış şişe ve kavanozlarda paketlenmesi için tasarlanmıştır. Makineler şunları içerir: Tek veya çok başlıklı doldurma istasyonu. Doldurma, PLC ve inverter ile kontrol edilen AISI 316 paslanmaz çelik rotary pompalar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play