Fransa, Paris
...Inserm Transfert, laboratuvarlarından elde edilen biyomedikal keşiflerin değerlenmesine adanmış Inserm'in yan kuruluşudur. Yüksek endüstriyel potansiyele sahip bilgi ve icatları tespit eder ve olgunlaşma, fikri mülkiyet ve endüstriyel transfer için uygun stratejileri uygulayarak yenilikçi sağlık ürünlerinin geliştirilmesini başlatır. Ayrıca, araştırma projelerinin mühendislik ve yönetimi alanında...
Fransa, Lacquy
...LACQUY ŞATOSU, 1711 yılından beri 3 yüzyıldır bir aile mülküdür. Şato, Armagnac üretiminde uzmanlaşmıştır. Lacquy Şatosu'nun arazisi geniş bir ormanlık alanı kapsamaktadır; bu ekolojik alan, şatonun Armagnac şarabının mükemmelliğinin kaynağıdır. Şato, gerçek bir geleneksel bilgi birikimine sahiptir ve bu sayede, topraklarının ve olgunlaşma özelliklerinin izlerini taşıyan eşsiz bir Armagnac...
Fransa, Broût-Vernet
... sürekli çaba göstermektedir; böylece yüksek kaliteli ürünler elde etmektedir. Peynirlerimiz, 19. yüzyıla ait bir kemerli mahzende, ideal olgunlaşma koşulları sağlayan ladin tahtaları üzerinde 2 ila 6 ay arasında olgunlaştırılmaktadır. Mahzen, Vernet kalesinin altında yer almaktadır.
Fransa, Maurs
...Süt üreticileri grubumuz, üretimlerini değerli kılmak amacıyla "L'éleveur Occitan" markasını oluşturmuştur. Çiğ süt ve pastörize süt (genç ve orta yaş) ile üretilen AOP Cantal "Fleur d’Auvergne" gibi çeşitli ürünler sunmaktayız. Orta yaş Cantal'ımız, tüketicilere düzenli bir tat sağlamak için en az 4 ay olgunlaşma garantisi vermektedir. Ayrıca aşağıdaki ürünleri de geliştirmekteyiz: Taze Tome...
Fransa, Libourne
... temsil etmekte ve şatolardan doğrudan, hem ön sipariş hem de teslimat olarak en nadir şarapları dağıtmaktadır. Bordeaux Rive Droite ayrıca Fransa ve Avrupa'da, bölgenin kimliğine, şarabın yapısal güzelliğine ve olgunlaşma yeteneğine göre seçilen Libourne bölgesindeki sahiplerin seçilmiş şaraplarını da ticaretini yapmaktadır. Bu nedenle, sizin için seçtiğimiz şarapların kalitesinden tamamen memnun kalmanızı umuyoruz.
Fransa, Montreuil Bellay
Keyfiniz için, Usta Şarküteri Roger BODET, tüm yeteneklerini ve ustalığını geniş bir kuru sosis yelpazesi aracılığıyla keşfetmenizi sağlıyor. Doğal bağırsaklarda şekillendirilen sosisler, ardından yavaş yavaş lezzetlerin ve iyi bir kuru sosisin karakteristik yüzey çiçeklerinin gelişimi için ideal bir sıcaklığa getirileceği bir kurutma odasına yerleştirilir. Bu, en çok özen gösterilen aşamadır çünkü daha sonra titizlikle zamanlanmış aşamalarda soğumaları gerekir. Ardından, birkaç hafta boyunca sıcaklık ve nem koşullarının dikkatle izlendiği bir kurutma odasında olgunlaşma zamanı gelecektir.
Fransa, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Fıçı, varil, foudres, meşe olgunlaşma fıçısı...
Fransa, Marcolès
... yapılmış fıçılarda olgunlaşma ve yaşlandırma süreci, onu gerçekten benzersiz bir hidromel haline getirir ve birçok şarap meraklısını şaşırtır. Apis Terrae hidromeli, örneğin aperitif olarak servis edilebilir, ancak özellikle başlangıçlar ve tatlılar ile birlikte, ördek ciğeri, kanatlı yemekler (salyangoz, karides...), peynirler, bitter çikolata, kuru meyveler gibi yemeklerle de eşlik edebilir. Bu...
...Doğal kılıfta, renklendirici veya kimyasal koruyucu olmadan Haute Savoie ve Rhône Alpes'den salam. Sucuklar doğal bir çiçekle kaplanmıştır. Jambonun 6 hafta minimum kurutma süresi vardır. Ürünlere saygı gösterilerek Pontchâteau'da olgunlaşma hücresinde saklanan yüksek kaliteli kuru şarküteri.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play