... bir şarap sunmak için killi-kireçli bir terroirden faydalanmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Kara frenk üzümü, böğürtlen ve vişne aromalarıyla meyvemsi bir burun. Olgun ve sıcak tanenlere sahip, yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir ağız. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sahanda pişirilmiş sığır bonfile, erik soslu domuz rosto veya olgun bir peynir ile tadılmalıdır. 18°C. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013 Bronz Madalya.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalıcılığı uzun ve mükemmel dengeli bir bitişi ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 16°C civarında, siyah sosis ve patates püresi, kırmızı şarapla pişirilmiş domuz yanakları veya soğanlı tavuk sote ile servis edilmesi önerilir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar – kıtasal iklim...
Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Güçlü tanenlere sahip, pişirilmiş meyve aromalarıyla dolu bir şarap. Çok eski bağlar, çakıllı zeminler üzerinde. Gençken içilebilir. Şarap Bağları: DOMAINE DAMIEN LORIEUX Appellation: BOURGUEIL Bölge: VAL DE LOIRE Renk: Kırmızı Üzümler: %100 CABERNET FRANC Yetiştirme Yöntemi: Sürdürülebilir Tarım Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Yıl: 2020 Karakter: hafif / meyvemsi...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek Layon Şarap Yapımı Alkol fermentasyonu ve olgunlaşma bir yıl boyunca fıçılarda gerçekleştirilir. Tadım 10 ile 12°C arasında Göz: Sarı Burun: Meyvemsi, komposto, kayısı Ağız: Sarı meyve aromaları ve reçineli meyve notaları Saklama Potansiyeli: 5 yıl Denge: Kuru Yemek ve şarap eşleşmeleri: Soslu balıklar, Saint-Jacques midyeleri, beyaz etler ve pişirilmiş peynirler. Amerikan usulü lüfer, krema soslu ıstakoz ve beyaz soslu tavuk. Budama: Çift Guyot Yükseklik: 100 ile 120 m...
Fransa, Malataverne
...Size bir Bordeaux Kırmızı şarap sunmayı öneriyoruz: - Bir dana tartar. - Bordo usulü bir lamba. - Ördek dilimleri. - Tavuk bouillabaisse. - Kızarmış bir camembert. - Flamand usulü bir carbonade. - Bira ile pişirilmiş bir dana carbonade. 17-18°C Bordeaux ve iyi bir yapıya sahip tüm kırmızı şaraplar.
Fransa, Cissac Medoc
...Château Lamothe-Cissac şarapları gençken derin bir yakut rengi sunar. Hava aldıkça, kırmızı meyve (frambuaz), pişirilmiş meyve ve tatlı baharat notalarını bir araya getiren geniş bir aromatik palet bulursunuz. Vanilya aromaları çok iyi entegre edilmiştir. Damakta dengeli bir bütünlük, yumuşak ve bol tanenler, çok zarif bir bitişe yer açar. Güzel bir saklama yeteneğine sahip olan bu şarap, yıllar geçtikçe deri, orman altı ve karmaşık duman notalarını ifade eder. YIL:* 2017...
Fransa, Pont D Ain
...Burada ünlü Blended Malt viskisini keşfediyoruz; bu, on iki malt ve üç tahıl viskisinin bir karışımıdır. Latin Amerika'dan gelen rom fıçılarında son olgunlaşma sürecinden geçmiştir, bu da ona özellikle vanilya ve pişirilmiş ananas gibi alışılmadık egzotik tatlar geliştirme fırsatı vermiştir. Durum: Yeni ürün...
Fransa, Auxerre
... bu şarap tutkunları, size 8 farklı şarap sunmaktadır. Şaraplar, terroir ve geleneklere en büyük saygı ile üretilmekte ve sevgiyle yapılmaktadır. En iyi şarabı elde etmek için bağların bakımı ve kalitesi çok önemlidir, ancak ailevi değerler, paylaşım ve samimiyet de aynı derecede önemlidir. Beaujolais'ten farklı appellasyonlardan (Fleurie, Morgon, Brouilly, vb.) 8 mutluluk dolu şaraplarını keşfedin. Terra Vitis sertifikalı ve Bağımsız Şarap Üreticisi etiketi taşımaktadır. Saklama: 1 yıl ile 2 yıl arasında Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Dijon Cedex
CENTRALIAA, işletmeler arası toptan gıda ticareti yaparak, sanayi için gıda ürünleri dağıtmaktadır: sebze ve meyve flakaları, kurutulmuş etler ve deniz ürünleri, doğal sebze özleri, şaraplar ve sirke, maya özleri, et suyu hazırlıkları, soslar ve bazlar, konsantre süt, kurutulmuş domates ve sebzeler, atomize yağ, ön pişirilmiş baklagiller, meyve suları.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play