Fransa, Bruges
...Konserve, bisküvi, çikolata, şekerlemeler, kahvaltılıklar, nişastalı gıdalar, tuzlu bisküviler, baharatlar, soslar... Kuruluşumuzdan bu yana, gelişen bir market ürünleri ve sıvı ürünler yelpazesi üzerinde çalışıyoruz. Ürün yelpazelerinin geliştirilmesi konusunda bize yetki veren endüstriyel veya üretici ortak tedarikçilere güveniyoruz. Malları, Fransa, Avrupa ve dünyanın farklı limanlarından...
Fransa, Marseille Cedex 14
... Devletleri'nden ithal etmektedir... OPA Distribution, profesyoneller için Marsilya'da gıda ürünleri toptancısıdır ve Fransa'da doğu ürünlerinin teslimatını sunmaktadır. OPA Distribution, kuru meyveler, kuru sebzeler ve doğu ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. OPA Distribution, Marsilya'daki doğu gıda ürünlerinin toptan satışında uzmandır ve kurutulmuş meyveler, çiğ kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, kuru sebzeler, zeytin ve baharatlar, şekerlemeler, konserveler, sıvılar ve taze ürünler sunmaktadır.
Fransa, Gisay La Coudre
...Ev yapımı zencefilli ekmeğimiz, ilave şeker, süt, yumurta ve yağ içermemektedir; tüm yumuşaklığını ve tadını bal vermektedir. %100 bal ile yapılan zencefilli ekmek, 0,250g ile 0,300g arasında. Bal, %100 kendi kovanlarımızdan elde edilmektedir. İçindekiler: %55 bal, çiftçi buğday unu, su, organik baharatlar, Réunion vanilyası, karbonat. Ürün, %100 kendi laboratuvarımızda üretilmiştir. Referans:PAIN250 Ağırlık:250g...
Fransa, Olivet
... mercimekler özel olarak, protein açısından zengin ve düşük yağlı, tam bir vejetaryen öğünü garanti eder. Tüketim önerileri 1 ölçü mercimeği, 2-3 ölçü su (veya et suyu) ile birlikte, soğan, baharatlar... ile 15 dakika pişirin. Serin ve kuru bir yerde, ışık almadan saklayın. İçindekiler Organik Tarım'dan elde edilen mercimekler...
Fransa, Paris
...Kinkeliba yapraklarının demlenmesi, her sabah veya ramazan ayında, Sahel bölgesindeki çoğu ülkede yaygın bir uygulamadır. Tein içermeyen bu bitki çayı, hoş odunsu tadıyla sindirim ve tonik özellikleri için oldukça beğenilmektedir. Genellikle nane yaprakları, limon, limon otu ve çeşitli baharatlar eklenir. Ayrıca, çocukların da sevdiği bu bitki çayı, büyük miktarlarda bir tencerede hazırlanır ve...
Fransa, Villefranche Sur Saône
... oluşan bir yelpaze sunmaktadır. Uygulama Alanı Şaraplar, Alkoller, aperatifler, kokteyller ... Meyve suları, pürelere, kompostolar … Şuruplar, konsantreler, post-mix … Yağlar, mayonezler, ketçap, margarin, baharatlar. Sıvı yumurtalar, yumurta ürünleri. Süt ürünleri, krema, süt, dondurmalar. Gıda dışı sıvılar: deterjanlar, yağlayıcılar ... Firsty ® 2.0 TOP 120 broşürünü indirin Özellikler GENEL ÖZELLİKLER Boyutlar Genişlik x Derinlik x Yükseklik. Ağırlık Saatlik Hızlar Firsty®2.0 580 x 770 x 720 mm 13 kg 3L/120 ; 5L/100 ; 10L/80 ; 15L/60 ; 20L/50...
...sarımsak ve baharatlarla kavrulmuş beyaz bademler. Malzemeler Beyaz badem (kabuksuz), sarımsak, baharatlar, tuz, patates nişastası. Tüm kuru meyvelerimiz (badem, antep fıstığı, kaju fıstığı, makadamya,…) yağsız, renklendirici ve koruyucu madde olmadan kuru olarak kavrulmaktadır, böylece kuru meyvelerin tadını en iyi şekilde koruyabiliyoruz. Sarımsak ve maydanozlu kavrulmuş bademler, talebinize göre kova, poşet, kavanoz, tepsi ve diğer ambalajlarda sunulmaktadır. Fransa genelinde paletle gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur.
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Baharatlı bir şeker, hazır baharatlı yoğurt, krema, krep ve komposto tatlandırmak için zencefilli ekmek kırıntıları ve baharatlarla. İçindekiler: şeker, zencefilli ekmek kırıntıları (bal, buğday unu (gluten), yumurta, tereyağı, tuz, baharatlar), baharatlar (tarçın, kakule, karanfil, yıldız anason). Kuru bir yerde saklayınız. Besin bilgileri: Enerji: 387 KJ / 93 Kcal Yağ: 0.37 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0.02 g Karbonhidrat: 94.0 g Bunlardan şekerler: 90.0 g Protein: 1 g Tuz: 0.04 g Son kullanma tarihi: 12 ay...
Fransa, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir. Bitki Sarriette - Satureja. Mutfak Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye. Şekil / Miktar Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g. Menşei Fransa - %100 organik bitki. Faydaları Sindirim, ishal...
Fransa, Paris
Fransa, Montpellier
... belirli uygulamalara optimal şekilde uyum sağlamasına olanak tanır. Uygulama örnekleri: - baharatlar - gıdalar - maya hücreleri - kül - kömür - çimento klinkeri - kok - ilaçlar - kakao çekirdekleri - bitki parçaları - kuruyemişler - kimyasallar - farmasötikler - cüruflar - tuzlar - yağlı tohumlar - silikatlar - topraklar - homeopatik maddeler - karolar Uygulama alanı: Kırma, karıştırma, ovma - kuru...
Fransa, Jarnac
... bir zamandır. İlk notalar fındık, kuru kayısı ve incir ile başlar, ardından kakao, bal ve tatlı baharatlar, beyaz biber ve kişnişin parfümleri gelir; son olarak deri ve puro kutusu gibi ince notalarla sona erer. Nazik tat, şekerlenmiş portakal ve zencefilli ekmek tatlarıyla sona erer ve ipeksi, muhteşem ve uzun bir finalle tamamlanır. ÖDÜLLER ALTIN MADALYA Uluslararası Şarap ve Ruhlar Yarışması 2012 GÜMÜŞ MADALYA San Francisco Dünya Ruhlar Yarışması 2012...
Fransa, Versailles
...İşte Paris'ten bir hatıra almak için ideal hediye! Trikolor sargılı "Eyfel" ambre kokulu sabun. Ambre'nin duyusal kokusunu sabunumuzla keşfedin. Yüksek Provence'da üretilen ve organik shea yağı ile zenginleştirilen sabunumuz doğaldır. Paraben, parafin içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paris tutkunlarının mutluluğunu sağlayacak bir hediye! Nihayet güzel bir Paris hatırası! Koku Tanımı: doğu Üst: bergamot, ozonik, karabiber Kalp: sedir, paçuli, sandal, baharatlar Alt: amber, labdanum, misk, vanilya...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir. Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır. Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır. Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
Fransa, Miribel
...Aslen Sahra altı ülkelerde üretilen Ketama Gold HHC'miz, bin bir çeşit lezzet ve doğu gecesinin aromasıyla parlayan bir Hash'tır. Mfalme olarak, bu geleneksel tariften ilham alarak Ketama Gold HHC'mizi oluşturduk. Ketama HHC, hem deneyimli hem de yeni başlayan damaklar için gerçek bir zevktir. Bazıları burada orijinal bir Ketama'nın detayını, sıcaklığını ve yuvarlaklığını bulurken, diğerleri keşif ve yolculuk zevkini bulacaktır. HHC ve CBD'nin sinerjisi veya saf HHC ketama, sizi benzersiz ve büyüleyici etkisiyle etkileyecektir. Tatlar: Baharatlar...
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge kırmızı Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Hasat, Carignan üzümünde saplarından ayrılarak, diğer 2 üzüm çeşidi için soğuk önfermantasyon ile termoregüle edilmiş tanklarda karbonik macerasyon. Tadım: Renk yoğun, yakut kırmızısı ve mor yansımalarla. Güçlü ve karmaşık bir burun, meyan kökü, baharatlar ve siyah meyve notaları. Ağızda yuvarlak ve geniş. Yemek ve Şarap Eşleşmeleri Kızarmış Kuzu Omuzu, Kızarmış Camembert. Üzüm Karışımı: Syrah - Carignan - Grenache noir Topraklar: Kilolu-Kireçli, Aspres terroiri...
Fransa, Venissieux
...Privé No. 21 - Parfümler RP Üst nota: Tütün yaprakları, baharatlar Kalp nota: Tonka fasulyesi, tütün çiçeği, vanilya, kakao Alt notalar: Kuru meyveler, odunsu notalar Ağırlık: 0,400 kg...
Fransa, Ostwald
...salata, çorba, maki, makarna, pirinç, granola, bitkisel süt ve yağ, soslar ve baharatlar... Saklama: Kapalı bir kapta, kuru, ışık ve sıcaktan uzakta saklayın. Tazeliği korumak için, açıldıktan sonra üç ay içinde tüketin ve serin bir yerde saklayın. Ambalaj: 200g'dan 25kg'a kadar Paketleme: 10'lu Enerji: 2372 kJ (584 kcal) Yağlar: 47,4 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 4,8 g Bunların içinden...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Alkol: Bu lezzetli "Gran Reserva", 6 ila 15 yıl boyunca Solera sisteminde olgunlaşmış Guatemala romlarının bir karışımıdır ve ardından 6 ay boyunca eski Konyak fıçılarında dinlendirilmiştir. Bu özel içkiyi oluşturmak için bu Solera'nın en iyi fıçılarından seçilenler kullanılmıştır ve baharatlar (tarçın, karanfil), vanilya ve çok zarif bir ahşap aroması ile lezzetli kokular sunmaktadır. Harika bir...
Fransa, Rouen
...Bu el yapımı, rustik ve şık demir raflar, meyve veya ekmek sunumunu stilize etmek için mükemmeldir. Vintage/retro görünümü ve dövme demirin benzersiz patinası, sıradan nesnelere Avrupa'da bir doğa manzarasında oldukları hissini verir! İç mekan dekorasyonunuza özgünlük katan bu depolama sepetine bayılacaksınız. Bu sepetin içinde bitkiler, baharatlar, postalar, meyveler, sebzeler gibi her türlü öğeyi saklayabilirsiniz. Bu kulplar sayesinde, sepeti kolayca taşıyabilirsiniz. Ağırlık: 1.000 g Boyutlar: 10 × 10 × 10 cm Boyut: A Set, M, L, S S Boyutu: 18cm*13*9cm M Boyutu: 21.5*14.5*9.5cm...
Fransa, Poitiers
...Unicum, 1790 yılında Doktor Zwack tarafından yaratılan acı bir likördür. Bugün hala Unicum'u, aile sırrı olarak saklanan orijinal tarifle Zwack ailesi üretmektedir. Ancak, Zwack Unicum'un 40'tan fazla bileşen (otlar ve baharatlar) içerdiğini ve bu likörün meşe fıçılarda olgunlaştırıldığını biliyoruz.
Fransa, Fayl-Billot
...Doğal hasır yuvarlak sepet D.24. Mutfakta meyveler, baharatlar, ekmek veya hamur işleri için çok kullanışlıdır. Fransız el yapımı Malzeme: Doğal beyaz soyulmuş hasır Dış boyutlar: D. 24 cm - H.13 cm Menşei: Fransa...
Fransa, Auxerre
...{"Nez":"küçük siyah meyveler, beyaz biber, baharatlar","Accord metvin":"kırmızı etler, av etleri, mangalda etler, tapas","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"Ambalaj: 6 adet 75cl şişe karton","Label":"Korunan Coğrafi İşaret","Cépage":"Grenache, Syrah","Bouche":"küçük siyah meyve aromaları, gençlikte ince ve sıkı tanenler","Taux d’alcoolémie":"Alkol oranı: %13,5 vol.","Temps de garde...
Fransa, Parnac
...Yoğun ve karmaşık Cahors Bu derin renkli şarap, etkileyici ve uyumlu; karmaşık burun yapısı, frenk üzümü, baharatlar ve kavrulmuş meyve notalarını çağrıştırıyor. Ağızda etli ve güçlü olan bu şarap, kadifemsi yapısıyla meşe fıçıda olgunlaştırma tekniklerinin mükemmel bir ustalığını kanıtlıyor. Siyah meyve, anason ve çikolata aromaları, şarabın tam ifadesini tamamlıyor. 15-16°'de tadım yapmadan önce dekante edilmiş (veya birkaç saat önceden açılmış) olarak servis edin. Önerilen eşlik: av yürek, trüf mantarları, orman mantarları, tournedos, sütle beslenmiş kuzu.
Fransa, Saint-André-Le-Puy
...Açıklama: Bu mini sosisleri Fransız domuz etinden, AOP Espelette biberi ekleyerek geliştirdik. Aperatif için idealdir! İçindekiler listesi: Domuz eti, domuz yağı, tuz, LAKTOZ, baharatlar (içinde %0,3 Espelette biberi), dekstroz, sakkaroz, aromatik bitki, doğal aroma, koruyucu: potasyum nitrat, mayalar, yenilebilir sığır kolajen kılıf. Tercihen 18°C'nin altında saklayın. Domuz eti: Fransa. Gluten içermez. DDM: 45g...
Fransa, Colombes
... hazırlayarak tadım yaptık. Amacımız, acılığın ve şeker hissinin kontrol altında olduğu, erişilebilir bir Negroni oluşturmaktı. Bir parfüm burnu kullanarak ve üretim felsefemizi takip ederek, bileşime dayalı bir hazırlık süreci izledik, sadece karıştırma değil. Seçkin kaliteleri için özenle seçilmiş bitkiler, baharatlar ve narenciye ile birlikte, bir Pineau des Charentes ve premium Fransız cin kullanarak macerasyon sürecine başladık.
Eşleşen ürünler
Negroni
Negroni
Diğer Ürünler
Gin 'le Coq'
Gin 'le Coq'
Fransa, Roubia
... burun, kırmızı meyveler, baharatlar, maki. Ağızda meyve ön planda, dolgun, yapılı, geleneksel bir tarzda. Beklemeye ihtiyaç duyan sağlam bir şarap. Güzel bir kalite.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nGastronomi şarabı. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L):0,75\nBrüt ağırlık (Kg):1,3\nAlkol Derecesi (%):13"}...
Fransa, Montereau Fault Yonne
...Parfümde odunsu ve ekşi kokuların kullanılması nadir değildir, ancak Amber Oud parfümünü benzersiz kılan, bu iki kokunun mükemmel bir şekilde harmanlanmış olmasıdır. Gerçekten de, burada sahte notalar yok, notalar birbirleriyle mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Ayrıca, üst nota olarak Sedir, Limon ve Kekik var. Yoğun ama biraz ekşi bir koku için. Bu notalar, kalp notası olarak Gaiac, baharatlar ve Sedir ile birleştiriliyor. Son olarak, en iyi şekilde sonlandırmak için, alt nota olarak Amber, Reçineler ve Musk var. Parfüm:100 ml...
Fransa, Villefranche Sur Mer
... LİSTESİ alkol/denatürasyon alkol, su/aqua, parfüm/fragman, benzil alkol, sitral, kumarin, eugenol, hekzil sinnamik aldehit, limonen, ağaç yosunu. Anlık Promo Kodu: 2plus1 (ödeme öncesi yazın) Baş: Narenciye Notası Kalp: Heliotrop, Yasemin, Baharatlar Alt: Sedir, Patchouli, Deri...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %6.7 mor hardal (şarap suyu, hardal tohumları ve kabuğu, şarap, su, sirke, tuz, baharatlar, sülfatlar), %6.7 eski usul hardal (su, alkol sirkesi, hardal tohumları ve kabuğu, tuz, asidik madde: sitrik asit, aromalar, antioksidan: potasyum disülfiti), tuz. 100g için besin değerleri: Enerji 1875 Kj, 450 Kcal, yağ 31g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 37g, şeker 1.2g, protein 5.8g, tuz 1.4g.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play