Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: La Mauriane, 1997 yılında Pierre Taix tarafından oluşturulan bir şarap, 4 hektarlık alana yayılmış ve organik tarım ile yetiştirilmiş parsel seçimidir. Güçlü ve tanenli olan bu şarap, saklama için tasarlanmıştır. Üzümler: %75 Merlot, %25 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Elle Hasat Olgunlaştırma: Yeni meşe fıçılarda Tadım: Mor renkte, mor yansımalarla bu şarap, tazeliğiyle şaşırtıyor. Ağızda olgun siyah meyve notaları, frenk üzümü ve birçok baharat var. Güzel bir yoğunlukla kalıcı bir bitiş, onu çok dengeli ve iştah açıcı kılıyor.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Le Calendre şarap evi, burada zarafet dolu bu güzel Valpolicella ile bizi şımartıyor. Burun çok çekici ve kadehten tatlı kiraz, ahududu, bir dokunuş menekşe ve karabiber aromaları yükseliyor. Ağız, çok saf bir meyve tadı ve yoğun bir konsantrasyon sunarak uyum sağlıyor. Hafif bir odunsuluk, az tanenli ve çok aromatik olan zarif bir yapıyı vurguluyor. Seçkin şarküteri ürünleri, kırmızı...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Kırmızı, morumsu, berrak, Kırmızı meyve, frenk üzümü, arı balmumu burun Damağında yuvarlak, dengeli, meyve üzerinde, tanenli bir bitiş Şarap Bağları: MAS DE BAGNOLS Appellation: IGP COTEAUX DE L'ARDÈCHE Bölge: RHONE VADİSİ Renk: Kırmızı Üzümler: %100 Chatus Yetiştirme Yöntemi: Akıllı Tarım Karakter: güçlü Hacim: 75cl Yıl: 2019 Ağırlık: 1 kg Kükürt Miktarı: çok az veya kükürtsüz...
Fransa, Malataverne
...Girişler için kırmızı şarap Girişte, şarküteri içeren bir yemekle birlikte soğuk kırmızı şarap servis etmek, iki unsur arasında mükemmel bir uyum sağlamak için en iyisidir. Karışık ve soslu bir salata servis ettiğinizde, daha tanenli kırmızı şarapları tercih edin. Ton balığı veya kırmızı mercan gibi balıklarla kırmızı şarap servis etmek, damaklar için mükemmel bir tat uyumu sağlar. Ana yemekle...
Fransa, Condom
...Cevizli Aperitif, bölgemizde her çiftçinin kişisel tüketimi için hazırladığı aperitif olarak bilinir. Alkolde bekletildikten sonra likör şarabı ile karıştırıldığında, eski Porto'yu andıran bir aroma verir. Geçmişteki tarifler oldukça tatlı ve rustikti, tanenli kırmızı şarap kullanılarak hazırlanıyordu. Daha yumuşak olan likör şarabı, aperitifi daha zarif hale getirir. Yarım bir kavunun içinde harika olacaktır. Esquillot'a uyguladığım olgunlaşma, ona son derece doğal ve hoş bir eski Porto ...
...Fransız İsimlendirmesi Gamay N Kullanım Şaraplık üzüm çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma zamanı: Chasselas ile aynı. Olgunlaşma zamanı: 1. dönem, Chasselas'tan 1,5 hafta sonra. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar küçük, oldukça sıkı ve taneler ortalama boyuttadır. Bu üzüm çeşidi, bütün salkımlarla yapılan macerasyon koşullarında sıcak, meyvemsi, orta renkli ama az tanenli şaraplar elde etmeyi sağlar...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play