... etmektedir. Her şey, size kaliteli bir şarap sunmak ve üzüm çeşidinin tipikliğine saygı göstermek için yapılmaktadır. TADIM Renk: yoğun kırmızı, mor yansımalarla. Burun: kırmızı meyve reçelleri notalarıyla ifade dolu. Ağız: cömert, yuvarlak ve etli, taze meyve aromalarıyla hafif baharatlı bir dokunuş. İstediğiniz kadar lezzetli bir Merlot! YEMEK & ŞARAP UYUMLARI Star Merlot, şarküteri tabakları, ızgara etler, soslu beyaz etler, fish and chips ve karakterli peynirlerle mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
...yaratımımız için mükemmel bir temel sunar. - Kaliteli Kırmızı Şarap: Kırmızı şarap infüzyonu, her tuz tanesinde bir tat senfonisi oluşturarak aromatik derinlik katar. - Taze Şalotlar: Özenle seçilen şalotlar, bu karışıma lezzetli bir soğan notası ekler. Önerilen Kullanım: - Izgara Etler: Lezzet patlaması için bifteklerinize, ızgaralarınıza ve tavuklarınıza cömertçe serpin. - Gurme Salatalar: Salatalarınızın tadını artırmak için bir tutam ekleyin. Referans:SEL0016...
Fransa, Bordeaux
...Yorum Üzüm çeşitlendirmesi, bölgenin klasik özelliklerini taşımaktadır. Şarap, geleneksel yöntemlere uygun olarak üretilmiş ve olgunlaşmıştır: olgunluk döneminde hasat, uzun süreli mayalanma ve 12 ay meşe fıçısında dinlendirme. Tadım Şu anda içilebilir, ancak güzel yapısı sayesinde uzun süre saklama kapasitesine de sahiptir. Tüm ızgara etler ve av etleri ile uyumludur. Güzel bir peynir tabağının...
...Alsace'da rosé veya kırmızı şaraplar üretmek için benzersiz bir üzüm çeşidi. Çok hoş bir tat profiline sahip olup, etler, av hayvanları, ızgara yemekler ve peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. Kiraz kırmızısı renginde, yakut yansımaları olan bir renge sahiptir. Çıtır bir yapı ve yuvarlak tanenler ile karakterizedir. Üzümler: %100 Pinot Noir Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 20 yıl Olgunlaşma: 12 ay fıçıda Alkol: %13,5 Şeker: <2 g/L Toplam asidite: 3,8 g/L Servis sıcaklığı: Kışın 16°C, yazın 12°C Saklama süresi: 8 yıl...
Fransa, Malataverne
...Efsaneye göre, M.Ö. 6. yüzyılda, düzenli 'Deniz Meltemi' rüzgarlarıyla hareket eden Fenike gemileri Akdeniz kıyısına yanaştı. Yanlarında üzüm yetiştiriciliği ve şarap yapımı bilgilerini getirdiler. Arkadaşlarla yapılan günlük yemeklerde, ızgara etler ve büyük yaz salatalarıyla birlikte soğuk (yaklaşık 6-8°C) servis edilmelidir. Meyvemsi ve ferahlatıcı olan rosé, gerçekten de öncelikle aperatif...
Fransa, Castelnaudary
...Özlü yağında konserve edilmiş ördek butları, tuz. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Kutuyu açın ve yağı eritmek için su banyosuna koyun. Butları fırında veya tavada ızgara yapın ve yağda sotelenmiş kış mantarları veya patateslerle birlikte tadını çıkarın. Konfit, Güneybatı'nın yemeğidir! İyi ızgara yapılmış bir konfit ördek butu, fırında güzelce çıtır olur. Bu, hepimizin ulaşabileceği yüksek gastronomidir. Bu konfit için ördekleri, Castelnaudary çevresindeki tepelerde kaybolmuş küçük bir köy olan Plaigne'de M. Marty tarafından özel olarak yetiştiriyorum.
Fransa, Cénac
... baharat, karabiber ve meyan kökü ipuçlarıyla meyvemsi, taze ve parlak bir koku. Ağız: Güzel bir yapı, şarap yağlı bir dokuya sahip ve hoş bir tatlılık sunuyor, güzel meyvemsi, sulu (meyveleri ısırıyormuş gibi bir his veriyor). Bu güneşli şarap için güzel bir yoğunluk, yumuşak ve sarıcı bir bitiş ile. Genel izlenim: Izgara etler, beyaz etler veya sert peynirlerle mükemmel bir uyum sağlayan bir şarap. 14 ile 16°C arasında tadını çıkarın. Ürün: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Yüzölçümü: 13 ha Toprak: Kil-kireçli - Limonlu toprak Görünüm: Güzel derin ve kadifemsi bir ruby rengi.
Fransa, Saint-Fraimbault
...Baharat olarak kullanılabilir (ızgara, etler, et suyu) veya ekmek, kek, bisküvi yapımında unlara eklenebilir... Bir görüşünüz, sorunuz veya yorumunuz var mı? Mesajınızı bizimle paylaşın.
Fransa, Mandelieu
...François Roméo'nun acı biber aromalı sızma zeytinyağı, hazırlıklarınıza karakter katacak sıcaklık ve lezzet getirir. Acı biberli zeytinyağı, İtalyan yemeklerinize: pizzalar, makarnalar, ızgara etler ve ayrıca çorbalarınıza... derinlik kazandırır. Tariflerinize zenginlik katın! Net ağırlık: 0,250 KG Kapak: 25 CL...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Camargue Tuz'u ve 3 Organik Biber. Camargue Tuz'u ve 3 Organik Biber İçerik: Tuz %92, 3 biber %8 (organik karabiber, organik kişniş, organik pembe biber) Ağırlık 125g metal kutu Bu karışım, etler ve balıklar için özel olarak tasarlanmıştır. Izgara yaparken her bir yüzeye bir tutam serpmek, olağanüstü bir lezzet katacaktır. Gerçek Provence Tarifi, Bu Akdeniz tuzu, organik karabiber, organik kişniş ve organik pembe biber ile bir araya gelerek, ızgara etlerinizin ve balıklarınızın lezzetini artıracaktır. Kişniş, ...
Fransa, Saint-Omer
...Özel günler için mükemmel bir baharat kalemi seti. Üç kalem ve gıda standartlarına uygun bir kalemtraş içerir. Alès'te, Cévennes'te tamamen bitkisel bir tarifle hazırlanmıştır. Basilik (BİO), Akdeniz mutfağı, kırmızı meyveler, çiğ sebzeler, keçi peyniri ve narenciye ile idealdir. Siyah trüf, kök sebzeler, risotto, peynirler, yumurtalar ve ızgara etler ile idealdir. Kuru mantar, Güneybatı...
Fransa, Renaison
...Adobo karışımı, Karayipler ve Meksika'ya özgü bir lezzettir. Taco, guacamole, kırmızı fasulye, chili con veya sin carne hazırlıkları için vazgeçilmezdir. Ayrıca yaratıcılığınızı konuşturabilir ve ızgara etler veya sebzeleri baharatlayabilirsiniz.
Fransa, Guérande
...Provence'in lezzetlerini keşfedin ve tüm balıklar, beyaz etler, buharda pişirilmiş sebzeler vb. için mükemmel bir tat katın.... Bu karışım, yemeklerinizi kolayca başarılı bir şekilde hazırlamak için mükemmel bir şekilde dengelenmiştir! Fırında veya ızgarada pişirme işlemlerini aromalandırmak için kullanılır: balıklar, dana veya domuz rosto, ızgara dana veya domuz kaburgası, etler ve sebzeler için...
Fransa, Mietesheim
...Nazik, yumuşak ve ince bir şekilde aromalandırılmış bu hardal, ince soslar veya mayonez için idealdir ve beyaz etler veya soğuk tavuklarla birlikte servis edilebilir. Özellikle ızgara domuz eti veya dana eti ile lezzetli, ya da tavada krema ile deglaze edilerek kullanıldığında... cevizlerin ince aroması sizi şaşırtmaya devam edecek. İçindekiler: Hardal tohumları, su, sirke, ceviz püresi (pişirilmiş ceviz: %63, su, ayçiçek yağı, aroma): %5, tuz, şeker, aroma (ceviz), koruyucu: sodyum bisülfit Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Château Terrefort-Quancard'ın bu güzel Bordeaux supérieur'ünü keşfedin! Keyifli meyve notları (kiraz, çilek, erik) üzerinde gelişen, hafif baharatlı bir dokunuş ve ince bir odunsuluk da mevcut, bu da genel olarak tatlı bir vanilya notası katıyor. Tanninler belirgin ama oldukça yumuşak, bu da bu şaraba oldukça hoş bir içim kolaylığı sağlıyor. Şarküteri ürünleri, beyaz etler ve ızgara yemeklerle...
Fransa, Auxerre
... (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"başlangıçlar (foie gras), etler (şekerli limonla fırınlanmış tavuk, kuzu beyinli morille), balık ve deniz ürünleri (narenciye soslu ızgara ıstakoz, soğuk servis edilen Malta usulü ıstakoz), peynirler (roquefort), tatlılar...
Fransa, Parnac
...Meyvenin zarafeti ve tazeliği. Kırmızı meyvelerin tazeliği, elma ve armutun yumuşaklığı ile kırmızı frenk üzümünün ekşiliğini, yağlı ve yuvarlak bir bağlamda ifade eden mor imgeler için çaba gösteren bir gül elbisesi. Servis: taze, 8 -10°C. Önerilen yemek: Aperitif olarak, ızgara etler, balık, Asya mutfağı ile birlikte. Yaz aylarında meyve ve sebzelerin salataları ile ideal.
Fransa, Mitry Mory
...Berndes'ten harika bir taşınabilir mangal. Her türlü ızgara için idealdir; sebzeler, etler, balıklar vb. Referans: 502022 Paketleme: 1 Malzeme: Paslanmaz çelik Renk: Siyah ve gri Ağırlık: 5,4 kg Yükseklik: 23,5 cm Genişlik: 39,5 cm Uzunluk: 38 cm Bileşim: paslanmaz çelik Şekil: kare Renk: Siyah ve gri...
Fransa, Lalinde
... kadar dijital gösterim > Dokunmatik tuşlarla sezgisel merkezi kontrol > Güvenlik: otomatik durdurma / kalıntı ısı göstergesi Mobicook Crossi Grill Indu+ ile birlikte gelen aksesuarlar: > İnfrared ızgara pişirme plakası Mobicook Crossi Grill Indu+ için opsiyonel aksesuarlar: > Crossi kutusu (kesme tahtası, 1 bıçak tutucu ve 1 şişe tutucu) > Koruma kılıfı > Sıçramaya karşı koruma Boyutlar: 144 x 56 x 90,5 cm Pişirme plakası boyutları: 31 x 52 cm Ağırlık: 33kg Malzemeler: Teak ağacı Izgara alanı boyutları: 20x31cm...
Fransa, Roubia
... aromaları. Ağız Yoğun, ipeksi, hafif siyah frenk üzümü notaları, cömert kiraz notaları, cömert kırmızı meyve notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Beyaz etler, Tüyü olan av hayvanları, Tavuklar, İnek peynirleri Servis sıcaklığı: 16° - 18° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Frepillon
...Dört karışık 6 seviyeli GN 2/1. Elektrik veya gaz ile besleme. 68 mm aralıklı, çıkarılabilir çerçeveler üzerinde kayar. Uzunlamasına yerleştirme. 7 pişirme modu + finishing: tavuklar – etler – balıklar – yumurta bazlı ürünler – tatlılar, garnitürler – sebzeler – fırın ürünleri ve 4 işlem: soteleme – haşlama – ızgara – fırın ürünlerinin pişirilmesi. Akıllı asistanlar: > iDensityControl: sensörler, yüksek güçlü ısıtma ve buhar jeneratörü arasındaki etkileşimle iklim yönetimi. Mükemmel ve eşit bir pişirme sıcaklığı için aktif nem alma ve düşük enerji tüketimi.
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
Fransa, Ham
...Dill tohumları, anethum graveolens L. bitkisinden toplanır. Dereotu, kendine özgü anason tadı ile mutfakta çok sevilen bir baharattır. Dill tohumları, ızgara veya tütsülenmiş balıklar, taze peynirler, salatalar, sebzeler, etler, kağıt kebapları, soslar, kekler, kompostolar ve reçellerle özellikle lezzetlidir. Anason tadı, bu yemeklere benzersiz bir boyut katmakta ve onlara ferahlatıcı bir dokunuş...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Hardal Tohumu * - Alkol Sirkesi* - Rafine Olmamış Tuz - %2,5 Espelette Biber Tozu - Su - *Organik tarım ürünleri Kullanım Önerileri: Bu Espelette biberli hardal, soslar ve salatalar için mükemmel bir lezzet artırıcı olacaktır. Etler ve balıklar için ideal bir baharatlama sağlar. Izgara, fırın yemekleri ve kuzu etlerinin üzerine sürerek yumuşaklığını koruyabilirsiniz. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play