Fransa, Josselin
...Tat ve renk açısından nötr olan Mixeo ve Stabeo çözümlerimiz, birçok uygulamada kullanılmaktadır: soslar, hazır yemekler, BVP, dondurmalar ve sorbeler, vegan ürünler... Çözümlerimiz, su tutma ve doku sorunlarının söz konusu olduğu her türlü bitmiş üründe kullanılabilir. İstenmeyen bir tat veya renk katmadıkları ve klasik süreçleri destekledikleri için tüm ihtiyaçlarınıza uyum sağlarlar.
Fransa, Castelnaudary
...Lezzetli kereviz, şalgam, patates ve havuç, ördek yağı suyunda pişirilmiş, tadı çıkarılmaya hazır.
İtalya, Orbassano
...Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
Belçika, Flemalle
... arasında yer almakta, margarini veya yağları tariflerine entegre etmektedir. Entegre margarinlerden (soslar, hazır yemekler) daha özel margarine kadar (croissant/katmer), gıda sanayisinin tüm sektörleri kapsanmaktadır. Çoğu durumda, müşterilerimizin özel beklentilerine (şartname, bileşim, süreç, ...) yanıt veriyor ve "özel" bir çözüm sunuyoruz.
Slovakya, Košice
MILKYLAND'a hoş geldiniz, gıda dağıtım sektöründe on yıllık deneyime sahip önde gelen bir lideriz. Toptan satış, ithalat/ihracat ve etkili lojistik yönetimi konularında uzmanlaşmış durumdayız. Temel uzmanlığımız süt ürünleri üzerine olup, özellikle bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş çeşitli peynirler ve alternatifler sunmaktayız. Mozzarella, Edam ve Trappist gibi her biri kendine özgü tatları ve ...
Almanya, Heidelberg
...Sarımsak ve fines herbes baharatı, sarımsağın aromatik tatlarını maydanoz, frenk soğanı ve estragon gibi otlarla birleştirir. Soslar, soslar ve Akdeniz yemekleri için idealdir. Zengin bir karışım, güçlü bir sarımsak notası ile lezzet ve çekici bir görünüm sunar. Peynirleri, ekmekleri, et hazırlıklarını, sosları, salataları, hazır yemekleri lezzetlendirmek için idealdir…...
Fransa, Narbonne
... otomatik etiketleme çözümü, düşük üretim miktarlarına sahip küçük ve orta ölçekli işletmeler ile mikro işletmeler için özellikle uygundur. Farklı sektörlerdeki çeşitli silindirik ürünlere esnek bir şekilde uyum sağlayabilir; bunlar arasında şarapçılık (farklı boyutlarda şarap şişeleri), kozmetik endüstrisi (krem, parfüm, sıvı sabun), gıda üretimi (meyve suları, baharat kutuları, bal ve reçel kavanozları, hazır soslar) ve kimya ile boya endüstrisi bulunmaktadır.
İtalya, Carbonara Al Ticino
...Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık...
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, 45 yıldan fazla bir süredir, farklı sanayicilere ekolojik tasarım ve plastik ambalaj üretiminde termoformaj teknolojisi ile destek veren Fransız aile şirketleridir. Bir mühendislik bürosu ve entegre kalıp üretimi, müşterilerinin teknik, pazarlama ve çevresel zorluklarına yanıt vermek için büyük bir tepki ve esneklik sunmalarını sağlar. Özel gıda ambalajı, ana uzmanlık a...
İspanya, Malaga
...OPTİMAL KALİTEDE YARIM HAZIRLANMIŞ VEYA ISITILMAYA HAZIR GIDALAR HAZIRLIYORUZ, ARALARINDA EMPANADALAR, EMPANADA KAPAKLARI, KROKETLER, VEGAN SEÇENEKLER, RAVİOLİLER, PİZZA, PİZZA TEMELLERİ, QUİCHE LORRAINE, SOSLAR V.B.
İtalya, MILANO
... uzun bir son kullanma tarihi ile bu mayonez, güvenilir ve çok yönlü bir üründür ve geniş bir tarif yelpazesine uygundur. Kaliteli bir sos arayanlar için mükemmel bir seçimdir; geleneksel lezzeti mutfaklarına taşımak isteyenler için vazgeçilmez bir bileşendir. Kullanımı kolay ve hazır olan bu ürün, kalite ve uygun fiyat arayanlar için ideal bir tercihtir. SON KULLANMA TARİHİ 21/04/2025 1'lik ambalaj, 108 ambalaj = 1 palet 1 birim: 1 kova minimum sipariş 5 palet...
Polonya, Warszawa, Poland
...Mısır nişastası, tatlılar, şekerlemeler, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos karışımları ve hazır yemeklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, mısır nişastası kağıt, tekstil, karton ve yapıştırıcı endüstrilerinde de uygulanmaktadır. Farmasötik ve tıbbi kullanımlarda, mısır nişastası örneğin cerrahi eldivenler için kayganlaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Kozmetik kullanımda, ürün bebek ürünlerinde talk yerine geçebilir. Diğer kullanımlar arasında, büyükbaş hayvanlar, kümes hayvanları ve balık yemleri için hayvan beslenmesi segmenti bulunmaktadır.
... olarak, atıştırmalıklar için dip sos olarak veya ekmek ve sandviçler için sürülebilir bir sos olarak idealdir. En iyi tat ve kalite için, Hindistan Cevizi-Fıstık Sosunu oda sıcaklığında veya sıcak servis etmenizi öneririz. Gerektiği kadar porsiyonlayın, hazır. Dondurulmuş hazır yemekler Gastronomi ihtiyaçları Otelcilik Gıda Servisi dondurulmuş gıda toptan satış Toplu beslenme Kolaylık Gastronomi spesiyaliteleri...
İspanya, Villarrubia (cordoba)
...Doğrudan rPET tepsisine kaynaklanan esnek yüksek bariyerli bir film. Çok ince bir kalınlığa sahip olan bu film, <1 yoğunluğa sahip olup, yüksek derecede sürdürülebilirlik sunar. Bu ince kalınlık, üst filmin sink-float tankında yüzmesini sağlamak için tasarlanmıştır; PET ise dibe batar. Bu sayede PET parçacıkları kirlenmez. Özellikler: Yüksek oksijen bariyeri. Su geçirmez. Oksijen ve aroma bariyeri. Su geçirmez. Beyaz veya şeffaf. MAP gerektiren ürünler için uygundur. Uygulamalar: Soğuk etler, peynir, hazır yemekler, soslar, sıvılar.
...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Bu aromalar, çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaların hazırlanmasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri ve bisküvi üretiminde de kullanılabilir.
İtalya, Controguerra
...Makarna veya pirinç için soslamak üzere eşsiz ve orijinal hazır balık sosları.
Almanya, Dissen
...Ayrıca Skyr, dip soslar için de çok iyi bir bileşendir. Skyr oranı, tazelik tadı ve ekstra bir protein desteği sağlar. Emülsiyon marine sosları ile birleştiğinde, fermente Skyr et, balık ve sebzeleri yumuşatır ve ayrıca düşük kalorilidir.
İtalya, Cellatica
... tatlandırıcıları • Gastronomi için tatlandırıcılar • Soslar ve hazır yemekler için sebze ve baharat konsantreleri Projeniz için yeni bir tat mı arıyorsunuz? Her ihtiyaca uygun doğru çözümü bulabiliriz. Bizimle iletişime geçin.
Fransa, Maurepas
...Tanktan tanka transfer, ambalajlama tremisine besleme. Debi 140'tan 5.000 l/saat arası Kremler, jeller, hazır yemekler, soslar, kompostolar, reçeller... Kullanımda basitlik ve esneklik. Başka bir üretime geçiş için <5 dakikada tüp değiştirme.
İtalya, Ripalimosani
...SOS, PATE, HAZIR SOSLAR, REÇEL, MARMELAT, PÜRE GİBİ ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASI İÇİN BASİT VE HIZLI BİR ARAÇ. GIDA İLE TEMAS İÇİN UYGUN MALZEMEDEN YAPILMIŞ, TAMAMEN SÖKÜLEBİLEN KAZANIN İÇİNDEKİ PASLANMAZ ÇELİK KAPLARDA, SÖKÜLEBİLEN KAZIYICI KAŞIKLARLA BİRLİKTE, EKLENEN ÜRÜNÜ MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRIR. BU MAKİNE, KAZANIN İÇİNDE BİR DEPRENSİYON OLUŞTURARAK 50° İLE 80° ARASINDA BİR PİŞİRME SİSTEMİ...
İtalya, Casoria
...Reaksiyon aromaları (Process Flavors), toz veya macun halinde et suyu ve çorbalar. Bunlar, hazır yemekler, soslar vb. gibi gıdalara karakteristik bir tat vermek için idealdir. Reaksiyon aromaları, seçilmiş yüksek kaliteli protein maddelerinin kontrollü Maillard reaksiyonu kullanılarak üretilir. Reaksiyon, kızartılmış, derin yağda kızartılmış, sulu, haşlanmış, fırınlanmış ve baharatlı gibi farklı...
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... Temiz etiket, eklenmiş aroma yok, koruyucu yok, renklendirici yok, tat artırıcı yok, katkı maddesi yok, aroma yok - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Et fondüleri - Balık ve kabuklu deniz ürünleri fumetleri - Duxelles ve sebze fondüleri - Doğal aromatik çözümler - Marine sosları - Sos bazları ve soslar - Baharat karışımları - Bağlayıcı bazlar - Aroma ve peynir tozları - Et hazırlığı için fonksiyonel karışımlar...
...Blå Band, İsveç ve Finlandiya'da büyük bir geçmişe sahip güvenilir bir markadır. Blå Band, 1950'lerin başından beri soslar, çorbalar, hazır yemekler ve tatlılar sunan köklü bir mutfak ortağıdır.
... Doğal ve meyveli yoğurtlar - iki katmanlı ve parçalı içeriklerle - lor peynirleri, crème fraîche, eritme ve taze peynir, hazır soslar, reçeller, bal ve çorbalar gibi sıvıdan kıvamlı birçok gıda ürünü. Kuru çorbalar, granola karışımları, şekerlemeler vb. özel ekipman ile paketlenebilir. Standart modeller, dolum alanında steril hava akışı için bir temiz oda kabini ile "clean" versiyonunda ve iç...
İtalya, Acquaviva Picena
yarım işlenmiş ürünler, doğal aromalar ve "clean label" gıda bileşenleri alanında 20 yılı aşkın deneyim GOODAS şirketi, yarım işlenmiş ürünler, doğal aromalar ve "clean label" gıda bileşenleri alanında 20 yılı aşkın bir süredir sağlam bir deneyime sahiptir. Elde edilen birçok sertifika, gıda güvenliği, kalite, sağlık ve çevre konularında toplumun giderek artan taleplerine yanıt verme gereksinimin...
Ukrayna, Kharkiv
...▪ Sağlıklı gıda: koruyucu yok, MSG yok, yapay renk yok ▪ Hazır çözüm: lezzetli bir yemek için tüm malzemeler bir pakette, eklemeniz gereken tek şey et veya sebze ve sos. ▪ Eşsiz tat çeşitliliği: et veya sebzeler her seferinde farklı bir şekilde pişirilebilir, aynı yemeği pişirirken farklı tatlar elde edersiniz. ▪ Hızlı pişirme yemeği: et veya sebze ile lezzetli, taze, ev yapımı bir aile yemeği...
Maïski, Plukon Food Group'un bir parçasıdır ve Avrupa tavuk eti pazarında önemli oyunculardan biridir. Size çeşitli tavuk ürünleri, çiğ hazırlıklar, önceden pişirilmiş ürünler, hazır yemekler, önceden pişirilmiş tahıllar ve mutfak sosları sunuyoruz. Üretimimiz HACCP standartlarına uygun olup, IFS Higher level sertifikasına sahibiz! Ayrıca, Belçika ve yerel ürünleri destekliyor ve düşük ekolojik ay...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... saat boyunca buzdolabında soğutulduktan sonra, servis için hazır hale gelir ve bir kokteyl bardağına konur. Pina Colada'yı bir ananas dilimi ve bir ananas yaprağı ile süslemek için bonus puanlar kazanabilirsiniz! 120 ml ananas suyu – 60 ml beyaz rom – 60 ml krema – Ananas dilimi – Ananas yaprağı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play