İspanya, Alcoletge
...Doğal kamıştan el yapımı "Cañizo", çatıları ve duvarları restore etmek, izole etmek veya güçlendirmek için idealdir. Bu malzeme, mükemmel özellikleri nedeniyle geleneksel olarak çiftlik evlerinde ve şarap mahzenlerinde meyve ve sebzelerin doğal koruyucusu olarak kullanılmıştır. El yapımı üretim süreci, otantik ve yüksek kaliteli bir yüzey sağlar. Ölçüler: 2,20 m uzunluk x 0,90 m genişlik.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... koruyucular, Beyaz Şarap, doğal bağırsak içine doldurulmuş. Net Ağırlık: 0.350 gr. Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda 5ºC'nin altında ise. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma, olgunlaştırma, dilimleme ve ambalajlama. Malzemeler: İberik Domuz Yağı, D.O la Vera (Cáceres) Paprika, Tuz, Sarımsak, Kekik ve koruyucular. Net Ağırlık: 0.350 gr.
İspanya, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Bölgedeki geleneksel üretim yöntemi. Tüm salkımlar, doğal bir fermantasyon süreci için bir tankın içine yerleştirilir ve bu süreç karbondioksit gazı atmosferinde gerçekleşir. Sonuç, meyvemsi aromatik güce sahip ve morumsu renklere sahip şaraplardır.
İspanya, Barcelona
...Barcelona'da bulunan Cavalló Graula, özel brut nature, rosé ve rezerv cava tedarikçisidir. Penedés bölgesinde yüzyıllık bir cava üretim geleneğini sürdürüyoruz. Özenle yapılan el yapımı üretim süreci ve yerel üzümlerin titiz seçimi ile fermente etme sürecine geçiyoruz; bu süreç sonunda taze, aromatik ve şık bir şarap elde ediyoruz. El yapımı üretim tekniklerinin devamlılığını sağlayan en iyi kalite ürünü pazara sunarak kendimizi farklılaştırmayı hedefliyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play