Fransa, Nuits-Saint-Georges
...Üretim süreci, özel bir planın hazırlanması, gerekirse bir prototipin yapılması ve ardından üretime geçilmesi ile başlar. İşaretleme (arma, mülkün amblemi) geleneksel olarak metal kalıp veya tipografik kompozisyon ile yapılır ve bunu kişiselleştirebiliriz.
İspanya, Alcoletge
...Doğal kamıştan el yapımı "Cañizo", çatıları ve duvarları restore etmek, izole etmek veya güçlendirmek için idealdir. Bu malzeme, mükemmel özellikleri nedeniyle geleneksel olarak çiftlik evlerinde ve şarap mahzenlerinde meyve ve sebzelerin doğal koruyucusu olarak kullanılmıştır. El yapımı üretim süreci, otantik ve yüksek kaliteli bir yüzey sağlar. Ölçüler: 2,20 m uzunluk x 0,90 m genişlik.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... koruyucular, Beyaz Şarap, doğal bağırsak içine doldurulmuş. Net Ağırlık: 0.350 gr. Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda 5ºC'nin altında ise. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma, olgunlaştırma, dilimleme ve ambalajlama. Malzemeler: İberik Domuz Yağı, D.O la Vera (Cáceres) Paprika, Tuz, Sarımsak, Kekik ve koruyucular. Net Ağırlık: 0.350 gr.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... aromatik özellik için tam olgunlukta toplanır ve beyaz üzüm çeşitleri karışıma "ferahlık" katar. Üç üzüm çeşidi aynı anda preslenir, böylece daha fazla uyum sağlanır ve fermantasyon paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Olgunlaşma süreci, şarabın mineralitesini artırmak için 500 litrelik taş kaplarda 6 ay sürer. Tadım Notları: Kuru ama çok meyvemsi bir rosé. Her üzüm çeşidi kendi aromatik bileşenini getirir: Syrah vişne, Chardonnay pembe greyfurt ve Muscat d’Alexandrie gül notaları sunar. Mevcut Yıl: 2019 ve 2021...
Fransa, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay %50 Pinot Noir %20 Gamay %20 Aligoté %10 VINIFICATION Verim 50 hl/ha ile sınırlıdır. Manuel hasat. "Baron Maxime Crémant de Bourgogne" şaraplarımız, şarap yapım sürecinin düzgün bir şekilde ilerlemesini sağlamak için kontrollü sıcaklıkta yapılmaktadır. Şarabı, doğal bir köpük oluşumu sağlamak için en az 12 ay boyunca tortusunda bekletiyoruz. Bu yavaş üretim süreci, şişede...
İspanya, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Bölgedeki geleneksel üretim yöntemi. Tüm salkımlar, doğal bir fermantasyon süreci için bir tankın içine yerleştirilir ve bu süreç karbondioksit gazı atmosferinde gerçekleşir. Sonuç, meyvemsi aromatik güce sahip ve morumsu renklere sahip şaraplardır.
...Fermentasyonun sonunda şarap, 16-18 ay boyunca bariklerde dinlendirilir. Ardından en az 3 ay şişede olgunlaşma süreci devam eder. Yaşlanma Kapasitesi: 4 ve üzeri yıl, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, olgun kırmızı meyve notalarıyla.
Tunus, Tunis
...Elma sirkesi %100 doğaldır. Birçok terapötik özelliği ve sağlık faydası vardır. Sindirimi olumlu yönde etkileyerek bağırsak florasını güçlendirir. **Bileşim** %100 doğal elma sirkesi. **Üretim Süreci** Alkol fermantasyonu Asetik fermantasyon Dekantasyon Depolama Şişeleme **Üretim** Batık fermantasyon Sülfitsiz Pastörize edilmemiş **Kategoriler:** Gıda Ürünleri Doğal Sirke **Renk:** Sarı turuncu **Asidite (asetik derece):** %5 (+ 0,5%) **Koku:** Özgül **Asidite:** pH düşük: 2,8 **Görünüm:** Şeffaf **Artık Alkol:** < %0,5...
İtalya, Vazzola
...Kesintili damıtma tesisi, minimum safsızlıkla yüksek kaliteli distilatların üretimi için tasarlanmıştır. Orijinal çözümlerle karakterize edilen bu tesis, süreci manuel veya otomatik olarak gerçekleştirmeye olanak tanır; sıcaklıkları, boşaltma derecesini ve baş ve kuyruk fraksiyonlarının ayrımını optimize eder. Ekipman, sofistike üretim teknikleriyle inşa edilmiştir ve özellikle yüksek kaliteli içeceklerin üretildiği küçük ve orta ölçekli damıtma tesislerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır (üzüm veya diğer fermente meyvelerden yapılan schnapps - brendi - “grappa”).
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... araya geliyor. Malzeme iştah açıcı ama ağızda hoş bir hafifliğe sahip ve 47° olmasına rağmen, alkol özellikle yumuşak. Kesinlikle etkileyici bir hassasiyet! İrlanda distilasyonunun devrimci ilkelerine sadık kalan bu Cuvée Argot, ayrıca 14 İrlanda çiftliğinden gelen yerel arpa ile tanımlanıyor ve üretim süreci tamamen şeffaf. Viskinizin üretimiyle ilgili tüm bilgiler gerçekten erişilebilir durumda. Tür: İrlanda Single Malt Viski Hacim: 70cl Alkol Derecesi: 47%...
Fransa, Colombes
... hazırlayarak tadım yaptık. Amacımız, acılığın ve şeker hissinin kontrol altında olduğu, erişilebilir bir Negroni oluşturmaktı. Bir parfüm burnu kullanarak ve üretim felsefemizi takip ederek, bileşime dayalı bir hazırlık süreci izledik, sadece karıştırma değil. Seçkin kaliteleri için özenle seçilmiş bitkiler, baharatlar ve narenciye ile birlikte, bir Pineau des Charentes ve premium Fransız cin kullanarak macerasyon sürecine başladık.
Eşleşen ürünler
Negroni
Negroni
Diğer Ürünler
Americano
Americano
...Bu, uzun süre olgunlaşmış bir jambon değil: işimizin en iyisi. Üretim süreci geleneksel, ancak başlangıçta butların seçimi özeldir, etlerin farklı kaliteleri vardır ve uzun olgunlaşmayı sağlamak için daha fazla yağ içermektedir. Jambonlar, üç hafta boyunca nemli (%80) ve soğuk (+1 ile +4 derece arasında) bir hücrede tuzu emer, ardından üç ay boyunca yavaşça kuruyarak dinlenir. Şimdi deniz havası...
Fransa, Ambert
...T uçları, bir ip veya bükümlü ipi bir delikten geçtikten sonra yerinde tutmak için kullanılır ve sağlam bir tutamak oluşturur. Bu sistem, özellikle şarap kasaları gibi ahşap kutular için kullanılır. Aşırı kalıplama sayesinde, uçlar ipliğe doğrudan eklenebilir, bu da ipliğin zarar görmesini engeller. Bu seri üretim süreci, uca bir logo veya marka eklenmesine de olanak tanır.
Almanya, Hausach
...Müşteri özel gereksinimlerine göre talep üzerine donatılmıştır. Neye ihtiyacınız olursa olsun, sizin için doğru çözümü sunuyoruz. EURO KEG DIN KEG ABD KEG İNCE KEG LASTİK ÇELİK LASTİK KEG PASLANMAZ ÇELİK FİŞEKLER ŞARAP KEG YAĞ KEG Optimize edilmiş bir üretim süreci sayesinde, austenitik paslanmaz çelikten üretilen fıçılarımızın birinci sınıf kalitesini ön üretim aşamasından son kontrol aşamasına...
... 450m yükseklikte yer almaktadır. Üzüm yetiştirdiğimiz toprağın optimal yüksekliği ve ideal olgunlaşma süreci, şaraplarımızın benzersizliğini belirlemektedir. Kendi bağlarımızdan şarap üretmek, asmanın büyüme sürecinin her aşamasını kontrol etmemizi sağlar. Üzüm hasadı elle yapılmakta olup, bu bize tarlada ilk grup seçimini yapma imkanı tanımaktadır. Elle hasat, 12 kg'lık küçük kasalarda...
İspanya, Barcelona
...Barcelona'da bulunan Cavalló Graula, özel brut nature, rosé ve rezerv cava tedarikçisidir. Penedés bölgesinde yüzyıllık bir cava üretim geleneğini sürdürüyoruz. Özenle yapılan el yapımı üretim süreci ve yerel üzümlerin titiz seçimi ile fermente etme sürecine geçiyoruz; bu süreç sonunda taze, aromatik ve şık bir şarap elde ediyoruz. El yapımı üretim tekniklerinin devamlılığını sağlayan en iyi kalite ürünü pazara sunarak kendimizi farklılaştırmayı hedefliyoruz.
Fransa, Limas
... bir prototip oluşturur. Bu prototip, mükemmel bir konsepte ulaşmak için ürünlerle birlikte sistematik olarak test edilir ve uygulanır; tamamen işlevine uygun hale getirilir. Hammadde: Ahşaplar, uzun vadeli ekolojik politikalarına titizlikle uyularak yönetilen Fransız ormanlarından elde edilmektedir. Ayrıca, çürümeyi önlemek için ısı veya otoklav ile işlenebilirler. Mobilyalarımız M3 yangın sınıfına sahiptir. Montaj: Farklı ortaklar arasındaki mesafeler kısa olup, tasarım ve üretim süreci boyunca ekolojik ayak izini azaltmayı sağlar.
... haline getirilmektedir. Harika üzüm çeşitleri ve uygun iklim koşulları, insanın tutkusu ve ustalığı ile birleşerek bu şarap imalathanesini dünya çapında tanınan bir Piyemonte mükemmeliyet modeli haline getirmiştir. Şirket, üretim süreci ve dolayısıyla nihai ürün üzerinde en yüksek garantileri sunmak amacıyla kalite ve gıda güvenliği için ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarına sahiptir.
İtalya, Montanaso Lombardo
...özellikle UHT STERIPLAK hatları, yoğurt üretim hatları ve yumuşak, sert, çekilmiş hamur peynirleri ve ricotta için peynir yapım hatlarına özel bir dikkatle. - Meyve suları, şarap, bal, izotonik içecekler gibi içecekler için hazırlama, karıştırma ve ısıl işlem hatları. - Soya sütü işleme süreci. Gıda sektöründe ileri teknoloji ve uzmanlık sağlayabilen SORDI, aynı zamanda dünyanın herhangi bir yerinde anahtar teslim kısmi veya tam tesisler tasarlayıp inşa eden bir mühendislik firmasıdır.
Fransa, Gensac La Pallue
...Cognac yakınlarındaki Gensac la Pallue'de bir üretim tesisi, Genouillac ve Piègut'ta 2 mermer atölyesi ve büyük kapların üretimi ile fıçı onarımı konusunda uzmanlaşmış bir atölye olan Sigogne'de bulunmaktadır. Doreau grubu, her üretim aşamasını ustalıkla yöneterek geleneksel bilgi birikimini sürdürmektedir, özellikle doğal kurutma konusunda. Bir şarap ustası gibi, karışımlarımızdan en iyisini çıkarmak için titiz bir seçim süreci uyguluyoruz. Koleksiyonlarımızdaki her bir fıçı, uyumlu bir ısıtma ile birleşerek şaraplarınızın ve edv'nizin tipikliğini yüceltmektedir.
Fransa, Marcolès
... yapılmış fıçılarda olgunlaşma ve yaşlandırma süreci, onu gerçekten benzersiz bir hidromel haline getirir ve birçok şarap meraklısını şaşırtır. Apis Terrae hidromeli, örneğin aperitif olarak servis edilebilir, ancak özellikle başlangıçlar ve tatlılar ile birlikte, ördek ciğeri, kanatlı yemekler (salyangoz, karides...), peynirler, bitter çikolata, kuru meyveler gibi yemeklerle de eşlik edebilir. Bu...
İtalya, Treviso
...Greencork, şarap, prosecco ve bira için teknik mantar tıpa üretimi için benzersiz bir üretim süreci geliştirmiştir. Üretim süreci yapıştırıcı kullanmaz, bunun yerine, T.C.A.'yı sıfıra indiren, küf, bakteri ve tozların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlayan elastomer ile termal füzyon süreci kullanır. Bu, tıpanın mutlak sterilitesini garanti eder.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play