...Fermentasyonun sonunda şarap, 16-18 ay boyunca bariklerde dinlendirilir. Ardından en az 3 ay şişede olgunlaşma süreci devam eder. Yaşlanma Kapasitesi: 4 ve üzeri yıl, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, olgun kırmızı meyve notalarıyla.
İtalya, Vazzola
...Kesintili damıtma tesisi, minimum safsızlıkla yüksek kaliteli distilatların üretimi için tasarlanmıştır. Orijinal çözümlerle karakterize edilen bu tesis, süreci manuel veya otomatik olarak gerçekleştirmeye olanak tanır; sıcaklıkları, boşaltma derecesini ve baş ve kuyruk fraksiyonlarının ayrımını optimize eder. Ekipman, sofistike üretim teknikleriyle inşa edilmiştir ve özellikle yüksek kaliteli içeceklerin üretildiği küçük ve orta ölçekli damıtma tesislerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır (üzüm veya diğer fermente meyvelerden yapılan schnapps - brendi - “grappa”).
...Bu, uzun süre olgunlaşmış bir jambon değil: işimizin en iyisi. Üretim süreci geleneksel, ancak başlangıçta butların seçimi özeldir, etlerin farklı kaliteleri vardır ve uzun olgunlaşmayı sağlamak için daha fazla yağ içermektedir. Jambonlar, üç hafta boyunca nemli (%80) ve soğuk (+1 ile +4 derece arasında) bir hücrede tuzu emer, ardından üç ay boyunca yavaşça kuruyarak dinlenir. Şimdi deniz havası...
... 450m yükseklikte yer almaktadır. Üzüm yetiştirdiğimiz toprağın optimal yüksekliği ve ideal olgunlaşma süreci, şaraplarımızın benzersizliğini belirlemektedir. Kendi bağlarımızdan şarap üretmek, asmanın büyüme sürecinin her aşamasını kontrol etmemizi sağlar. Üzüm hasadı elle yapılmakta olup, bu bize tarlada ilk grup seçimini yapma imkanı tanımaktadır. Elle hasat, 12 kg'lık küçük kasalarda...
... haline getirilmektedir. Harika üzüm çeşitleri ve uygun iklim koşulları, insanın tutkusu ve ustalığı ile birleşerek bu şarap imalathanesini dünya çapında tanınan bir Piyemonte mükemmeliyet modeli haline getirmiştir. Şirket, üretim süreci ve dolayısıyla nihai ürün üzerinde en yüksek garantileri sunmak amacıyla kalite ve gıda güvenliği için ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarına sahiptir.
İtalya, Montanaso Lombardo
...özellikle UHT STERIPLAK hatları, yoğurt üretim hatları ve yumuşak, sert, çekilmiş hamur peynirleri ve ricotta için peynir yapım hatlarına özel bir dikkatle. - Meyve suları, şarap, bal, izotonik içecekler gibi içecekler için hazırlama, karıştırma ve ısıl işlem hatları. - Soya sütü işleme süreci. Gıda sektöründe ileri teknoloji ve uzmanlık sağlayabilen SORDI, aynı zamanda dünyanın herhangi bir yerinde anahtar teslim kısmi veya tam tesisler tasarlayıp inşa eden bir mühendislik firmasıdır.
İtalya, Treviso
...Greencork, şarap, prosecco ve bira için teknik mantar tıpa üretimi için benzersiz bir üretim süreci geliştirmiştir. Üretim süreci yapıştırıcı kullanmaz, bunun yerine, T.C.A.'yı sıfıra indiren, küf, bakteri ve tozların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlayan elastomer ile termal füzyon süreci kullanır. Bu, tıpanın mutlak sterilitesini garanti eder.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play