...İÇERİKLER: domuz eti (%89), (kaynak İspanya), su, tuz, süt proteini, baharatlar (hardallı), dekstroz, şeker, stabilizatörler (di ve polifosfatlar), lezzet artırıcı E621, antioksidan (askorbik asit) ve koruyucu (sodyum nitrit). Doğal olarak tütsülenmiştir. Soya izleri içerebilir.
...İberik domuz etinden hazırlanmış, tuz ve doğal baharatlarla harmanlanmış, yoğrulmuş ve doğal bağırsak içine doldurulmuş bir sosis. Hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma ile.
2 aylık olgunlaşma süresi ile, hafif bir lezzet, karakteristik bir aroma ve ince bir dokuya sahiptir.
Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma.
İçindekiler: İberik meşe palamudu domuz eti, tuz...
1983'ten BERİ
Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir.
Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
...{"ORIGINE":"Kuzey Aragon'da gerçekleşen domuz kesimi.","FORMA":"Kısrak nalı şeklinde.","PREPARAZIONE":"Hafifçe yuvarlatılmış ince dilimler halinde kesilmiş.","DA CONSERVARSI":"Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibre parçalar; doğal bağırsakta.","INGREDIENTI":"Domuzun yağsız kısımları ve pastırma.","DA ACCOMPAGNARE":"Domates veya sarımsak aromalı kızarmış ekmek ile ya da alternatif olarak sade.","SAPORE":"Lezzetli, hafif otlu aromalı.","CONFEZIONAMENTO":"Kontrollü atmosferde.","SCADENZA":"6 ay; ambalajda belirtilen tarih."}...
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası
Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri...
Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Leframa, yavaş yavaş iki temel ilkeye dayanarak büyüyen bir aile şirketidir: sıkı çalışma ve müşterilerimize en iyi ürünü sunmak için maksimum kalite. İşimizi seviyoruz ve bunu tüm ürünlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz: TAZE Sosis, ÇISTORRA, KURU VE TAZE CHORIZO, LONGANIZA, KURUTULMUŞ PANCETA, DOMUZ BACON, MARİNE LOMO, BEYAZ CHORIZO, CULARES. Tüm ürünlerimiz doğal bağırsak ile yapılmaktadır. Navarra Zanaatkarları ve Reino Gourmet damgasına sahibiz ve şimdi ayrıca bir organik ürün yelpazemiz de var.
Sosis yapımı için doğal bağırsakların üretimi ve pazarlamasıyla ilgilenen bir şirket. Kuzu, domuz ve sığır bağırsakları konusunda uzman. Ulusal ve uluslararası dağıtım. Daha fazla bilgi için: www.vgallent.es...
...Erişilmesi zor bir bölgede yer alıyoruz, burada İber ürünlerinin (şarküteri, sosis ve domuz eti) işlenmesi, Guijuelo menşei koruma belgesi altında garanti edilmektedir. San Jamon'da, mükemmel ürünlerimizi İSPANYA'DAN DOĞRUDAN satın alabilirsiniz. Biz tedarikçi ve toptancıyız. Çok geniş bir domuz eti ve jambon ürünleri kataloğuna sahibiz. İber jambonu, uluslararası gastronomide her zaman çok...
LUALCO S.L., taze soğutulmuş ve dondurulmuş etlerin kesimi ve ticareti ile uğraşan et sektörüne ait bir şirkettir. CEE tarafından onaylanmış tesisleri, Vilamoure Santiago de Saa (Lugo) bölgesinde bulunmaktadır. Faaliyetleri arasında şunlar öne çıkmaktadır: kesim odası, sucuklar (Galician chorizo, sosis, kızartmalar, zorza vb.), tuzlama (Galician lacón, domuz pastırması, bağırsaklar...), kıyma, soğuk depo, iç organlar ve yan ürünler. Ürünler, yerel hammaddeler kullanılarak ve geleneksel üretim formüllerine sadık kalınarak elde edilmektedir; bunun bir örneği, ...
... makineleri, dondurulmuş gıda kesimi için dik testere, sosis makineleri, hamur yoğurma ve karıştırma makineleri. - Ekmek yapımı için ekipmanlar; kollarla yoğurma makineleri, spiral veya domuz kuyruğu yoğurma makineleri, eğik yoğurma makineleri, tartım makineleri, yuvarlama makineleri, şekillendirme makineleri, mayalanma odaları, endüstriyel fırınlar, 3 tepsiden 20 tepsiye kadar konveksiyon fırınları. - Ürünlerin tartımı ve etiketlenmesi için ekipmanlar - Paslanmaz çelikten her türlü mobilya; çalışma masaları, yarı endüstriyel ve endüstriyel lavabolar, paslanmaz çelik raflar.
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo ve Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Tuzlu panceta, Marine edilmiş Lomo, Kaburga sosis, Aditifsiz Chorizo ve Salchichon: koruyucu madde yok, laktoz yok, glüten yok, tüm ürünler domuz etinden. Ürünlerde kalite ve el yapımı üretim.
... Galicia'da üretilen ürünler - Menşei garantili ve sertifikalı organik ürün seçkisi. - Tüm Avrupa Birliği'ne gönderim (paket, palet veya tam kamyon) - Her duruma özel uyum sağlıyoruz ********************************** Uzmanlık alanlarımız: - Geleneksel Gallego Sosis - Geleneksel Salam - Kurutulmuş Sırt - Domuz Yağı - Tuzlu Domuz Ürünleri - Galician Sığırı - Galicia'dan Lacon - Beyaz Domuz veya...