Fransa, Carpentras
...Tek ve eşsiz, saf domuzdan yapılmış kuru sosis! Eşsiz ve otantik bir tat. Saf Domuz Kuru Sosis, asla hayal kırıklığına uğratmayacak güvenilir bir değerdir. Küçük artı: Saf domuz kuru sosis, damak zevkinize göre iyi bir kırmızı şarapla veya beyaz şarapla mükemmel bir şekilde eşleşecektir! Ürün Kodu: 2200006000000 Ağırlık: 0,310 kg Ağırlık ile ilgili not: Ürün kurutmaya tabi İçindekiler: Fransa...
Fransa, Sarrola-Carcopino
...Güzellik Adası'nın köylü sosisleri, en az 1 ay olgunlaşan domuz etinden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 300g ağırlığında olup, uzunluğu 27cm'dir. Ambalaj: yaklaşık 33 parça için 10kg'lık karton Saklama: maksimum 18°C Son kullanma tarihi: 95 gün...
Belçika, Lokeren
...Pratikte domuzun hemen hemen tüm iç organları sanayide kullanılmaktadır. Kasaplar genellikle bağırsakları, daha yaygın bilinen adıyla kılıfları kullanmaktadır. Küçük bağırsak kılıfları çeşitli kalibrelerde mevcuttur. Kalibre seçimi, üreticinin veya kasabın hangi tür sosis yapmak istediğine bağlıdır. Domuz kılıfları, bu tür sosisler için ideal olarak uygundur: - Taze sosis - Bratwurst (kızartma sosisi) - Mangal sosisi - Kan sosisi - Füme sosisi - Kurutulmuş sosisi Domuz kılıflarınızı nasıl teslim ediyoruz: - Domuz kılıfı: - 26 mm'den 45/+ mm'ye kadar her boyut. - Kuru tuzlu...
Eşleşen ürünler
Domuz
Domuz
Diğer Ürünler
Koyunlar
Koyunlar
...Yaban domuzu, belki de av ürünleri arasında en çok takdir edilenlerden biridir. Etinin tadı, domuz etine çok benzer, ancak daha yoğun ve belirgin notalar içerir. Bu yoğun tatlar baharatlar ve aromalarla birleşerek, sizlere hazır halde sunduğumuz bir sosis oluşturur.
İspanya, Monroyo (teruel)
..."Extra" Aragon Sosis ref: 50052 Birimin ortalama ağırlığı: yaklaşık 250 gr. Kutu net ağırlığı: yaklaşık 3 kg. Kutu başına birim: 12...
...Biz, yüksek kalitesi ile tanınan tuzlu Halal koyun ve domuz bağırsakları sağlayıcısıyız. Ürünlerimiz sosis yapımı için idealdir ve dünya genelinde ihraç edilmektedir. Yüksek kalite ve tazelik ile rekabetçi fiyatlar garanti ediyoruz. İhtiyaçlarınız için en iyi sosis ürünlerini bulmak üzere uluslararası ticaretteki deneyimimize güvenin.
Portekiz, Santarém
... gereken bir ürün haline getirir. Monte Safira'nın Painho sosis sosis, ızgara yapmak, güveçlere eklemek veya tek başına atıştırmalık olarak keyfini çıkarmak için mükemmeldir. Güçlü tatları ve yüksek kaliteli malzemeleri, her öğüne çok yönlü bir katkı sağlar ve hem otantik hem de doyurucu bir Portekiz tadı sunar. Monte Safira'nın Painho sosis sosis ile Portekiz'in zengin mutfak mirasını keşfedin.
Almanya, Eckental
...Doğal Bağırsakların İşlenmesi Domuz Bağırsakları Elbette, bizde de domuz bağırsakları sıralanıyor. Maliyet nedenleriyle sıralamalarını genellikle Çin veya Doğu Avrupa'da yaptıran büyük işletmelerin aksine, biz hala Almanya'da yerinde sıralama yapıyoruz! Bu, size en yüksek kalite ve tazeliği garanti eder; büyük rakiplerinizin uzun taşıma yolları nedeniyle ulaşması pek mümkün olmayabilir.
İspanya, San Pedro Manrique (soria)
Fransa, Laissac
... sunmak için coppa, lonzo, sucuk, kurutulmuş et ve jambon fındığı ile birlikte servis edilecektir. Nitrit içermeyen tüm şarküteri ürünlerimiz, Aveyron'da özenle seçilmiş domuzlardan üretilmektedir. Menşei: Laissac, Aveyron Ağırlık: yaklaşık 250g İçindekiler: Domuz eti, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiber, doğal bağırsak...
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...İÇERİKLER: domuz eti (%89), (kaynak İspanya), su, tuz, süt proteini, baharatlar (hardallı), dekstroz, şeker, stabilizatörler (di ve polifosfatlar), lezzet artırıcı E621, antioksidan (askorbik asit) ve koruyucu (sodyum nitrit). Doğal olarak tütsülenmiştir. Soya izleri içerebilir.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...İberik domuz etinden hazırlanmış, tuz ve doğal baharatlarla harmanlanmış, yoğrulmuş ve doğal bağırsak içine doldurulmuş bir sosis. Hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma ile. 2 aylık olgunlaşma süresi ile, hafif bir lezzet, karakteristik bir aroma ve ince bir dokuya sahiptir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İberik meşe palamudu domuz eti, tuz...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalıcılığı uzun ve mükemmel dengeli bir bitişi ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 16°C civarında, siyah sosis ve patates püresi, kırmızı şarapla pişirilmiş domuz yanakları veya soğanlı tavuk sote ile servis edilmesi önerilir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar – kıtasal iklim...
Fransa, Castelnaudary
...Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E316, sodyum aritobat, koruyucu E252, potasyum nitrat, mayalar, LAKTOZ. 29.50€/kg Minimum 240g net ürün.
Finlandiya, Turku
İtalya, Martina Franca
Pioggia Store, Puglia'nın tipik gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir İtalyan şirketidir ve uluslararası pazarlara ve toptan satışa odaklanmaktadır. Yerel tarım ve hayvancılıktan gelen ham maddelerin titiz bir seçimi sayesinde, otantik ve yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, nesiller boyu aktarılan geleneksel yöntemlerle üretilen mozzarella di bufala, kremalı burrata, ol...
Fransa, Auros
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan) En Çok Satan Ürünümüz! Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı. Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır. Uzunluğu 50 cm. Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
İtalya, Mesoraca
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Salumi Calabresi AĞIRLIK: 300/350 Ağırlık: 0.300 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextrose ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
...Domuz yağı en değerli üründür. Diğer yağ türlerine göre daha yüksek bir erime noktasına sahiptir. Bu nedenle, kıyma sosis hazırlamak için idealdir. Yüksek kaliteli domuz yağını üreticiden 300 kg'lık toplu alımlarla satın almak daha iyidir. Üretici: Ukrayna Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...
Fransa, La Fouillade
...Domuz mutfağının vazgeçilmez bir figürü olan Ferme de la Rousse'un organik kuru domuz sosisi, bir salamdan çapı ve uzunluğu ile ayrılır. İnce dilimler halinde tek başına veya ekmekle tüketin. Ağırlık: 200g...
İspanya, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Kuzey Aragon'da gerçekleşen domuz kesimi.","FORMA":"Kısrak nalı şeklinde.","PREPARAZIONE":"Hafifçe yuvarlatılmış ince dilimler halinde kesilmiş.","DA CONSERVARSI":"Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibre parçalar; doğal bağırsakta.","INGREDIENTI":"Domuzun yağsız kısımları ve pastırma.","DA ACCOMPAGNARE":"Domates veya sarımsak aromalı kızarmış ekmek ile ya da alternatif olarak sade.","SAPORE":"Lezzetli, hafif otlu aromalı.","CONFEZIONAMENTO":"Kontrollü atmosferde.","SCADENZA":"6 ay; ambalajda belirtilen tarih."}...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Hollanda, Halle
...Grill sosisimiz, kasabımız tarafından el yapımı olarak hazırlanmıştır. Partide güzel bir atıştırmalık veya sorumlu bir ekmek üstü yiyecek. Bu grill sosis, lezzetli baharatlarla önceden ızgara yapılmıştır. Köken: Gerçek dışarıda yetiştirilen domuzlardan elde edilen et, doğrudan küçük ölçekli çiftliğimizden. Domuzlarımız gün boyunca dışarıda keyifle dolaşır. Böylece güzelce kazabilir, oynayabilir...
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai Silicon Oasis
Tamaki group of companies, the largest manufacturer of the products for Japanese, Pan-asian and fusion cuisine. Tamaki works its own way from an importing company of Pan-asian, Japanese and American products to a company with its own production. For 14 years Tamaki creates and produces high-quality and natural products for HoReCa and Retail. Tamaki expanding global footprint 16+ export countries, ...
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ulusal olarak seçilmiş domuz eti, 70 gün olgunlaştırılmış ve trüf eklenmiştir. Enerji değeri 235kcal 983kj Yağlar 12,1g doymuş yağlar 3,9g Karbonhidratlar 1,8g şekerler 1,3g Proteinler 28g diyet lifi 0,02g tuz 4,4...
Belçika, Zele

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play