...Tek ve eşsiz, saf domuzdan yapılmış kuru sosis!
Eşsiz ve otantik bir tat.
Saf Domuz Kuru Sosis, asla hayal kırıklığına uğratmayacak güvenilir bir değerdir.
Küçük artı:
Saf domuz kuru sosis, damak zevkinize göre iyi bir kırmızı şarapla veya beyaz şarapla mükemmel bir şekilde eşleşecektir!
Ürün Kodu: 2200006000000
Ağırlık: 0,310 kg
Ağırlık ile ilgili not: Ürün kurutmaya tabi
İçindekiler: Fransa...
...Güzellik Adası'nın köylü sosisleri, en az 1 ay olgunlaşan domuz etinden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 300g ağırlığında olup, uzunluğu 27cm'dir.
Ambalaj: yaklaşık 33 parça için 10kg'lık karton
Saklama: maksimum 18°C
Son kullanma tarihi: 95 gün...
...Pratikte domuzun hemen hemen tüm iç organları sanayide kullanılmaktadır.
Kasaplar genellikle bağırsakları, daha yaygın bilinen adıyla kılıfları kullanmaktadır.
Küçük bağırsak kılıfları çeşitli kalibrelerde mevcuttur. Kalibre seçimi, üreticinin veya kasabın hangi tür sosis yapmak istediğine bağlıdır.
Domuz kılıfları, bu tür sosisler için ideal olarak uygundur:
- Taze sosis
- Bratwurst (kızartma sosisi)
- Mangal sosisi
- Kan sosisi
- Füme sosisi
- Kurutulmuş sosisi
Domuz kılıflarınızı nasıl teslim ediyoruz:
- Domuz kılıfı:
- 26 mm'den 45/+ mm'ye kadar her boyut.
- Kuru tuzlu...
...Yaban domuzu, belki de av ürünleri arasında en çok takdir edilenlerden biridir. Etinin tadı, domuz etine çok benzer, ancak daha yoğun ve belirgin notalar içerir. Bu yoğun tatlar baharatlar ve aromalarla birleşerek, sizlere hazır halde sunduğumuz bir sosis oluşturur.
...Doğal Bağırsakların İşlenmesi
Domuz Bağırsakları
Elbette, bizde de domuz bağırsakları sıralanıyor. Maliyet nedenleriyle sıralamalarını genellikle Çin veya Doğu Avrupa'da yaptıran büyük işletmelerin aksine, biz hala
Almanya'da yerinde sıralama yapıyoruz! Bu, size en yüksek kalite ve tazeliği garanti eder; büyük rakiplerinizin uzun taşıma yolları nedeniyle ulaşması pek mümkün olmayabilir.
... sunmak için coppa, lonzo, sucuk, kurutulmuş et ve jambon fındığı ile birlikte servis edilecektir.
Nitrit içermeyen tüm şarküteri ürünlerimiz, Aveyron'da özenle seçilmiş domuzlardan üretilmektedir.
Menşei: Laissac, Aveyron
Ağırlık: yaklaşık 250g
İçindekiler: Domuz eti, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiber, doğal bağırsak...
...İÇERİKLER: domuz eti (%89), (kaynak İspanya), su, tuz, süt proteini, baharatlar (hardallı), dekstroz, şeker, stabilizatörler (di ve polifosfatlar), lezzet artırıcı E621, antioksidan (askorbik asit) ve koruyucu (sodyum nitrit). Doğal olarak tütsülenmiştir. Soya izleri içerebilir.
...İberik domuz etinden hazırlanmış, tuz ve doğal baharatlarla harmanlanmış, yoğrulmuş ve doğal bağırsak içine doldurulmuş bir sosis. Hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma ile.
2 aylık olgunlaşma süresi ile, hafif bir lezzet, karakteristik bir aroma ve ince bir dokuya sahiptir.
Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma.
İçindekiler: İberik meşe palamudu domuz eti, tuz...
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan)
En Çok Satan Ürünümüz!
Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı.
Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır.
Uzunluğu 50 cm.
Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
... kalıcılığı uzun ve mükemmel dengeli bir bitişi ortaya çıkarıyor.
YEMEK VE ŞARAP UYUMU
16°C civarında, siyah sosis ve patates püresi, kırmızı şarapla pişirilmiş domuz yanakları veya soğanlı tavuk sote ile servis edilmesi önerilir.
Bölge: Beaujolais
Üzüm Çeşidi: Gamay Noir
Bağ: Granit topraklar – kıtasal iklim...
...Domuz mutfağının vazgeçilmez bir figürü olan Ferme de la Rousse'un organik kuru domuz sosisi, bir salamdan çapı ve uzunluğu ile ayrılır. İnce dilimler halinde tek başına veya ekmekle tüketin.
Ağırlık: 200g...
1983'ten BERİ
Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir.
Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür.
JAMBONLAR
Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir.
Kategori: Salumi Calabresi
AĞIRLIK: 300/350
Ağırlık: 0.300 kg
İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar
Şekerler: Dextrose ve sakkaroz
Antioksidanlar: E301
Koruyucular: E250-E252...
...Domuz yağı en değerli üründür. Diğer yağ türlerine göre daha yüksek bir erime noktasına sahiptir. Bu nedenle, kıyma sosis hazırlamak için idealdir. Yüksek kaliteli domuz yağını üreticiden 300 kg'lık toplu alımlarla satın almak daha iyidir.
Üretici: Ukrayna
Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş
Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün
Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...
...{"ORIGINE":"Kuzey Aragon'da gerçekleşen domuz kesimi.","FORMA":"Kısrak nalı şeklinde.","PREPARAZIONE":"Hafifçe yuvarlatılmış ince dilimler halinde kesilmiş.","DA CONSERVARSI":"Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibre parçalar; doğal bağırsakta.","INGREDIENTI":"Domuzun yağsız kısımları ve pastırma.","DA ACCOMPAGNARE":"Domates veya sarımsak aromalı kızarmış ekmek ile ya da alternatif olarak sade.","SAPORE":"Lezzetli, hafif otlu aromalı.","CONFEZIONAMENTO":"Kontrollü atmosferde.","SCADENZA":"6 ay; ambalajda belirtilen tarih."}...
...Grill sosisimiz, kasabımız tarafından el yapımı olarak hazırlanmıştır. Partide güzel bir atıştırmalık veya sorumlu bir ekmek üstü yiyecek. Bu grill sosis, lezzetli baharatlarla önceden ızgara yapılmıştır.
Köken:
Gerçek dışarıda yetiştirilen domuzlardan elde edilen et, doğrudan küçük ölçekli çiftliğimizden. Domuzlarımız gün boyunca dışarıda keyifle dolaşır. Böylece güzelce kazabilir, oynayabilir...
Tamaki group of companies, the largest manufacturer of the products for Japanese, Pan-asian and fusion cuisine.
Tamaki works its own way from an importing company of Pan-asian, Japanese and American products to a company with its own production.
For 14 years Tamaki creates and produces high-quality and natural products for HoReCa and Retail.
Tamaki expanding global footprint 16+ export countries, ...
...Ulusal olarak seçilmiş domuz eti, 70 gün olgunlaştırılmış ve trüf eklenmiştir.
Enerji değeri 235kcal 983kj
Yağlar 12,1g doymuş yağlar 3,9g
Karbonhidratlar 1,8g şekerler 1,3g
Proteinler 28g diyet lifi 0,02g tuz 4,4...
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası
Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri...
Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir.
Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
... uygun olan bu jambon dilimleyici, size çeşitli kesim boyutları sunacaktır. Kayış sistemi ve bileme taşı ile bu jambon dilimleyici, işinizi kolaylaştıracak ve zaman kazandıracaktır. 195 mm çapındaki bu profesyonel jambon dilimleyici ile çiğ jambon, beyaz jambon, tütsülenmiş domuz yağı, sosis, chorizo kesebilirsiniz, ancak peynir kesemezsiniz.
Bıçak: ø195 mm
Kesim uzunluğu: 190 mm
Kesim yüksekliği: 130 mm
Kesim kalınlığı: 0,2 - 12 mm
Güç: 150 W / 230 V
Boyutlar: U425 x D370 x Y340 mm
Ağırlık: 11,10 kg...