...Tek ve eşsiz, saf domuzdan yapılmış kuru sosis!
Eşsiz ve otantik bir tat.
Saf Domuz Kuru Sosis, asla hayal kırıklığına uğratmayacak güvenilir bir değerdir.
Küçük artı:
Saf domuz kuru sosis, damak zevkinize göre iyi bir kırmızı şarapla veya beyaz şarapla mükemmel bir şekilde eşleşecektir!
Ürün Kodu: 2200006000000
Ağırlık: 0,310 kg
Ağırlık ile ilgili not: Ürün kurutmaya tabi
İçindekiler: Fransa...
...Güzellik Adası'nın köylü sosisleri, en az 1 ay olgunlaşan domuz etinden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 300g ağırlığında olup, uzunluğu 27cm'dir.
Ambalaj: yaklaşık 33 parça için 10kg'lık karton
Saklama: maksimum 18°C
Son kullanma tarihi: 95 gün...
... sunmak için coppa, lonzo, sucuk, kurutulmuş et ve jambon fındığı ile birlikte servis edilecektir.
Nitrit içermeyen tüm şarküteri ürünlerimiz, Aveyron'da özenle seçilmiş domuzlardan üretilmektedir.
Menşei: Laissac, Aveyron
Ağırlık: yaklaşık 250g
İçindekiler: Domuz eti, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiber, doğal bağırsak...
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan)
En Çok Satan Ürünümüz!
Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı.
Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır.
Uzunluğu 50 cm.
Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
... kalıcılığı uzun ve mükemmel dengeli bir bitişi ortaya çıkarıyor.
YEMEK VE ŞARAP UYUMU
16°C civarında, siyah sosis ve patates püresi, kırmızı şarapla pişirilmiş domuz yanakları veya soğanlı tavuk sote ile servis edilmesi önerilir.
Bölge: Beaujolais
Üzüm Çeşidi: Gamay Noir
Bağ: Granit topraklar – kıtasal iklim...
...Domuz mutfağının vazgeçilmez bir figürü olan Ferme de la Rousse'un organik kuru domuz sosisi, bir salamdan çapı ve uzunluğu ile ayrılır. İnce dilimler halinde tek başına veya ekmekle tüketin.
Ağırlık: 200g...
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür.
JAMBONLAR
Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
... uygun olan bu jambon dilimleyici, size çeşitli kesim boyutları sunacaktır. Kayış sistemi ve bileme taşı ile bu jambon dilimleyici, işinizi kolaylaştıracak ve zaman kazandıracaktır. 195 mm çapındaki bu profesyonel jambon dilimleyici ile çiğ jambon, beyaz jambon, tütsülenmiş domuz yağı, sosis, chorizo kesebilirsiniz, ancak peynir kesemezsiniz.
Bıçak: ø195 mm
Kesim uzunluğu: 190 mm
Kesim yüksekliği: 130 mm
Kesim kalınlığı: 0,2 - 12 mm
Güç: 150 W / 230 V
Boyutlar: U425 x D370 x Y340 mm
Ağırlık: 11,10 kg...
... sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir.
Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir.
Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir.
Yemek fikri:
Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz:
- tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta,
- tereyağı, füme somon, limon suyu
- peynir, salata
- sosis
- füme domuz pastırması
- küçük sebzelerle...
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini.
* Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis
Kış serisi:
* Eski usul sosis: Toulouse sosisi
* Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz
* Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz
* Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...)
Yaz serisi:
* Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
...1966'dan beri Bahier şirketi, Şarküteri pazarında tanınmış bir aktördür. Beyaz sosis ve siyah sosis pazarında Fransa'da 1. sırada, rillet pazarında ise 2. sıradadır. Sürekli yenilikçi bir yaklaşım sergileyen Bahier, bugün 5 ürün grubunu sunmaktadır: Sosisler, Rillette, Domuz ürünleri, İç organ ürünleri ve Tavuk ürünleri. Fransız rillette üreticisidir.
Büyük marketler, RHD, dış mekan restoranları, toptancılar ve satın alma merkezleri için andouillette üreticisi. La Saumuroise andouillette, Bonbergel andouillette ve %100 domuz eti ile yapılan Champenoises andouillette üreticisi. %100 domuz eti ile vakumlu ambalajda sunulan yerel andouiller. %100 domuz eti ile vakumlu ambalajda sunulan La Saumuroise andouiller. Eski usul beyaz sosis üreticisi, ekstra yağsız sosis vakumlu ambalajda. Vakumlu ambalajda sunulan Saumur Champigny andouillette. Büyük marketler, RHD için salam üreticisi...
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor.
Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar
Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür.
800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
...CHARCUTERIE ADER, 1926 yılında Hautes Pyrénées'de Trie sur Baïse'de kurulmuş ve 4 nesildir faaliyet göstermektedir.
CHARCUTERIE ADER, ev yapımı %100 domuz etinden sosis üretiminde uzmanlaşmıştır.
Elbette, Ader evi, yerel bir üne sahip olmasının yanı sıra, uzmanların tadım için uğramaktan çekinmediği ulusal bir üne de sahiptir. Gerçekten de, üretimini modernleştirmeyi başarmıştır: örneğin, kurutma sürecini kontrol etmek için daha iyi ekipmanlara dayanarak, kalite açısından daha büyük bir tutarlılık sunmaktadır. Ayrıca, daha modern ekipmanlar, işte çok daha fazla konfor sağlamıştır.