Fransa, Carpentras
...Tek ve eşsiz, saf domuzdan yapılmış kuru sosis! Eşsiz ve otantik bir tat. Saf Domuz Kuru Sosis, asla hayal kırıklığına uğratmayacak güvenilir bir değerdir. Küçük artı: Saf domuz kuru sosis, damak zevkinize göre iyi bir kırmızı şarapla veya beyaz şarapla mükemmel bir şekilde eşleşecektir! Ürün Kodu: 2200006000000 Ağırlık: 0,310 kg Ağırlık ile ilgili not: Ürün kurutmaya tabi İçindekiler: Fransa...
Fransa, Sarrola-Carcopino
...Güzellik Adası'nın köylü sosisleri, en az 1 ay olgunlaşan domuz etinden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 300g ağırlığında olup, uzunluğu 27cm'dir. Ambalaj: yaklaşık 33 parça için 10kg'lık karton Saklama: maksimum 18°C Son kullanma tarihi: 95 gün...
Fransa, Laissac
... sunmak için coppa, lonzo, sucuk, kurutulmuş et ve jambon fındığı ile birlikte servis edilecektir. Nitrit içermeyen tüm şarküteri ürünlerimiz, Aveyron'da özenle seçilmiş domuzlardan üretilmektedir. Menşei: Laissac, Aveyron Ağırlık: yaklaşık 250g İçindekiler: Domuz eti, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiber, doğal bağırsak...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalıcılığı uzun ve mükemmel dengeli bir bitişi ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 16°C civarında, siyah sosis ve patates püresi, kırmızı şarapla pişirilmiş domuz yanakları veya soğanlı tavuk sote ile servis edilmesi önerilir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar – kıtasal iklim...
Fransa, Castelnaudary
...Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E316, sodyum aritobat, koruyucu E252, potasyum nitrat, mayalar, LAKTOZ. 29.50€/kg Minimum 240g net ürün.
Fransa, Auros
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan) En Çok Satan Ürünümüz! Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı. Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır. Uzunluğu 50 cm. Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
Fransa, La Fouillade
...Domuz mutfağının vazgeçilmez bir figürü olan Ferme de la Rousse'un organik kuru domuz sosisi, bir salamdan çapı ve uzunluğu ile ayrılır. İnce dilimler halinde tek başına veya ekmekle tüketin. Ağırlık: 200g...
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
Fransa, Landeleau
... sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir. Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir. Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Yemek fikri: Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz: - tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta, - tereyağı, füme somon, limon suyu - peynir, salata - sosis - füme domuz pastırması - küçük sebzelerle...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... uygun olan bu jambon dilimleyici, size çeşitli kesim boyutları sunacaktır. Kayış sistemi ve bileme taşı ile bu jambon dilimleyici, işinizi kolaylaştıracak ve zaman kazandıracaktır. 195 mm çapındaki bu profesyonel jambon dilimleyici ile çiğ jambon, beyaz jambon, tütsülenmiş domuz yağı, sosis, chorizo kesebilirsiniz, ancak peynir kesemezsiniz. Bıçak: ø195 mm Kesim uzunluğu: 190 mm Kesim yüksekliği: 130 mm Kesim kalınlığı: 0,2 - 12 mm Güç: 150 W / 230 V Boyutlar: U425 x D370 x Y340 mm Ağırlık: 11,10 kg...
Fransa, Layrac
... ürünleri sunma kapasitesine sahibiz. İşleyişimiz, bir zanaat işletmesinin esnekliğine sahip olmamızı sağlıyor ki bu da bir avantajdır. Bazı et ürünleri: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Domuz pirzolası Bazı şarküteri ürünleri: Pâté de campagne, Boudin, Sarımsaklı sosis, Chorizo, Toulouse sosisi, Chipolatas, Merguez Marassé ürünlerinin izlenebilirliği, etlerimizin üretim ve pazarlama süreçlerinin her aşamasını takip etmek için oluşturulan yöntemleri kapsamaktadır. Bu sayede, bu aşamalar sırasında hijyen koşullarına uyulmasını sağlama yeteneğine sahip oluyoruz.
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Fransa, Carquefou
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini. * Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis Kış serisi: * Eski usul sosis: Toulouse sosisi * Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz * Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz * Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...) Yaz serisi: * Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
Fransa, Nogent Sur Oise
... France chorizomuz, eşsiz bir tarifle baharatlarla birleştirilmiş domuz eti bazlı bir spesiyalite olup, chorizomuzun ününü oluşturmaktadır. Ürünlerimiz: Jambon kuru sosis, Chorizo boyun, Chorizo çubukları, Chorizo PP D32 çubuk, Dilimlenmiş chorizo, Chorizo küpleri, Chorizo kırıntıları, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Dilimlenmiş chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Sceaux Sur Huisne
...1966'dan beri Bahier şirketi, Şarküteri pazarında tanınmış bir aktördür. Beyaz sosis ve siyah sosis pazarında Fransa'da 1. sırada, rillet pazarında ise 2. sıradadır. Sürekli yenilikçi bir yaklaşım sergileyen Bahier, bugün 5 ürün grubunu sunmaktadır: Sosisler, Rillette, Domuz ürünleri, İç organ ürünleri ve Tavuk ürünleri. Fransız rillette üreticisidir.
Fransa, MONTREUIL BELLAY
Büyük marketler, RHD, dış mekan restoranları, toptancılar ve satın alma merkezleri için andouillette üreticisi. La Saumuroise andouillette, Bonbergel andouillette ve %100 domuz eti ile yapılan Champenoises andouillette üreticisi. %100 domuz eti ile vakumlu ambalajda sunulan yerel andouiller. %100 domuz eti ile vakumlu ambalajda sunulan La Saumuroise andouiller. Eski usul beyaz sosis üreticisi, ekstra yağsız sosis vakumlu ambalajda. Vakumlu ambalajda sunulan Saumur Champigny andouillette. Büyük marketler, RHD için salam üreticisi...
Fransa, Lacaune
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor. Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür. 800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
Fransa, Quimperle
... sunmaktadır. VPF domuzu, Bretagne Domuz Sertifikalı, Kırmızı Et Sertifikalı Domuz, Çiftlik Kırmızı Et Sertifikalı Domuz, Mavi Beyaz Kalp Sektörü Domuzu... Et ırkları, genç sığırlar, boğalar, süt inekleri... BIGARD, Kırmızı Et Sertifikalı kuzu gibi geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
Fransa, La Chapelle Rousselin
Concept Epices, merguez ve sosisler için baharatlar, sosisler için bağırsaklar, marine sosları ve sosis makineleri ile et kıyma makineleri gibi ekipmanlar satan bir aile işletmesidir. Ürünlerimiz hem bireylere hem de profesyonellere yöneliktir. Doğal bağırsaklarımızın geniş yelpazesini keşfedin: domuz bağırsakları, koyun bağırsakları, sığır bağırsakları. Marine sosları için de durum aynıdır; iki seçeneğiniz var: sıvı marine sosları veya toz marine sosları. Son olarak, tuzlar ve salamura, aromalar ve koruyucular ile bağlayıcılar ve jöleler de bulacaksınız.
Fransa, Trie Sur Baise
...CHARCUTERIE ADER, 1926 yılında Hautes Pyrénées'de Trie sur Baïse'de kurulmuş ve 4 nesildir faaliyet göstermektedir. CHARCUTERIE ADER, ev yapımı %100 domuz etinden sosis üretiminde uzmanlaşmıştır. Elbette, Ader evi, yerel bir üne sahip olmasının yanı sıra, uzmanların tadım için uğramaktan çekinmediği ulusal bir üne de sahiptir. Gerçekten de, üretimini modernleştirmeyi başarmıştır: örneğin, kurutma sürecini kontrol etmek için daha iyi ekipmanlara dayanarak, kalite açısından daha büyük bir tutarlılık sunmaktadır. Ayrıca, daha modern ekipmanlar, işte çok daha fazla konfor sağlamıştır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play