...Pratikte domuzun hemen hemen tüm iç organları sanayide kullanılmaktadır.
Kasaplar genellikle bağırsakları, daha yaygın bilinen adıyla kılıfları kullanmaktadır.
Küçük bağırsak kılıfları çeşitli kalibrelerde mevcuttur. Kalibre seçimi, üreticinin veya kasabın hangi tür sosis yapmak istediğine bağlıdır.
Domuz kılıfları, bu tür sosisler için ideal olarak uygundur:
- Taze sosis
- Bratwurst (kızartma sosisi)
- Mangal sosisi
- Kan sosisi
- Füme sosisi
- Kurutulmuş sosisi
Domuz kılıflarınızı nasıl teslim ediyoruz:
- Domuz kılıfı:
- 26 mm'den 45/+ mm'ye kadar her boyut.
- Kuru tuzlu...
Legon şirketi, perakende et ticareti ve kuru sosis üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünler: bologna, salam, foie piqué, saf domuzsosis (fındıklı veya fındıksız), Ardenne sosis, Hafta Sonu salamı ve Goliath, Lutin veya Picador kuru sosis, tütsülenmiş kurutulmuş boyun, çiftlik sosis.
...Jova, birinci sınıf domuz ve sığır etinden yapılan sosis ve sosislerin üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. Polonya sosisinden mini barbekü sosislerine ve ünlü Krakowska'ya kadar, tüm ürünlerimizi ve onları yıllardır tanınan kaliteli ürünler haline getiren özelliklerini keşfedin.
...Pork Quality Ardenne (PQA) kooperatifi, Belçika'nın Ardennes bölgesindeki Malmedy'de bulunmaktadır. Üç çeşit domuz eti üretiyoruz, bunlar bağımsız ve tanınmış sertifikasyon kuruluşları tarafından denetlenen sıkı şartnamelere tabidir. PQA, tüm süreci kontrol etmektedir: yetiştirme, besleme, taşıma, kesim, parçalama, et ve şarküteri ürünleri hazırlama. Yarım domuzdan taze sosis ve Ardenne jambonuna...
...Jambonun ince kısmı, hafif tuzlu, doğal veya fileto halinde, dumanlı veya dumanlı olmayan. Lard: Tuzlanmış, dumanlı veya dumanlı olmayan göğüs. El yapımı pişirilmiş jambon: El yapımı tuzlanmış, fırında pişirilmiş ve kızartılmış birinci sınıf jambon. Kuru sosis: Birinci sınıf domuz ve sığır eti ile yapılan bir hazırlık.
Vleeswaren De Baets, iki ana faaliyet alanına sahip bir firmadır:
- Salam türleri, pişirilmiş etler ve pate gibi kaliteli et ürünlerinin üretimi.
- Taze et ürünleri ve kendi üretimi ile uzmanlaşmış bir kasaplık.
* Salam Türleri
Fınkost, köylü sosis, sarımsaksız salami, sarımsaklı salami, kopenhager, bloende veya boulogne…
* Pişirilmiş Sosisler
Hespen sosis, dana sosis, mantar sosis, öğle yemeği sosis…
* Pate
Sürme pate, köylü pate, mevsim pate…
* Tuzlu Ürünler
Tuzlu domuz pastırması, tütsülenmiş domuz pastırması, but ham, filet d’anvers…...
... Sanglochons ile selamlaşabilir ve şarküteri ürünleri ve diğer "ev yapımı" yerel ürünlerle geri dönebilirsiniz. Çiftlik dükkanı, çeşitli ürünler sunmaktadır: Sanglochons kurutulmuş sosis, Sanglochons jambonu, jambon cevizi, füme domuz yağı, füme sosis, kurutulmuş jambon, Sanglochons sütü, alkolle işlenmiş kirazlar, çiçek şarabı, ayva jölesi, gül jölesi, Tchesté birası, el yapımı elma suyu,...
Les salaisons du Pont d’Amour şirketi, peynir ve şarküteri ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: Ardenne jambonu, Ardenne cevizleri, sosis, Ardenne kolyesi, Ardenne boruları, Ardenne sosisleri, domuz yağı, kemikli jambon, pastırma, jambon, kan sosisi, cervelas, Paris sosisleri, jambon sosisleri, et köftesi, köfteler, doldurulmuş göğüs, ...
... şekline dönüştürmek için yanınızda: biftek, sosis, börek, ... Çiftlikten satış noktalarımıza kadar, patronumuz, tabağınızda bulacağınız kaliteli eti kendisi seçiyor. Bu kalite garantisi, PG Vian'ın ürünlerinin güvenliği ve kalitesi konusundaki ciddiyeti ile tanınmasını sağladı. Tüketici yanılmadı. Tadıyor ve geri geliyor.