İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Uzun ve zarif ince bir şarküteri parçası. Pembe bir renge sahip, mükemmel bir lezzeti, derin bir aroması ve yumuşak bir yağı var. El yapımı parçalar, düşük tuz içeriği ile 24-28 ay arasında olgunlaştırılmıştır. Üretim Süreci: Sıcak kesim, soğutma, V şeklinde kesim, tuzlama, doğal kurutma ve dinlendirme. Malzemeler: Meşe palamudu ile beslenen domuz omuzu ve deniz tuzu. Dağıtım ve Taşıma...
İspanya, Monroyo (teruel)
...18 ayı geçmeyen bir kurutma süresine sahip jamón serrano, depolarda olgunlaştırılır ve yağların birleşimini sağlamak için gerekli süre boyunca dinlendirilir. Bu yağlar, parlak bir serrano rengi olan yağlı bir görünüm kazanır. Rezerv jamonun kesildiğinde rengi, ince yağ damarlarıyla birlikte mor kırmızıdan geçer. Yumuşak bir tat, yoğun bir aroma ve düşük tuz içeriği ile ortalama bir ağırlığa ve...
İspanya, El Puerto De Santa María
Sağlık, refah ve müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik ürünlerin araştırma ve geliştirilmesiyle ilgilenen bir şirketiz. Ürünlerimiz ekolojik ve yüksek kalitededir: Sitrik Asit, Sodyum Bikarbonat, %100 Doğal Virgin Deniz Tuzu, Epsom Tuzu, Baharatlar, %100 Doğal Su Yumuşatıcı, Bahçe Gübreleri.
İspanya, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...Salchichón, tahıl ve baklagillerle beslenen, ahırlarda veya besi yerlerinde yoğun bir şekilde yetiştirilen İber domuzlarından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. İber domuzunun yağsız etleri ve yağları çok ince parçalar halinde doğranarak, tuz, karabiber, muskat, kekik ve sarımsak ile baharatlandırılır ve doğal domuz bağırsaklarına doldurulur. Uygulanan geleneksel süreç, etlerin ve yağların...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play