...İber domuzunun "Carrillera" kısmı, 10 aydan fazla süredir yetiştirilen iberik domuzunun alt çene bölgesinden elde edilen küçük bir yağsız et parçasıdır. Yaklaşık 150 gram ağırlığında olan bu et, yumuşaklığı ve narinliği ile öne çıkar; uzun pişirme yöntemleri için idealdir, örneğin güveçler ve yahni gibi, bu tür pişirme yöntemlerinde suyu ve gerçek tadı yoğunlaşır. Yapışkan dokusu ve derin tadı, "Carrillera"yı kaliteli iberik et severler için mükemmel bir seçenek haline getirir ve her lokmada yüksek mutfak deneyimi sunar.
İspanya, La Llagosta-Barcelona
...hamuru zorlamaz, makine damlatmaz ve tepsiler kirlenmez. •Yavaş bir süreci yarı otomatik bir sürece dönüştürür. •Sadece elektrikli pedala ayağımızı koyarak, tepsideki bir sıra kekleri dolduruyoruz. •Tepsinin ilerlemesi manuel olarak yapılır. •Bir dakikada temizlenir ve minimum alan kaplar.
İspanya, Malaga
...Domuz yanak eti. Cadiz'den gelen özel bir şarap olan Palo Cortado ile karıştırılmış, nazik bir Beşamel sos ile kaplanmış ve galeta unuyla kaplanmış iki saatlik yavaş pişirme. KATEGORİ: Kroketler...
İspanya, Quart
...Birinci sınıf yaprak yağı kullanılarak yapılan ve alerjen içermeyen domuz yağı. Yavaş pişirme süreci ve glüten, soya ve diğer alerjenlerin yokluğu, ürünümüzü geleneksel ve %100 doğal kılar.
İspanya, Montblanc
Kendi tarım alanlarımızdan ve diğer organik çiftçilerin tarım alanlarından, sertifikalı geniş bir ürün yelpazesi üretiyoruz: sebze konserveleri, soslar, mutfak bazları, reçeller, kuru meyveler ve zeytinyağı. Size sunduğumuz gıdalar, titiz bir ev yapımı üretimin sonucudur: geleneksel tarifler, yavaş pişirme, bilinçli bir malzeme seçimi ve manuel ambalajlama ve etiketleme süreci. Eğer bir gıda...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play