...Soğutma Derin Dondurma Çözme SRCLiftleme Yavaşpişirme Kombine döngü Termostat vanası GSM Kiti TRACER Uygulaması Wi-fi Denetleyici Pasta tepsisi kılavuz seti EN 600×400 Isıtmalı sonda Sterilizatör Tekerlekler
Soğutma: 35 kg
Derin Dondurma: 25 kg
Raflar: 8 GN1/1-10 EN 60×40
Malzeme: AISI 304 Paslanmaz Çelik
Kontrol Paneli: 9” TOUCH ekran, ön, kapının üst kısmı
Tepsi aralıkları: 70mm mod. GASTRONOMİ / 50mm mod. PASTACILIK
Kalp Sondası: Çok noktalı (4 nokta sıcaklık okuma T°C)
Güç: 230V/50Hz
Soğutucu gaz: R 452 A
Dondurma kapları: 12
Dış boyutlar: 790x839x1322 mm...
...Kusursuz bir pazar öğle yemeği, her damak tadına ve her yaştan insana hitap eden bayram tarifidir. Yavaşpişirme yöntemleriyle, yerel ürünlerle hazırlanan tarihi bir İtalyan ana yemeğidir. Zamansız bir lezzet.
...Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
... ve ayırt edici bir tat için anında çözünürlük garantisi sunar.
Mükemmel et suyu için idealdir, ayrıca çorbalara veya soslara da eklenebilir.
Tamamen bitkisel hoş bir organik et suyu elde etmek için, 250ml suya 4g Granulare Vegetale Bio Bauer (1 çay kaşığı) ekleyin ve birkaç dakika kaynatın. Ürün, pişirme sırasında yiyeceklere (çorbalar, sebze çorbaları, soslar, ragù, etler, balıklar, risotto, yumurta vb.) eklenebilir.
...Sızma Zeytinyağı
Yoğun altın rengi, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Eşsiz, dengeli ve kadifemsi bir tada sahiptir.
5,00 lt kapta mevcuttur.
Ve talep üzerine 0,75 lt şişelerde de sunulmaktadır.
Sızma zeytinyağı, çeşitli yemek tarifleri için uygundur: yüksek ateşte çıtır çıtır kızartarak hazırlamak veya yavaş ve uzun pişirme yöntemleriyle et güveçleri ve sebze yemekleri yapmak için kullanılabilir.
Birçok tarifte fırında tereyağının yerini alarak, ev yapımı tatlılar, kekler ve elmalı turta gibi yeni bir lezzet yaratır.
...Geniş bir tekerlekli dondurucu yelpazesi. 1'den 10'a kadar tekerlek ile 600x800 veya GASTRONORM tepsileri.
Özelleştirme imkanı
Yavaşpişirme ve diğer fonksiyonlar dahil
Tam yelpazeyi sitemizde görebilirsiniz.
Hızlı Dondurucular ve Dondurucular:
-40°C/-60°C ile +120°C arasındaki sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlanmış ve her türlü gıda ürünü için uygundur. Ekipmanlar tamamen paslanmaz çelik ile...
... 6 gün süren yavaş soğutma süreci oldukça önemlidir. Bu tür bir pişirme, tuğlaların sarıdan pembeye kadar tonlar almasını sağlarken, yavaş soğutma, ürünlerin mükemmel bir şekilde bütün kalmasını garanti eder.
... ile elde edilmiştir. Bu, makarnanın pürüzlü, gözenekli ve dayanıklı olmasını sağlar, böylece pişirme sırasında mükemmel bir tutuş sağlar ve sosları en iyi şekilde tutar. Fırın ürünleri (Taralli ve diğer şekiller), yüksek kaliteli doğal malzemelerin kullanımı ve taralloya lezzet ve aroma kazandıran yenilikçi bir üretim süreci ile öne çıkmaktadır. Şirket, IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO sertifikalarına sahiptir.
...Tuscan Way, Toskana'da yemek pişirme dersleri ile seyahat paketleri düzenlemeye odaklanan bir şirkettir. Web sitesi, her yemek pişirme kursunun tam açıklaması ile birlikte özel destinasyonları sunmaktadır. Ayrıca, daha önce özel tatil paketlerinden birine katılan müşterilerin yorumlarına ayrılmış bir bölüm de bulunmaktadır. Toskana köylerinin gerçek yavaş yaşamını deneyimlemenin yeni, eğlenceli ve benzersiz bir yolu.