...- Parçalar halinde kırılarak doğrudan hazırlıklarınıza eklenebilir. - Tavuk veya dana eti gibi bir etin sos veya suyuna infüze edilebilir. Bunun için, meyveye bir bıçak veya iğne ucu ile delikler açabilirsiniz. Pişirme sıvısı yavaş yavaş narenciye meyvesinin içine sızacak ve böylece yemeğin tamamına aromasını yayacaktır. İnfüze edildikten sonra, limonun bütün olarak yenilmesinin tadı yoktur. Soyulmuş siyah limonları burada keşfedin. Çuval: 5Kg Çuval: 15Kg...
... balık marinelerinize ekleyerek lezzet katın. Baharatlama: Izgara sebzeler, fırınlanmış patatesler veya salatalar üzerine serpmek için mükemmel. Pişirme: Yemeklerinize eşsiz bir tat katmak için pişirme sırasında kullanın. Net ağırlık: 250g Ambalaj: 250g'lık paket Saklama: Kalite ve aroma yoğunluğunu korumak için serin ve kuru bir yerde, ışıkta saklamadan muhafaza edin. İdeal için: Barbeküler Izgaralar Güveçler ve çorbalar Yavaş pişirilmiş yemekler Referans:SELFOUVRAC250...
Fransa, Aix-En-Provence
... aromalarla birleştirerek yavaş yavaş ortaya çıkarıyor. Heyecan arayanlar için olduğu kadar daha temkinli olanlar için de eşsiz bir tadım deneyimi sizi bekliyor! Nazik pişirme yöntemi sayesinde, bisküvilerimiz hafif ve çıtır bir dokuya sahip olup maksimum besin değerini koruyor.
Fransa, Mitry Mory
...Emaye dökme demir oval tencere 26 cm, emaye kapaklı, emaye düğmeli Tüm ocaklarla uyumlu, indüksiyonda optimum verim Tencere, sıcaklık sınırı olmaksızın fırına gidebilir Isıyı iyi dağıtmak ve termal şoku önlemek için sıcaklığı çok yavaş artırın Referans: M Paketleme: 2 parça Genişlik: 21 cm Uzunluk: 26 cm Yükseklik: 9 cm Şekil: Oval Renk: beyaz/mavi... dökme Boyut: 26...
Fransa, Meaux
...Yıl sonu kutlamaları için foie gras hazırlığı için: - Ekolojik tasarımlı, ince duvarlı terinler, - Tek malzeme: %100 GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR PP - Vakumlu veya kapaklı - Pişirme sıcaklığı: 120° / 1saat veya yavaş pişirme 4 farklı boyutta ürün yelpazesi: 340ml - 550ml - 750ml - 1000ml...
Fransa, Soreze
... uzun saatler boyunca ısının homojen bir şekilde dağılmasını sağlayan yüksek bir inersiye sahiptir. Tasarımı ve şekli, havalandırma ve sıcaklığın (70°C ile 350°C arasında ayarlanabilir) mükemmel bir şekilde kontrol edilmesini sağlar; bu sayede barbekünüzü sadece doğrudan veya dolaylı pişirme için bir ızgara olarak değil, aynı zamanda fırın, yavaş pişirme yemekleri veya sıcak tütsüleme için de kullanabilirsiniz. REF:BARBIGXL Ana malzeme:vernikli seramik Diğer malzeme:paslanmaz çelik ızgara Renk:yeşil Yükseklik:78 cm Net Ağırlık:99 kg...
Fransa, Nîmes
Fransa Collectivités, Nîmes yakınlarında bulunan, kentsel mobilya ve kamu ile işletmeler için mobilya konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Ekibimiz, belediyeler, ilçe toplulukları, kamu ve özel idareler, dernekler, okullar, ortaokullar, liseler, huzurevleri ve kamu işleri ile yeşil alanlar alanında 10 yılı aşkın deneyime sahiptir. Dış mekanlarınızı düzenlemek için (kamusal banklar, otopark bariyer...
Fransa, Vallieres
...Bakır kazanlarda, organik meyve, organik şeker, organik limon suyu, meyve pektini ve askorbik asit (C vitamini) ile yapılan ekstra pişirilmiş reçel. Geleneksel bir üretim süreci izleyerek basit malzemelerle ve yavaş pişirme yöntemiyle geniş bir reçel yelpazesi üretiyoruz.
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... zencefilli ekmeği paylaşmayı sevdiğimiz şekliyle. Öncelikle balı baharatlar ve çavdar ile buğday unlarıyla işleyerek bir ana hamur oluşturuyoruz. Ardından tazecik yumurtalar ve bölgeden gelen bir parça tereyağı ekleyerek yumuşaklık ve korunma sağlıyoruz. Zencefilli ekmeklerimizi LoiretCher'de üretilen ahşap kalıplarına yerleştirdikten sonra, yavaş ve nazik bir pişirme süreci başlıyor. Sonrasında zencefilli ekmeklerimizin hak ettiği dinlenme süresi geliyor; iyi bir gece uykusunun ardından paketlenip sevk edilecekler. Net ağırlık: 150g Ambalaj: Şeffaf poşet Üretim süresi: 15 gün...
...Sürekli pişirici 500klg/saat et Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...) CEMMI tarafından yenilik IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...) Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida) CIP mevcut (opsiyon) Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... banyosu pişirici veya sos pişirici olarak da adlandırılmaktadır. Yavaş ve nazik bir pişirme için ideal bir araçtır ve yiyeceklerinizin kurumasını önleyecektir. Haznenin içine doğrudan hazırlıklarınızı yerleştirebilir veya su ekleyip 100 mm derinliğinde bir GN1/1 haznesi ekleyerek su banyosu pişirme yapabilirsiniz. Kapasite: GN 1/1, 150 mm derin Güç: 1200 W / 230 V Sıcaklık aralığı: 0 ile 90°C Boyutlar: U 340 x D 590 x Y 240 mm Ağırlık: 7.5 kg...
Fransa, Allouville-Bellefosse
... aramaya devam ediyoruz. LA 76 nedir? Bu, çiftlikte kazanlarda pişirilmiş ve ince tuzlanmış el yapımı cipslerdir; patatesin lezzetini ön plana çıkarır. Yavaş bir pişirme için ayçiçek yağında kızartılan cipsler, güzel bir altın rengi ve sizi kayıtsız bırakmayacak bir çıtırlık elde eder. Renklendirici ve koruyucu madde içermeyen LA 76, aynı zamanda yerel tarımı ve kısa tedarik zincirini ön plana...
Fransa, Nantes
...Organik restoranlar ve catering hizmetleri. Yerel ürünler ve üreticilerle uyumlu mevsimlik organik mutfak. Yerinde satış ve paket servis. Salon kiralama. Yemek tepsisi teslimatı. Yavaş ve düşük sıcaklıkta pişirme. Vejetaryen ve vegan mutfak ustalığı. Nantes, Loire Atlantique'te bulunmaktadır. Yerel mutfak, deniz ve kara mutfağı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play