İtalya, Pasturo
...Bu, ince ve beyaz bir çiçekli kabuklu keçi peyniridir. Dokusu yumuşak, pürüzsüz ve kremalıdır; tadı hoş ve naziktir. %100 İtalyan sütü. Ortalama ağırlık: 0,250 g Minimum olgunlaşma: 7-10 gün...
İtalya, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia, tuz, baharatlar, dehidre rendelenmiş peynir, şeker, kakao, granüller ve genel olarak gıda tozlarının ambalajı için nötr, beyaz ve renkli polipropilenden silindirik dispenserlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Farklı kapasitelerde, 50cc'den 750cc'ye kadar ve farklı çaplarda, 35mm'den 82mm'ye kadar mevcut olan bu kaplar, ayrıca geniş bir yükseklik yelpazesi için de üretilebilir. Tüm...
İtalya, Misano Adriatico
..."Bramito della Sala" ile saflığın ve tazeliğin yeni bir boyutunu deneyimleyin. Chardonnay üzümlerinden yapılan bu beyaz şarap, olgun meyve ve narenciye notalarıyla zarif bir buket sunuyor. Bu İtalyan şarabının eşsiz tadını çıkarın, balık ve peynir tabaklarıyla mükemmel bir uyum sağlıyor.
İtalya, Radicofani
...Koyun sütü ile yaklaşık 30/32°C sıcaklıkta üretilen bir peynir. Bu tür bir işleme ile, kuru ve hafif lezzetli, biraz parçalı beyaz hamurlu bir pecorino elde edilir. Üretim, biri yaklaşık 1,450 kg ağırlığında kaseli formatta, diğeri ise yaklaşık 1,900 kg ağırlığında düz kenarlı olmak üzere iki farklı boyutta planlanmaktadır. Ticari satıştan önce, siyah renkli plastikoat ile kabuk üzerinde işlem görür. Olgunlaşma süresi yaklaşık 60/70 gün civarındadır.
İtalya, Bergamo
...Ünlü, sadece tam yağlı manda sütünden elde edilen taze, çekilmiş peynir. İpeksi beyaz renkte, pürüzsüz bir yüzeye sahip, içindeki lezzetli hamuru saran incecik bir "kabuk" gibi. Farklı format ve boyutlarda, DOP olmayan ve dondurulmuş versiyonları da mevcuttur.
İtalya, Martina Franca
...Acı Biberli Peynir, tatlılık ve acılığı mükemmel bir dengede birleştiren eşsiz bir gastronomik deneyimdir. Bu koyun peyniri, damak zevkini uyandıran chili parçalarıyla zenginleştirilmiş yumuşak ve canlı bir dokuya sahiptir. Kabarık ve altın rengi kabuğu, sarımsı beyaz bir kalbi gizler ve bu kalp, chili taneleriyle noktalanmıştır. Her ısırık, tadın patlamasıdır; olgunlaşma ile artan bir yoğunluk, peynir tutkunları için onu karşı konulmaz kılar. Bu sadece bir peynir değil, yeni tat tonlarını keşfetmeye davet eden bir duyusal yolculuktur.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...sarımsak, peynir ve ıslak toprak notaları ile, onu gurme yemekler için ideal kılmaktadır. Sadece en büyük ve en iyi özelliklere sahip trüfler "Extra" olarak sınıflandırılmaktadır. Bu trüf, mutfak yaratımlarını lüks ve sofistike bir dokunuşla yükseltmek isteyenler için mükemmeldir ve unutulmaz bir gastronomik deneyim garanti etmektedir.
İtalya, Fidenza
...Sözde "mantar" peynirlerine ait olan peynir - örneğin Fransız Brie. Yumuşak bir dokuya ve yenilebilir beyaz, yumuşak bir kabuğa sahiptir.
İtalya, Dorgali
...Yumuşak bir kalbe ve kısa bir olgunlaşmaya sahip bir koyun peyniri. Bu peynir, pürüzsüz veya hafif çizgili bir kabukla ve beyazdan hafif kahverengiye değişen bir renkle sunulmaktadır. Pastörize koyun sütü, peynir altı suyu ve tuz ile yapılan Novello Sardo, tatlı bir peynir olup, beyaz renkte yumuşak ve yoğun bir dokuya sahiptir. Tatlı ve nazik tadı, onu armut, altın üzüm, Pane Carasau ve mevsim...
İtalya, Musile Di Piave
1984 yılında kurulan Orved Spa, başlangıcından itibaren vakumlu ve modifiye atmosferde koruyucu ambalaj makinelerinin tasarımı, inşası ve geliştirilmesi ile ilgilenmektedir. ORVED, her zaman yüksek kalite seviyesine sahip üretim ve çok ileri ve yenilikçi teknolojik çözümler sunmaktadır. ORVED makinelerinin güvenilirliği ve dayanıklılığı efsanevidir: dünya pazarlarında otuz yılı aşkın bir süredir t...
İtalya, Noci
...Mozzarella, pürüzsüz, düzgün ve beyaz renkte bir yüzeye sahip, elastik bir kıvama sahip taze bir peynir türüdür. Tadı tatlı ve hafif, kokusu ise taze ve hoştur. Ustalarımızın becerisiyle farklı şekillerde sunulmaktadır: lokmalık, düğüm, örgü, küçük örgü ve fiordilatte. Genellikle mozzarella, taze olarak tek başına aperitif olarak (fiordilatte tipik olarak dilimlenip sızma zeytinyağı ve domatesle tatlandırılarak ünlü caprese salatasının temelini oluşturur) veya garnitür olarak, ana yemeklerle birlikte ve salataların hazırlanmasında kullanılmaktadır.
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
İtalya, Dello
...BCS Autonegozi, Bresciaclima Service şirketinin bir sektörü, seyyar satıcılar için autonegozi (mobil dükkan) düzenlemesi ile ilgilenmektedir. Bir autonegozi'nin düzenlenmesinin her yönünü takip ediyoruz: iç mekanları oluşturmak için gerekli malzemeler, elektrik ve su tesisatlarının kurulumu, gerekli ekipmanlar ve beyaz eşyalar, aydınlatma elemanları. Özellikle gıda sektöründe uzmanız: peynir ve şarküteri, balıkçı, rotisserie, meyve ve sebze, tatlılar, sandviçler için autonegozi'ler tasarlıyoruz.
İtalya, Salerno
... da bilinir) yapılan bu tabaka, genellikle şarküteri tezgahlarında peynir dilimleri, soğuk et ve balık sarmak için kullanılır, ancak yüksek nem ve yağ veya yağ varlığı ile karakterize edilen diğer taze gıda ürünleri ile de kullanılabilir. Beyaz kaplamalı kağıttan üretilen duplex kağıdımız, bir tarafına yapıştırılmış yüksek yoğunluklu polietilen tabakası ile doğrudan tüm gıda türleri ile temas için...
İtalya, Montelibretti
... fabrikası CE damgasına sahiptir (IT F8W1G CE). Şirket, taze peynirler üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında ilk tuz, stracchino ve robiola, olgunlaşmış peynirler ve ricotta bulunmaktadır. Ayrıca beyaz ve meyveli yoğurt ile pastörize süt de üretilmektedir. Ticari teklifimiz, masa tüketimi için uygun olan ve birkaç haftalık olgunlaşmadan sonra pazarlanan yarı olgun peynir Orazio'ya odaklanmaktadır. Kuru tuzlama ve doğal ortamda olgunlaşma, onu duyusal özellikleri açısından benzersiz kılmaktadır.
İtalya, Rio Saliceto
... ve emülsiyonların soğutulmasını, işleme merkezlerinin soğutulmasını ve kaynak tesislerinin soğutulmasını gerçekleştirdik. Kimya sektöründe: Beyaz Tuzlar için iklimlendirme sistemleri ve plastik şekillendirme süreçleri için soğutma sistemleri. Tüm ürünler, dayanıklı 304 paslanmaz çelik yapısıyla üretilmiştir ve dış mekanda kurulum için uygundur.
İtalya, Orsogna
... • Trüf ile beyaz soslar • Domates sosları ve ragù • Aromalı yağlar ve tereyağları • Dilimlenmiş ve öğütülmüş trüf • Şarküteri ve peynir üreticileri için sterilize edilmiş trüf • Reçeller ve marmelatlar • Hediye/Noel paketleri. YENİ: Aromalı Sprey Tuz - %70 Sodyum. YENİ: Trüf Boncukları (havyar) Hammaddelerimizi, İtalyan mutfak geleneğine saygı göstererek titizlikle seçiyoruz. İlginiz varsa, tanıtım...
... pistà, tatlı-ekşi soslarla veya hardalla sunulan şarküteri veya peynir tabakları, culatello ile karpuz, zengin meyve salataları, el yapımı dondurma ve daha fazlası. Roverbella'da, işletmemizin satış noktasında, sıfır kilometre meyve ve sebze, tatlı-ekşi soslar, reçeller, hardal, yumurta ve Merlot ile Lambrusco şarapları gibi ürünleri satın alabilirsiniz. Ayrıca, Mantova Tarım Turizmi Konsorsiyumu tarafından sunulan sıfır kilometre çiftçi pazarlarında da bizi bulabilirsiniz (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena ve Legnago).

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play