İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
Şubat 1982'de, kararlı ama aynı zamanda büyük bir hayalperest olan Antonietta Sgarra, yıllar sonra çocuklarının ellerine teslim edeceği şirketi kurmaya karar verdi. Onun büyük arzusu, kadınları, küçük ve büyük, hayallerle giydirmek ve onların içsel isteklerini hafif, sofistike ve konforlu iç çamaşırlarıyla okşamaktı... Ve en önemlisi "İtalyan". Slipler, tişörtler, sütyenler sadece giysilerin alt...
...Le parti anteriori del maiale hanno muscolatura fine ed equilibrio felice tra magro e grasso. In particolare i muscoli dorsali del collo, che il maiale sviluppa nel nutrirsi e nel grufolare. Questo è il taglio della coppa che, dopo salagione, pepe, spezie, riposo, è insaccata in budello naturale, fatta asciugare all’aria di collina, stagionata almeno quattro mesi. La fetta sarà come un mosaico compatto, rosso intenso-bianco rosato, con profumo fragrante, sapore dolce, delicato, di grande finezza.
İtalya, Annone Di Brianza
...Etlerin tuzlanması için uygun makine, örneğin bresaola, coppa, pancetta, jambon vb. Etlerin tuzlanması için uygun makine, örneğin bresaola, coppa, pancetta, jambon vb. Paslanmaz çelik veya plastik kaplar kullanır. Elektropnömatik çalışma. PLC ile yönetim ve güvenlik bariyerleri olan modeller. Dönüşlerin elektronik değişimi. Makine, normal sıcaklıkta ortamlarda çalışabilir ve geleneksel yöntemlere göre tuzlama sürelerini azaltma imkanı sağlar.
İtalya, Viterbo
...Coppa di testa, ayrıca coppa in cassetta olarak da bilinir, başın etinden ve domuzun değerli parçalarının eklenmesiyle üretilir. "Eski şarkütericiler" tarafından üretilmiş ve antik tarifle ustaca aktarılmıştır. Limon ve portakal ile hafifçe aromalandırılmış, atıştırmalık olarak veya zeytinyağı ve acı biber ile soslanarak ana yemek olarak lezzetli bir seçenektir. Lezzetli.
...SEMIARTISAN SALUMI: TAZE VE OLgun SUCUK, ÇİĞ PROSCIUTTO, NDUJA, TATLI VE ACILI SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Bütün Avrupa'da İtalyan Gıda Vadisi'nin gastronomik özeliklerinin B2C satışını yapan bir e-ticaret sitesi. Bu ürünler, Emilia Romagna'dan seçilmiş firmalar tarafından, sıfır kilometre olarak üretilmektedir. Tadımcılarımız, geleneksel Emiliano lezzetlerinden en iyi özelikleri seçti. Bunlar, Gıda Vadisi'nde her gün sofralarda tüketilen gastronomik ürünlerdir. Pianura, Collina ve Montagna bölgelerind...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Bu IGP Finocchiona versiyonu yaklaşık 500 g ağırlığında olup, doğal bağırsakta bütün olarak paketlenmiştir. Finocchiona IGP, birinci sınıf domuz eti parçaları ile üretilmektedir. Bunlar arasında: omuz, jambon, sırt, coppa ve pancetta bulunmaktadır. İşleme, yabani rezene tohumları, tuz, karabiber ve sarımsak eklenmesiyle karakterize edilir. Bu doğal ve saf karışım, Toskana salamına eşsiz ve ayırt...
İtalya, Castelnuovo Rangone
...Tavada dilimlenmiş şarküteri Tek tabağın ağırlığı: 100 g Üretim: Sürekli Ürünler: Haşlanmış jambon, çiğ jambon, Milano salamı, Macar salamı, coppa, mortadella ve bresaola.
İtalya, Villafranca Piemonte
...her zaman taze ve saf bir çeşitlilik sunarak domuz eti kesimi, işlenmesi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Ürünler arasında: taze ve dondurulmuş domuz eti, sucuklar, jambon, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ve cotechino bulunmaktadır.
İtalya, Bernalda
...Coppa D'Amore Tarım Şirketi, Bernalda (MT) bölgesinde yer almakta olup, zeytin işleme ve soğuk sıkım konusundaki binlerce yıllık geleneğin mirasçıları olan sahiplerinin yıllara dayanan tutkulu zanaat ve zeytincilik deneyimini sunmaktadır. Tarım, hasat ve öğütme süreçleri, büyüklerimizden öğrendiğimiz doğal yöntemlere saygı göstererek gerçekleştirilmektedir. Zeytinlerimizin kalitesi, Extra Virgin...
Klasik bir restoran değil, bir pizzacı da değil, ne de bir agroturizm… ‘La Coppa’yı Kırsal Tadım Merkezi olarak tanımlamayı seviyoruz. La Coppa, aşk, tutku, acı… Gabriella, Giorgia ve küçük Sezar (İmparator), bugün Gabriele ve Giacomo’nun başlattığı ve çok hayalini kurduğu şeyi sürdürüyorlar. Masaya servis edilen her şey tipik ve titizlikle Marche bölgesine aittir; başlangıç olarak Uguccioni ve...
İtalya, Cosenza
Avukat MARIO COPPA Avukat STEFANIA COPPA Avukat MASSIMILIANO COPPA...
PAULETTI - COPPA - RECH - ZANELLA...
İtalya, Spilamberto
Taze jambonların işlenmesi konusunda uzmanız. Diğer taze ürünlerle çeşitlendirdiğimiz bir uzmanlık, örneğin omuzlar, fileto, coppa, pancetta vb.
İtalya, Viterbo
TAZE VE DONDURULMUŞ ETLERİN İŞLENMESİ VE TİCARETİ 
KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN JAMBON, COPPA, BACON VE SOSİSLER (Loc. Poggino) Tel. Fax...
İtalya, Biella
İtalya, San Giovanni Teatino
İtalya, Forio
İtalya, Fiorenzuola D'arda
İtalya, Novi Ligure
İtalya, Tagliolo Monferrato
İtalya, Pescara
İtalya, Ponza
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play