İtalya, Misano Adriatico
...Kırmızı şarap J.P. CHENET cabernet syrah, zarif ve şık bir üzüm karışımıdır, dolgun bir gövdeye ve yoğun bir tada sahiptir. Her 75 cl'lik şişe, benzersiz bir tat deneyimi sunar ve mükemmel bir alkol derecesine sahiptir. Et yemekleri veya olgun peynirlerle eşleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Imperia
...Pate Rosso – Kurutulmuş domateslerden yapılan lezzetli sos. Biraz baharatlı, çünkü içine bir tutam acı biber ve sarımsak eklenmiştir; çeşitli gastronomik hazırlıklar için uygundur. Ürün etiketi 'Araçlar' bölümünde, besin değerleri ve ürünle ilgili diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Et bazlı ana yemekleri lezzetlendirmek için mükemmel, makarna için ideal bir baharat...
... dikkatlice seçilmesi çok önemlidir, çünkü bu, bitmiş ürünün kalitesini ve dayanıklılığını etkileyebilir. Seçim kriterleri arasında olgunluk ve kusur ile defektlerin olmaması yer alır. Derin kırmızı, olgun domatesler, daha yüksek...
İtalya, San Stino Di Livenza
...Soluk pembe, canlı vurgularla. Yaban kırmızı meyveler, kirazlar. Canlı şeftali ve kayısı ipuçları. Magnolia ve Yasemin çiçekleri ile şaşırtıcı bir çiçek dokunuşu. Asidite ve şeker iyi dengelenmiş; zarif ve hoş bir şekilde ferah.
İtalya, Fidenza
İtalya, Capo D'orlando
...Star Ruby greyfurtleri, ince kabuklu ve parlak kırmızı renkte bir narenciye çeşididir. Tatları tatlı ve hafif ekşi olup, sulu ve şekerli bir ete sahiptir. Kabukları, diğer narenciye türlerinin aksine, genellikle atılmadığı için et ile birlikte tüketilebilir. FAYDALARI Star Ruby greyfurtleri, bağışıklık sistemi ve sağlıklı cilt için önemli bir besin maddesi olan C vitamini açısından zengindir...
İtalya, Sizzano
...Denetimli Menşei Belgesi (DOC) TİP Kırmızı Şarap ÜZÜM CİNSİ Nebbiolo %100 EŞLEŞTİRME Kızartılmış veya ızgara et yemekleri Beyaz et yemekleri Olgun peynirler RENK Kırmızı yakut AROMA Yoğun ve kalıcı Frambuaz Menekşe ve portakal çiçeği Kırmızı meyveler TAT Kuru İyi gövde SICAKLIK:18-20 °C ALKOL: %13 vol...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler La Grola, hem kızartma hem de kahverengi soslarla hazırlanan kırmızı et yemeklerine, özellikle kuzu ve keçi etine eşlik etmek için idealdir. Ayrıca, sote veya ızgara mantarlarla ve baharatsız olgun peynirlerle harika bir uyum sağlar. Notlar Bu şarap, Grola tepesinin ve Valpolicella'nın yerel üzüm çeşitlerinin buluşmasının olağanüstü bir sonucudur. İyi güneş ışığı alan ve...
İtalya, San Donaci
... ve biber gibi baharatlı notalarla birlikte belirgin bir balsamik nota ile ortaya çıkar. Taninlerinin zarafeti sayesinde, sığır eti ragusu ile yapılan straccetti gibi et bazlı makarnalarla, sığır eti ve kuzu pirzolası gibi ızgara etlerle eşleşir.
İtalya, Peschiera Borromeo
...Beyaz polistiren tepsi, darbelere dayanıklı ve gıda güvenli, 250x180x100 ölçülerinde, beyaz veya kırmızı etin büyük parçalarını, haşlama için parçaları veya aile paketleri olarak pane tavuk kanatları ve butları saklamak için uygundur.
... bağlanır. Şimdi, culatello'yu eşsiz bir başyapıt haline getiren, Po Nehri'nin Parma'nın alçak bölgelerindeki o kutsal bölgedir. Soğuk ve sisli kışlar, bahar rüzgarları, kavurucu ve nemli yaz sıcaklığı ile dilim yoğun kırmızı olacak, menekşe, ıslak ot kokusu ile dolacak, zengin bir tat, sağlam ve temiz bir tatlılık sunacaktır. Son olarak, Busseto'daki Podere Bottone olgunlaştırma mahzenlerimizde, en az 12 ay, ancak mahzenin durumu ve mevsimsel koşullara bağlı olarak 16-18 ay boyunca olgunlaştıktan sonra mükemmel olacaklardır.
İtalya, Monterotondo
... lezzete sahip, kırmızı meyveler ile çikolata arasında bir tat. Ayrıca, yüksek lif içeriğine sahip olup, A vitamini, potasyum, kalsiyum ve demir kaynağıdır. Karakteristik mor rengi ile çözünür, çeşitli hamur işlerinde ve tatlı hazırlıklarında, ekmekten dondurmaya kadar kullanıma uygundur.
... bir renge sahiptir ve çatlamalara karşı yüksek direnç gösterir. Asitler ile şeker oranı arasındaki iyi denge, bu domatesin, beta karoten ve likopen açısından zengin olan lezzet özelliklerini ön plana çıkarır. Hasat sonrası aşamada mükemmel bir dayanıklılık sergileyerek harika bir raf ömrüne sahiptir. Yuvarlak, pürüzsüz ve oldukça lezzetli olan bu domates, yoğun bir et yapısına sahiptir ve fırın yemeklerinde, salatalarda, bruschetta üzerinde, pizza üzerinde küp şeklinde kesilmiş olarak veya harika bir sos yapmak için kullanılabilir. Ambalaj: 500 gr, 5000 gr, 6000 gr...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Şık bir tat ile yoğun aromalara sahip, et yemekleriyle eşleştirmek veya harika aperatifler yaratmak için ideal. Tüm patlıcanlar ve diğer malzemeler tek tek seçilmektedir. İÇİNDEKİLER: Taze patlıcanlar (sızma zeytinyağında ayrı ayrı kızartılmış), taze kırmızı biberler (ayrı ayrı kızartılmış), domates püresi, kapari, taze havuç, soğan, taze kereviz, yeşil zeytin, çam fıstığı, kuru üzüm, şeker...
İtalya, Forlì
...Rezene tohumları, vitaminler, uçucu yağlar ve vücut için gerekli lifler gibi faydalı maddeler açısından özellikle zengindir. Mutfakta rezene tohumları, özellikle kırmızı et bazlı birçok yemeği aromalandırmak için kullanılabilir, ayrıca lezzetli ve hafif grissini, taralli hazırlamak için hamurlarda da kullanılır ve ekmek ile pizzaya karakter katmak için de tercih edilir. Çiğnendiğinde ağız kokusu...
...Üzüm Cinsi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermantasyon, yaklaşık 21 gün boyunca kapalı başlıkla bekletme ile. Olgunlaşma: Küçük Fransız meşe fıçılarda 36 ay. Renk: Yoğun nar çiçeği kırmızısı. Koku: Yoğun ve karmaşık, küçük orman meyveleri ve tatlı baharat notaları ile. Tat: Kuru ve dolgun, uyumlu ve iyi bir kalıcılığa sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Kırmızı et yemekleri, özellikle haşlama ve rostolar, olgun peynirler ve fondü ile trüf içeren karmaşık yemekler için önerilen şık bir şarap. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Rivoli
... sunar. İki gerçekten özel gıdayı bir araya getiren bir sosdur; pancar B vitaminleri, folik asit ve antioksidanlar açısından zengindir; nar ekşisi ise obez bireylerde yağ azaltma yeteneğine sahip olup, kan basıncı ve kalp aktivitesinin düzenlenmesi için faydalı olan yüksek potasyum içeriğine sahiptir. Normal bir ketçap gibi et yemeklerinde, özellikle beyaz etlerde, yumuşak peynirlerde, sebzelerde, seitan ve tofuda kullanılır. Ancak sushi yemeklerini tatlandırmak için mükemmel bir seçimdir.
...Çeşit: KIRMIZI İRİS Olgunlaşma dönemi: Temmuz'un 3. haftası...
Eşleşen ürünler
ŞEFTALİ (beyaz et)
ŞEFTALİ (beyaz et)
Diğer Ürünler
Kivi Kavanozda
Kivi Kavanozda
İtalya, Besnate
... çekirdeğine bağlanır ve bağlantı, herhangi bir yapıştırıcı veya kimyasal bağlama kullanılmadan elde edilen yüzey yapışması ile daha da güçlendirilir. D-NAMIC tekerlekleri, hem endüstriyel hem de gıda endüstrisine tabi tutuldukları son derece geniş koşul çeşitliliğini karşılamak için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş belirli bir braket serisine monte edilebilir. D-NAMIC, gıda endüstrisi ve kimya endüstrisi için tekerlekli arabalar, endüstriyel tekerlekli arabalar, et ve balık endüstrisi için ekipman ve tekerlekli arabalar, mezbahalar ve tekstil endüstrisi için önerilmektedir.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
İtalya, Crotone
...Organik kırmızı şarap Kırmızı et ve peynirlerle mükemmel. Gaglioppo %90 cabernet sauvignon %10 Alk. oranı 13,50°/14,50°...
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İtalya, Trento
...Salsa Bruna'nın çok yönlülüğü tamdır: kızartmalar, haşlamalar ve av etleri, kırmızı ve beyaz etler, tagliatelle, sebzeler, pürelere gibi diğer yemeklerle servis edilebilir. Pişirme aşamasında eklenirse, güveç ve sulu etleri lezzetlendirmek için de mükemmeldir. 35 g ürünü ½ litre soğuk suya karıştırarak eritin ve sürekli karıştırarak orta ateşte kaynamaya getirin, istenilen kıvama ulaşana kadar 5 dakika veya daha fazla pişirin. Dilimlenmiş etler veya diğer yemeklerle eşleştirin. Güveç veya sulu et yapmak için Salsa Bruna Bauer'ı olduğu gibi veya suyla seyreltip ekleyerek kullanın.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Rocca Grimalda
... hamurlarımız mevcuttur. Biz sertifikalı bir Pinseria'yız. Roma pinsası, buğday, soya ve pirinç unuyla yapılan, oval şekilli, sindirimi kolay, dışı çıtır, içi yumuşak, düşük kalorili ve düşük glisemik bir pizzadır. Klasik geleneksel pizzanın yanı sıra, pala pizzasında da uzmanız. Kullanılan malzemeler birinci sınıf kalitededir. Izgara et konusunda uzmanız; her zaman geniş bir Florentine biftek, tomahawk...
...Beyaz et toptan ticareti (kanatlı, tavşan); Kırmızı et toptan ticareti (domuz, sığır, koyun); Donmuş ürünlerin toptan ticareti (patates, sebzeler, deniz ürünleri, etler); Catering için gıda ürünlerinin toptan ticareti. Şirketimiz, Etna'nın eteklerinde bulunan Bronte'de yer almakta ve Doğu Sicilya genelinde ürün dağıtımı yapmaktadır.
İtalya, Trento
... özgü bol et ve balık yemekleri sipariş edebilirsiniz; aslında Green Tower'ın felsefelerinden biri, Trento'nun yerel tatlarını daha seçkin ve popüler tatlarla birleştirmektir. Mekanın içinde, Trentino-Alto Adige bölgesinin en iyi kırmızı ve beyaz şaraplarının yanı sıra ünlü Trento DOC sertifikalı köpüklü şarapların gururla saklandığı bir şarap mahzenimiz bulunmaktadır. Ayrıca, pizzalarımız, tip 0 un...
İtalya, Montichiari
KIRMIZI ET İŞLEME TESİSLERİ Domuz - sığır - koyun...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play