İtalya, Moio Della Civitella
...titizlikle seçilmiş mevsim limonları ve İtalyan şekeri. Vakumda Pişirme Süreci: Reçel, 55 derecede vakumda pişirilir; bu süreç, meyvenin organoleptik özelliklerini koruyarak tat ve besin değerlerini bozulmadan saklar. Katkı Maddesi Yok: Koruyucu, asidite düzenleyici veya renklendirici içermeyen, otantik ve doğal bir ürün. Eşsiz Tat: Tazecik limonların tadını vurgulamak için ideal olan tatlılık ve hafif ekşi bir arka tat arasında mükemmel bir denge.
İtalya, Forlì
... organoleptik özelliklerini bozmamak için koruyucu ve katkı maddesi eklenmeden yetiştirilmektedir. Kuru bir baklagil olduğundan, pişirme süreci daha uzun olacaktır: birkaç saat suda bekletin, iyice durulayarak kirleri temizleyin ve fasulyeler yeterince yumuşayana kadar pişirin. Kırmızı fasulyeler, birçok farklı şekilde pişirilebilir: soğuk olarak garnitürlerde ve salatalarda tuz ve bir damla sızma zeytinyağı eklenerek. Tatlı ama yoğun lezzetleri, onları sebze çorbaları ve püreler için ideal malzeme haline getirir.
...Ayrıca, keçiboynuzu şurubu her zaman öksürük ve boğaz ağrısını hafifletmek için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. MACUBA'nın üretimi için ILCAR, geleneksel pişirmeye kıyasla istenen konsantrasyona daha düşük bir sıcaklıkta ulaşmayı sağlayan vakumda pişirme yöntemini tercih etmiştir. Bu sayede keçiboynuzunun tüm organoleptik ve aromatik özellikleri korunarak, vitaminler, mineraller ve güçlü antioksidanlar olan polifenoller açısından zengin yüksek kaliteli bir ürün sunulmaktadır.
İtalya, Calatafimi Segesta
...Çok yönlü yağ. Hem pişirme sırasında hem de çiğ olarak eklendiğinde gıdanın kalitesini en iyi şekilde vurgulamak ve değerini artırmak için idealdir. Sote sebzelerle, kızartmalarla, fırında balıkla, tuzlu tartlarla harika, salataların sosunda mükemmel, pinzimonio hazırlarken ve ızgara sebzelerde mükemmel bir seçimdir.
İtalya, Gravina di Catania
...Makarna için hazır sos, sadece ısıtılması yeterlidir, pişirme gerektirmez. "Salsa di pomodoro ciliegino Bio", özenle seçilmiş organik malzemelerle üretilmiş yüksek kaliteli bir üründür. Sos, doğal yöntemlerle yetiştirilmiş, tam olgunlukta "pomodorini ciliegino" domateslerinden elde edilmiştir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 3/4 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
İtalya, Trento
... ve birkaç dakika kaynatın. Bulyon ayrıca, istenilen miktarda yemek pişirme sırasında eklenerek çorbalar, sebze yemekleri, soslar, ragù, etler, risotto, yumurta vb. lezzetini zenginleştirmek ve vurgulamak için kullanılabilir.
... dahiliz (Ulusal Pirinç Kurumu web sitesine bakınız). Pirinçlerimizi, 1900'lerin başlarından kalma bir zanaat değirmeninde düşük sıcaklıkta ve hafif taşla soyma işlemi ile işliyoruz, böylece tanenin kalitesini koruyoruz. Daha koyu, ama daha lezzetli, pişirme sırasında daha iyi dayanıklılık ve daha düşük glisemik indeks artışı riski sunuyor. Carnaroli'mizi tarladan sofraya özenle işliyoruz.
İtalya, Altamura
... 55 derece Celsius arasında değişen düşük sıcaklıklarda gerçekleşmektedir. Böylece besin değerlerini koruyarak pişirme aşamasında dayanıklılığı sağlıyoruz. Taze ve kuru, organik ve konvansiyonel makarna üretiyoruz; bunlar arasında Farro dicoccum, Senatore Cappelli sert buğdayı, tam tahıl ve dehidre edilmiş doğal ürünlerle aromalandırılmış makarnalar bulunmaktadır. Ürünlerimiz, toptan satıştan perakende satışa kadar İtalya pazarında ve ağırlıklı olarak İspanya, Portekiz, Almanya, İngiltere, Kanada, Brezilya, Avustralya ve ABD gibi yurtdışı pazarlarında mevcuttur.
İtalya, Castel Viscardo
... fırınında pişirme süreci birkaç gün sürmektedir. Bu şekilde elde edilen karolar ve tuğlalar estetik olarak muhteşem ve kalıcıdır, tamamen organik ürünler olarak kabul edilebilir ve yeşil inşaat için uygundur. Ayrıca, mükemmel doğal akustik ve termal yalıtım malzemesidir. 40 yıllık deneyimimizde yalnızca eski kırsal evlerin ve eski şehir merkezlerinin restorasyonuna katılmakla kalmadık, aynı zamanda yüksek kaliteli konut binaları üretmekle de kalmadık; ayrıca, kotto'muz dünya çapında önemli birçok anıtın restorasyonuna katkıda bulunma ayrıcalığına sahip olmuştur.
...glütensiz, Organik Piadina ve Pizza Tabanı. Gıda ürünlerimiz, HoReCa sektöründen (Otel, Restoran, Kafe, Catering için Piadina) evinize kadar her türlü kullanım için uygundur. Mini piadina'lar, çocuklar için atıştırmalık veya ofiste hafif bir atıştırmalık olarak harikadır ve Fornarina'mız, restorandaki gibi lezzetlidir. Cascioni ve doldurulmuş piadalar, tam bir öğün için mükemmeldir.
İtalya, Cavriago
... ürünlerini kişiselleştirme konusunda özel bir hizmet sunmasını sağlamaktadır; bu sayede, ürünlerin karakteristik lezzeti ve eski işleme geleneği korunmaktadır. "Forno di Campagna", en iyi spelt unları, Kamut® ve kullanılan tüm tahılların araştırılmasına dikkatle yaklaşmakta, işleme aşamalarını ve ekmek pişirme sürecini titizlikle takip etmektedir. Bugün, organik işleme için gereken yüksek kalite...
... kişi arasında konaklama kapasitesine sahiptir. Colleverde'de şarap üretimi bir zorunluluktur: Toskana kırmızı ve beyaz şarapları üretilmekte ve hem tesis içinde hem de çevrimiçi bir e-ticaret web sitesi aracılığıyla satılmaktadır. Toskana'nın özel tariflerinin sırlarını keşfetmek ve evinize götürmek için yemek pişirme dersleri de düzenlenebilir. Colleverde, Piero ve Francesca tarafından yönetilmektedir ve ekibi tarafından desteklenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play