İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
İtalya, Marmirolo
...Düşük rafinasyonlu '1' numaralı yumuşak buğday unu karışımı, pirinç irmiği, yüksek su emme kapasitesine sahip kavrulmuş soya unu (karışım %80'den fazla su emiyor). Doğal mayalanma ile ekşi hamur karışımı. Roma tarzı, gözenekli, çıtır ve hafif pizza üretimi için idealdir; zarif tadı, malzeme ve lezzeti ön plana çıkarmak için mükemmeldir. 10 KG...
İtalya, Bergamo
...Küçük ve lezzetli el yapımı un hamurundan yapılmış kabuklar, kayısı reçeli ile doldurulmuştur. Forneria Veneziana'nın tartları, GLUTENSİZ DOĞAL UNLAR ile hazırlanmıştır ve glütenli un kullanılmamıştır. Bu versiyonda ayrıca süt ve süt ürünleri içermez. UN HAMURU, pirinç unu ve karabuğday unu, mısır nişastası ve pirinç nişastası ile yumurtadan yapılmıştır. Büyükler ve küçükler için tatlı bir fikir...
...pinsata focaccia, pinsata sandviçler: soya unu, pirinç unu, sızma zeytinyağı, tuz, ekşi maya vb. ile hazırlanmıştır. "Pinsata" işlemi sayesinde gazlar dışarı atılarak ürün daha da sindirilebilir hale gelmektedir. Tuzlu Atıştırmalık Serisi: günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilecek, aperatifler için mükemmel, salatalarla birlikte sunulabilecek ürünler: • Çıtır Crefolini • Tam buğday çıtır...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play