...titizlikle seçilmiş mevsim limonları ve İtalyan şekeri.
Vakumda Pişirme Süreci: Reçel, 55 derecede vakumda pişirilir; bu süreç, meyvenin organoleptik özelliklerini koruyarak tat ve besin değerlerini bozulmadan saklar.
Katkı Maddesi Yok: Koruyucu, asidite düzenleyici veya renklendirici içermeyen, otantik ve doğal bir ürün.
Eşsiz Tat: Tazecik limonların tadını vurgulamak için ideal olan tatlılık ve hafif ekşi bir arka tat arasında mükemmel bir denge.
...Miscela Sublime
Miscela %70 Arabica %30 Robusta.
Açık kahverengi krema.
Tatlı, yumuşak, uyumlu.
Orta kavrulma.
Orta kavrulma ile Sublime karışımı, karmaşık aromalar, kuru meyve tatları ve tatlılık ile asidite arasında bir denge sağlamak için en iyi dengeyi garanti eder. Özel kahvelere ilk kez yaklaşanlar için asidite ve tatlılık arasında iyi bir uzlaşma olabilir.
Nespresso ile uyumlu Caffè Cortese kapsülleri
MISCELA:SUBLIME...
...Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla
Burun: İnce çiçek notlarıyla zenginleştirilmiş geniş egzotik aromalar.
Tat: Tatlılık ve asidite arasında dengeli, hemen içilebilir ve oldukça hoş bir şarap.
Saklama ve servis: Şişeler serin, kuru bir ortamda, ışık ve ısı kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. 6-8°C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilir. Oldukça büyük bir lale şeklindeki kadeh tavsiye edilir.
Eşleştirme: Klasik aperitiften tüm öğünlere kadar farklı durumlara çok uygun, son derece çok yönlü bir şarap.
...Canephora ve Arabica karışımı, Güney ve Orta Amerika'nın en kaliteli yıkanmış Arabica'larının meyvemsi aromasıyla, çikolata tadını zenginleştirmek için Hindistan'dan yıkanmış bir dokunuş Canephora ile. Kalite: Yoğun tat ve yoğunluk, en iyi Napoli tarzıyla elde edilir. Asidite: Yok Acılık: Neredeyse yok, hafif kakao notalarıyla Tatlılık:...