İtalya, Savignano Sul Panaro
...Aroması ve gövdesi zengin, hafif bir tatlılık ve düşük asidite ile.
Fransa, Saint-Omer
...Altın sarısı ve meyvemsi, Belgian Pale Ale tarzında çiçeksi notalara sahip bir bira. Çok hafif baharatlı olan bu bira, zengin tatlar ve lezzetlerle dolu bir yuvarlaklık sunuyor. Acılık, asidite ve tatlılık mükemmel bir denge oluşturuyor ve böylece herkesin beğeneceği, tadı kolayca alınabilen lezzetli bir bira ortaya çıkıyor! Boyutlar: 30 X 20 X 36 Net ağırlık: 3.65...
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Poiré, berrak ve duru rengiyle ayırt edilebilir. Lezzeti, asidite, hafif acılık ve fermente edilmemiş şekerin getirdiği tatlılık arasında bir denge oluşturur. İnce kabarcıklarıyla karakterize edilen köpüklülüğü, ona zarif ve rafine bir dokunuş kazandırır. Brüt ağırlık: 1340g / 2,2lb 6'lı kutu ağırlığı: 9kg / 19,8lb...
...Rugali kahvesi, Ruanda'nın Nyamasheke bölgesinden gelen bir özel kahvedir. Bu bölge, karmaşık aromaları ve karakteristik tatlılığı ile takdir edilen yüksek kaliteli kahve üretimi ile ünlüdür. Rugali kahvesi, benzersiz tat özelliklerini geliştiren orta ile yüksek rakımlarda yetiştirilmektedir. Genellikle kırmızı meyve, karamel, çikolata ve bazen çiçek notaları ile tanımlanır; canlı bir asidite ve dengeli bir tatlılık ile birlikte gelir. Mevcut İşlemler: Yıkanmış, Bal Tür: Arabica Rakım: 1550 m ile 1800 m Aromalar: Erik, şarap benzeri, çiçeksi, yoğun Bölge: Nyamasheke...
İtalya, Moio Della Civitella
...titizlikle seçilmiş mevsim limonları ve İtalyan şekeri. Vakumda Pişirme Süreci: Reçel, 55 derecede vakumda pişirilir; bu süreç, meyvenin organoleptik özelliklerini koruyarak tat ve besin değerlerini bozulmadan saklar. Katkı Maddesi Yok: Koruyucu, asidite düzenleyici veya renklendirici içermeyen, otantik ve doğal bir ürün. Eşsiz Tat: Tazecik limonların tadını vurgulamak için ideal olan tatlılık ve hafif ekşi bir arka tat arasında mükemmel bir denge.
... asidite de sağlar. Karışımın tüm bileşenleri gıda sınıfı %100 doğaldır ve yalnızca CO2 ile temas etmiştir; bu da FDA tarafından gıda üretimi için genel olarak güvenli olarak tanınmaktadır (GRAS) ve ekstraksiyondan sonra tamamen buharlaşır. FAYDALAR Yüksek üretim esnekliği, marka karakterizasyonunun sürecin son aşamasında gelmesidir. Alışılmış üretimde hiçbir şey değiştirilmesine gerek yoktur. Tek gereklilik, yaklaşık 10-12 acılık birimi olan düşük acılıkta bir temel bira üretmektir. Talebe bağlı olarak, bira bazının bir kısmı kullanılabilir...
... bir deneyimdir: tatlılık ve asidite arasında mükemmel bir denge, damakları büyüler. <h3>Küresel Lezzet, Yerel Kalite</h3> Yetiştiriciliği ılıman ve sıcak iklimlerde başlamış olsa da, mango dünya genelinde damakları fethetmiştir ve Zayma bunu masanıza getirir. Özenle seçilen bu mango, küresel lezzetin en iyisini yerel üretim kalitesiyle temsil eder. Yüksek kalorili değerleri, onları doğal bir enerji kaynağı için ideal hale getirirken, çok yönlülükleri her türlü yemek için mükemmel olmalarını sağlar.
... araya getiriyor. ŞARAP YAPIMI Mükemmel olgunlukta hasat Geleneksel inox tanklarda şarap yapımı Tanklarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %100 Semillion TADIM Roumaguet Bordeaux Beyaz Moelleux, güzel bir parlak sarı renge ve narenciye ile sarı meyve notaları içeren meyvemsi bir buruna sahiptir. Ağızda, lezzetli egzotik meyve notalarını ve tatlılık ile asidite arasında güzel bir dengeyi ortaya koyar. Meyvemsi bir bitiş, hoş bir ferahlıkla uzanır.
Fransa, Rennes
...terdézom blanc, egzotik meyvelerle dolu güzel bir altın rengi elbise sunuyor. Ağızda ferahlık ve asidite ile tatlılık arasında ince bir denge. Aperitif olarak, salata, makarna, balık ve kabuklu deniz ürünleri ile tadına bakılabilir. Pazarlarınızı beslemek için önemli miktarlara sahibiz.
İtalya, Acerra
...Miscela Sublime Miscela %70 Arabica %30 Robusta. Açık kahverengi krema. Tatlı, yumuşak, uyumlu. Orta kavrulma. Orta kavrulma ile Sublime karışımı, karmaşık aromalar, kuru meyve tatları ve tatlılık ile asidite arasında bir denge sağlamak için en iyi dengeyi garanti eder. Özel kahvelere ilk kez yaklaşanlar için asidite ve tatlılık arasında iyi bir uzlaşma olabilir. Nespresso ile uyumlu Caffè Cortese kapsülleri MISCELA:SUBLIME...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
...Saperavi şarabı, Gürcistan'da üretilen ve Kakheti şarap bölgesinde yetiştirilen seçkin kuru kırmızı şaraplardan biridir. Bu şarabın rengi, yoğun ahududu kırmızısından koyu kırmızıya kadar değişebilir. Şarap, tatlılık ve asidite arasında mükemmel bir denge ile kadifemsi, zengin bir tada sahiptir. Olgun meyve tonunda, hafif meşe ve baharat nüansları uyum içinde birleşerek uzun bir aromatik bitiş...
İspanya, Valencia
...Portakallar söz konusu olduğunda, bazı çeşitlerin erken olgunluğu, ticaretin ekim ayının ortalarında başlamasını sağlar; bu, en erken ve en lezzetli olanlardan biri olan Navelina ile başlar. Bunu, adını veren göbeği ile Navel takip eder; bu çeşit, asidite ve tatlılık kombinasyonunun en iyi kontrastı sağladığı çeşitlerden biridir. Daha küçük ve daha geç olan Navel-Late, büyük miktarda tatlı meyve...
İtalya, Conegliano
...Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla Burun: İnce çiçek notlarıyla zenginleştirilmiş geniş egzotik aromalar. Tat: Tatlılık ve asidite arasında dengeli, hemen içilebilir ve oldukça hoş bir şarap. Saklama ve servis: Şişeler serin, kuru bir ortamda, ışık ve ısı kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. 6-8°C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilir. Oldukça büyük bir lale şeklindeki kadeh tavsiye edilir. Eşleştirme: Klasik aperitiften tüm öğünlere kadar farklı durumlara çok uygun, son derece çok yönlü bir şarap.
Fransa, L'union
...Le Moon Paradise, hafif serin narenciye tadıyla karmaşık bir e-likit olup, asidite ve tatlılık, lezzet ve serinlik arasında dengeli bir tat sunar. Marka:Nature & CBD Miktar:10 Ml Ambalaj:Kartondan Kutu ile Plastik Şişe Bileşim:Propilen Glikol, Bitkisel Gliserin, CBD, Aromalar PG/VG Oranı:80 / 20 Tat Türü:Meyveli Tat:Nar - Serinlik Ürün Türü:E-Likit CBD Seri:Originelle...
...Meyve toplam içeriği: 100 g ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Orman çileği, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 987/233 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 54 g Bunlardan şekerler 52 g Protein 1.2 g Tuz 0.01 g Aromatik profil bir keşif: tatlılık ve asidite arasında mükemmel bir denge, hem nuanslı hem de etkileyici bir öz ile. Orman Çileği reçelimiz, bu küçük ama güçlü meyvelerin otantik tadını korumak için gereken titiz ustalığı göstermektedir. SKU: 3 455 149 000 218...
İtalya, Francavilla Fontana
...Parlak bir asidite, tatlılık ve yumuşak bir gövde. Çiçeksi notalar, çikolata ve limon. Çok şık ve narin bir fincan.
İtalya, Padova
...Canephora ve Arabica karışımı, Güney ve Orta Amerika'nın en kaliteli yıkanmış Arabica'larının meyvemsi aromasıyla, çikolata tadını zenginleştirmek için Hindistan'dan yıkanmış bir dokunuş Canephora ile. Kalite: Yoğun tat ve yoğunluk, en iyi Napoli tarzıyla elde edilir. Asidite: Yok Acılık: Neredeyse yok, hafif kakao notalarıyla Tatlılık:...
Slovenya, Ljubljana
...Discrete kavrulmuş notalar ve sarı meyve aroması sunar. Sert, dolgun bir ağız hissi ile daha uzun bir bitişe sahiptir. Ayrıca belirgin bir asidite, tuzluluk ve ağzı temizleyen mineral notası da sunar. Üç veya dört yıl sonra ve üçüncül aromaların gelişimi ile, gençliğindeki halinden daha tamamlanmış ve mükemmel hale gelir. Yemek eşleşmeleri: Şarap, yoğun aromalara sahip olmayan balık ve aperatiflerle iyi gider.
Fransa, Paris
...Bir melez olmasına rağmen, Super Lemonhaze belirgin bir karaktere sahip bir çiçek! Büyük, parlak tomurcuğundan limonlu ve baharatlı bir koku yayılıyor, misk ve karabiber tonlarıyla birlikte. Ferahlık ve keskinlik, tatlılık ve asidite, enerji ve huzur arasında, bu CBD çeşidi, çelişkilerinden yararlanarak şaşırtıcı bir sonuç elde etti; hayata ve cesarete bir övgü!
Avusturya, Lauterach
...Bir zamanlar elmayla başlayan bu hikaye, kısa sürede bir başarı öyküsüne dönüştü: Bugün Pfanner, Avrupa'nın en büyük elma işleyicilerinden biridir. 1 litre Pfanner %100 elma suyu için yaklaşık 1,5 kg taze, sulu elma işlenmektedir; bu elmalar meyvemsi ve taze tadı ile tatlılık ve asidite arasında dengeli bir oran sunmaktadır. %100 Elma - %100 elma suyu - Şeker ilavesiz - 100ml başına 43 kcal enerji değeri - 2,0l Tetra Rex | 1,0l SIG combidome | 0,33l kutu | 0,2l Tetra Slim ambalaj türlerinde mevcut...
... meyvecilikten gelmektedir. Tatlılık/Asidite, uyumluluk ve genel bilgiler hakkında kesin bilgileri ekli broşürlerden edinebilirsin. Deneme paketi için Altländer elmalarının karışımı, mevcut duruma göre belirlenmektedir. Eğer özel bir isteğin varsa veya aşağıda belirtilen elma çeşitlerinden birini tüketemeyeceğini biliyorsan, lütfen bunu alışveriş sepetindeki "Siparişinize Dair Not" alanı aracılığıyla bize bildir. Elmalar, kalite sınıfı 1'e uygundur.
Fransa, Paris
...Doğanın kendisinden daha gerçek tatlara sahip muhteşem Lemon Haze'imizi keşfedin. Asidite ve tatlılık arasında mükemmel bir denge. Asla geri dönmek istemeyeceğiniz bir tat yolculuğu... 6 E-sıvı 10 ml (6'lı kutularda satılır) PG/VG 60/40...
...L’Empereur », yoğun, yumuşak, harika, ince ve zarif bir buket ile dolu beyaz şarap, burnu sarar ve ağzı doldurur. Aperatif olarak mükemmel, foie gras, peynirler ve tatlılarla keyifle eşlik eder. Üretim 10% Tatlılık ve meyvemsi bir karışım, zengin ve çok ince. Üzümler: %100 Gewurztraminer Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 50 yıl Olgunlaşma: Yüzyıllık fıçılarda 8-9 ay Alkol: %12 Şeker: 47 g/L Toplam asidite: 2,15 g/L Servis sıcaklığı: 8-10°C Saklama: 12 yıl...
Fransa, Aix-En-Provence
... yapılan kurutulmuş meyve yapraklarımız, asidite, tatlılık ve baharatlılık arasındaki denge ile sizi etkileyecektir. Öncelikle ağzınızda elmanın gelişimini hissedin, ardından Menton'un taze limon suyunun asiditesi ile zenginleşsin; ardından egzotik hindistancevizinin tatlılığını gözlemleyin ve nihayetinde tadımın sonunda gelişen infüze zencefili bırakın. Origin’O elma, hindistancevizi ve zencefil, size unutulmaz bir tat deneyimi sunacak. Bu eşsiz lezzet kombinasyonuna kapılın!
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Fransa'da Üretilmiştir, Sülfitsiz, Alerjen İçermez, Koruyucu Yoktur. Organik Tarım Ürünlerinden Elde Edilen Eski Kırmızı Şarap Sirkesi (yüzde 98,5) Organik Tarım Ürünlerinden Elde Edilen Ahududu Aroması (yüzde 1,5) %100 Doğal. Patates salatası veya tavuk ciğeri salatası ile birlikte. Ayrıca sosların deglaze edilmesinde de kullanılabilir... Tatlılık ve asiditenin birleşimi, hazırlıklarınızı zenginleştirir. Ahududu Aromalı Kırmızı Şarap Sirkesi 25cl olarak mevcuttur. 3,5, 10 litrelik kutularda. Talep üzerine konteynerde.
Ukrayna, Chervonograd
...Braeburn Kızıl kırmızıdan koyu kırmızıya kadar, altın sarısı arka planda damarlarla, orta boy, pürüzsüz ve parlak kabuk, uzunlamasına şekil, beyaz-kremi et. Et çok gevrek, sert ve sulu, ince dokulu. Elma sulu, gevrek ve sert meyve eti ile tatlılık ve asidite arasında hoş bir dengeye sahiptir.
Fransa, Berre L Etang
...Seçilen saf Arabica kökenlerinin tipik bir karışımının aroması. Zarafet, zenginlik ve yuvarlaklığı bir araya getirir. Tatlılık ve ince bir asiditenin mükemmel bir kombinasyonunun sonucudur. Özellikle aromatik bir kahve isteyenler için adanmıştır. Aroma, baskın badem notalarıyla birlikte yumuşak bir kızarmış ekmek hissini hatırlatır. Hoş ve yumuşak gövde, dengeli bir asidite ile karakterizedir. Özellikle ince bir retro tat, aşırı baskınlık olmadan duyusal bir yuvarlaklık sunar. %100 Arabica bileşimi.
...Daniele'nin Condimento Bianco'su, modern bir Aceto versiyonudur. Açık ve aynı zamanda güçlü bir tada sahiptir. İyi bir Condimento, asidite ile tatlılık arasında dengeli bir uyum sergiler. Taze, canlı, meyvemsi – uyumlu ve ilginç: Riesling Silvaner üzüm suyu ile yapılan Condimento.
Eşleşen ürünler
Beyaz Balsamik Sos
Beyaz Balsamik Sos
Bu arama terimi için popüler ülkeler