İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
İtalya, Misano Adriatico
...1 kg'lık Grana Padano DOP, Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige ve Veneto bölgelerinde üretilen sert bir İtalyan peyniridir. Taze sütle üretilip en az 9 ay olgunlaştırıldığı garanti edilen bu peynir, zengin ve yumuşak bir tada sahiptir. Aperatiflerle birlikte sunmak veya makarna ve pirinç yemeklerinde malzeme olarak kullanmak için idealdir.
İtalya, Milano
... dondurmaları süsler, panna cotta üzerine döküldüğünde tatlandırır; sıcak içeceklere tat katmak için tercih edilir; taze peynirler ve yumuşak peynirler olan stracchino ve taleggio ile birlikte sunulması tercih edilir.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... gnocchi zenginleştirmek için idealdir. - Etler ve Balık: Izgara etler, kızartmalar ve balık bazlı yemeklerin tadını artırmak için mükemmeldir. - Soslar: Trüf yağları, tereyağları ve sosları üretmek için harikadır. - Aperatifler ve Peynirler: Bruschetta, olgun peynirler ve şarküteri ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Özel Bir Teklif İçin Bizimle İletişime Geçin Eğer "Tartufo Nero Uncinato"nun...
İtalya, Martina Franca
...Burrata Pugliese, İtalyan peynir geleneğinin tipik bir taze ve kremalı peyniridir. Yüksek kaliteli sütle üretilen burrata, ince bir mozzarella tabakasıyla sarılı yumuşak ve tereyağlı kalbiyle dikkat çeker. Bu peynir, tek başına ya da taze domatesler ve bir damla zeytinyağı ile birlikte tadılmak için mükemmeldir ve böylece nazik ve eşsiz tadını vurgular. Burrata, otantik ve şık bir gastronomik deneyim arayanlar için harika bir seçimdir.
...Specchio kağıdı, UV ışınlarından ve nemden koruyan metalize polipropilen katmanı sayesinde ürünün tazeliğini daha uzun süre koruyabilen yüksek kaliteli bir ambalajdır. Şarküteri ürünleri, peynirler, gurme ürünler gibi taze gıdalar için idealdir. Hem kağıt hem de poşetler, kolayca ayrılabilir ve kağıdı plastikten ayırarak geri dönüşümü ve çevreyi destekler. "Aynalı" yüzey, ürünün görünürlüğünü artırırken, raf ömrünü de uzatır. Ayrıca, poşetler termosaldırılarak içeriğin uygun ve güvenli bir şekilde kapatılmasını ve taşınmasını sağlar. Gıda ile temas için tamamen uygundur.
İtalya, Sizzano
...Tüm yemekler için şarap Beyaz etler Taze ve orta peynirler RENK Yoğun yakut kırmızısı AROMA Baharatlı ve çiçeksi notalar Tipik karabiber notası TAT Tuzlu, hoş bir şekilde yoğun İnce ve uyumlu tanenler SICAKLIK: 16-18 °C ALKOL: 13% vol...
İtalya, Noci
...Burrata, tipik Puglia peynir geleneğinin gözbebeği, ustalarımız tarafından el yapımı mozzarella hamuruyla oluşturulmuş bir dış kabuktan oluşur ve içi, el ile parçalanmış mozzarella parçaları ve krema ile doldurulmuştur. Böylece, lezzetli, tatlı ve nazik bir tadı olan bir paket ortaya çıkar. Taze tüketim için kullanılabilen bir üründür; sızma zeytinyağı ile tatlandırılabilir veya salata, cherry...
...En iyi taze sütü, Sicilya'nın yerel ırklarından gelen çiftliklerden seçiyoruz ve işleme sürecinin her aşamasına büyük özen gösteriyoruz. Bu sayede, ulusal ve Avrupa pazarında yaygın olarak bulunan, Pecorino Siciliano Dop ve Piacentinu Ennese Dop gibi tarihi peynirler de dahil olmak üzere geniş bir peynir yelpazesi üretiyoruz. Ana hedefimiz, hem İtalyan hem de yabancı müşterilere sunmaktır. 20 farklı lezzetimiz var.
İtalya, Dorgali
... beslenme yapanlar için idealdir. Sardunya Ricottamız, tek başına, dilimlenmiş olarak veya taze sebzelerle, domatesin üzerine rendelenmiş olarak mükemmel bir şekilde tadılabilir. Taze salataları, makarnayı, risottoları, fırın lazanyaları zenginleştirmek veya tuzlu pastalarda yıldız malzeme olarak kullanmak için mükemmel olan Sardunya Ricottamız, otantik ve saf tatların keşfine davet eden gerçek bir mutfak hazinesidir.
...Bufalo Sütü Ricottası, süt ürünleri sektörünün tarihi ve geleneğinin bir parçasıdır; bu, tarımımızın bir sembolü ve İtalya'nın Güney bölgelerinin sunduğu özgünlük mirasının bir ifadesidir. Bufalo Sütü Ricottası DOP, olgunlaşmadan uzak, taze bir süt ürünüdür; bufalo sütü serumunun proteinlerinin ısı ile koagülasyonu ile elde edilir. Bu, Bufalo Mozzarella üretiminden elde edilen bir ham maddedir ve...
...Malzemeler: Bal, beyaz trüf (Tuber borchii Vitt. - İtalya menşeli) %2,5, beyaz trüf (Tuber magnatum Pico - İtalya menşeli) %1, aroma. Taze/orta olgunlukta peynirler ve yağ ile eşleştirmek veya tatlı hazırlamak için idealdir.
İtalya, Peschiera Borromeo
...Beyaz polistiren tepsiler, darbelere dayanıklı, boyut: 170x180x50 mm, gıda kullanımı için uygun, özellikle pane ürünler, küçük et parçaları, tavuk kanatları, taze makarna ve peynirler için.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP, yalnızca bölgesel manda sütü kullanılarak üretilen taze bir çekilmiş peyniridir. Manda sütü, peynir üretiminde kullanılan diğer hayvan türlerinin sütlerinden farklı bir bileşime sahiptir. Aslında, inek ve keçi sütünden farklı olarak, protein, yağ ve özellikle kalsiyum açısından daha zengindir. Tipler ve Formatlar Parça: 25 gr'dan 2 kg'a kadar RAF ÖMRÜ 12 GÜN / RAF ÖMRÜ 18 GÜN / RAF ÖMRÜ 21 GÜN Kodlar: 1702'den 17'ye kadar...
İtalya, Orsogna
...Abruzzo'ya Özgü Şarküteri ve Peynirler * Trüf ile Salam * Tatlı Yuvarlak Aquilano Salamı * Tatlı Cigolana Salamı * Acı Cigolana Salamı * Cigolana Tipi Domuz Karaciğeri Salamı * Acı Bastoncino Salamı * Aquilana Spianata Salamı * Taze Abruzzo Sosisleri Peynirlerimiz: * Klasik Sepet Caciotta * Frenk Soğanlı Caciotta * Cevizli Caciotta * Siyah Zeytinli Caciotta * Yeşil Zeytinli Caciotta * Biberli Caciotta * Trüf ile Caciotta...
...Şekilleri önceden ayarlanmış ve kalibre edilmiş veya değişken ağırlıklara tamamen otomatik bir şekilde kesmenizi sağlar; bu işlem döngüleri operatör müdahalesi gerektirmez. Farklı kesim ürünleri için birden fazla tarif seçmek mümkündür, yan veya manuel yükleme ayarlamak, standart dilimler veya taş kesim yapmak mümkündür (yüzey pürüzlü kalır, manuel kesime benzer ve taze kesilmiş ürünün tüm...
...En genç Parmigiano Reggiano'dur, henüz 12 aylık olmuştur. Bu, Konsorsiyum'un ona D.O.P. unvanını verebilmesi için gereken minimum olgunluktur. Peynirin dokusu hâlâ yumuşak ve pürüzsüzdür, özellikle sütün daha yumuşak ve tatlı tatlarını tatmayı tercih edenler için uygundur. Uzmanlar tarafından “taze” veya “pasta için” olarak tanımlanır, çünkü henüz daha ileri olgunlukların karakteristik granüllülüğüne sahip değildir.
İtalya, Venezia
...Taze karakter ve hoş bir şerbetçi otu tadı. Birra San Marco Pils, hafif gövdeye sahip ve temiz, ferahlatıcı bir lezzete sahip bir biradır. Görünümü, mayaların varlığı nedeniyle doğal olarak bulanıktır ve köpüğü ince ve yapışkandır. Maltın hafif tatlılığı, taze çiçeksi ve baharatlı notalar veren soylu şerbetçi otlarının kuru acılığı ile mükemmel bir denge oluşturur. Kıvrak ve sarıcı bir bitiş, bu birayı balık kızartması, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, av etleri ve yumuşak otlu peynirler için ideal bir eşleşme haline getirir.
İtalya, Cinto Caomaggiore
...Ambalaj için yastık pedleri, çikolata kutuları için yastık pedleri, çikolatalar için tepsiler, advent takvimleri ve pencereli özel yastık pedleri, fırın ambalajı için yağ geçirmez ve silikonlu kağıtlar, süt ürünleri için doğal kağıtlar, taze gıda için özelleştirilebilir ambalaj kağıtları, peynirler ve salamlar için mumlu kağıtlar, ekolojik ve geri dönüştürülebilir ambalaj, bi-mat kaplamalı kağıt, oluklu kağıtlar, otomotiv ve sanayi için özel esnek ambalaj. Özel şekillerde kesimler, die-cutlar ve montajlar.
İtalya, Firenze
...Malzemeler: Bal, beyaz trüf (Tuber borchii Vitt. - İtalya menşeli) %2,5, beyaz trüf (Tuber magnatum Pico - İtalya menşeli) %1, aroma. Taze/orta olgunlukta peynirler ve yağ ile eşleştirmek veya tatlı hazırlamak için idealdir.
İtalya, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana, Toscana agro gıda sektöründe faaliyet gösteren dinamik bir şirkettir. Agriqualità markalı ürünler, 2005 yılından bu yana oluşturulan bir üretim zincirinin sonucudur ve Toscana Bölgesi tarafından sertifikasyon izni ile başlamıştır. Özellikle sertifikalı ürünler, “i Toscani”, “Casa del Corto” markalı satış noktalarında ve şirket aracılığıyla yönetilen kırsal satış noktasında sığır ...
İtalya, Codogno
... gerektiği anlamına gelir; dolayısıyla sadece süt ve İtalyan geleneği. Yaklaşık 32-34 kg ağırlığında bir peynir şekli yapmak için 500 litre süt gereklidir. Süt, sağımın ardından 1-2 saat içinde peynir fabrikasına ulaşır ve 12-18 saat dinlendirilir. Bu süre zarfında, süt yüzeyine çıkan yağın bir kısmını bırakır; bu şekilde yarı yağlı süt, taze süt tadını koruyarak uzun olgunlaşma süresine sahip mükemmel peyniri verebilir.
İtalya, Dorgali
... aromaların öncüsüdür; bunlara Fransız meşe fıçılarında olgunlaşmanın verdiği baharatlı notalar eşlik eder. Ağızda sıcak bir etki ile başlayan şarap, ardından önemli bir tazelik, belirgin bir tuzluluk ve zarif bir tanen yapısıyla devam eder; bu unsurlar yumuşak ve kadifemsi bir yapı içinde güzel bir şekilde birleşir. İyi bir yoğunluk ve kalıcılık sunar. Atha Ruja, orta yoğunlukta yarı sert peynirler, lezzetli şarküteri ürünleri ve orta yapıda kırmızı et yemekleri, kızartmalar ve av yemekleri ile iyi bir uyum sağlar.
İtalya, Sant'ilario D'enza
... sunuyoruz. Standart Parmigiano Reggiano'nun yanı sıra, Organik Parmigiano Reggiano, “Dağ Ürünü” sertifikalı olanı ve nihayetinde “Sadece İtalyan Kırmızı Lekeli” olanı üretiyoruz. Peynir yelpazemiz geniş ve çeşitlidir: en sevilen DOP'lar arasında Grana Padano ve Pecorino Romano'yu sunuyoruz, ayrıca mozzarella di bufala ve burrata gibi taze peynirler ve vejetaryenler için uygun olgun peynirler, örneğin...
İtalya, Albanella
...İtalya'ya ve onun büyük mutfak geleneğine olan aşk, topraklarımızın gastronomik özeliklerinin zengin ve titiz bir seçkisiyle somutlaşmaktadır. En iyi peynirler, en ünlü şarküteri ürünleri, yağlar, şaraplar ve ekşi tatlı sirke, Akdeniz diyetinin kraliçesi olan kuru veya taze Pasta, sizi nazik lezzetiyle fethedecek Mozzarella di Bufala Campana'ya kadar, İtalya'nın eşsiz ve taklit edilemez...
İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri ürünlerinin de tedarikçisiyiz.
İtalya, Montelibretti
... fabrikası CE damgasına sahiptir (IT F8W1G CE). Şirket, taze peynirler üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında ilk tuz, stracchino ve robiola, olgunlaşmış peynirler ve ricotta bulunmaktadır. Ayrıca beyaz ve meyveli yoğurt ile pastörize süt de üretilmektedir. Ticari teklifimiz, masa tüketimi için uygun olan ve birkaç haftalık olgunlaşmadan sonra pazarlanan yarı olgun peynir Orazio'ya odaklanmaktadır. Kuru tuzlama ve doğal ortamda olgunlaşma, onu duyusal özellikleri açısından benzersiz kılmaktadır.
...deniz manzarasına sahiptir ve odalar, estetik zevkle birleştirilmiş pratiklik, yenilik ve mükemmel konfor sunan klima ile donatılmıştır. Restoranımızda kendi üretimimiz olan yiyecekleri sofralarınıza getiriyoruz. Zeytinyağı, şarküteri ürünleri, peynirler, etler ve yerel tarım işletmelerinin ürünleri olan reçeller, "Sıfır Kilometre" garantisi ile sunulmaktadır. Tüm bu yiyecekler, kırsal alanın ve yerel...
İtalya, Giarre
...FC Food taze pizza tabanı, dondurulmuş pizza tabanı, Roma tarzı puccia, focaccia, doldurulmuş pizza, taze sandviçler, paketli sandviçler, fırın ürünleri, el yapımı Sicilya granitası, antep fıstığı granitası, kahve, badem, dut, kavun, karpuz, badem, hindistancevizi, nane, dikenli incir, limon granitası, sıcak yemek, ragù arancini, antep fıstığı arancini, arancine, dondurulmuş arancino, sıcak yemek dondurulmuş rotisserie, kahvaltı, hazır fırın croissant, peynirler, mozzarella, Sicilya'ya özgü ürünlerin ihracatı, sızma zeytinyağı, tipik peynirler, Sicilya şarküteri...
İtalya, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino Tesisi Sonnino tesisinde, 1987 yılından beri, aşağıdakiler üretilmektedir: inek mozzarella, ricotta, tereyağı, taze peynirler, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia Tesisi Pontinia tesisi, şirketin inşa ettiği ilk tesistir ve burada manda mozzarella, ricotta ve manda tereyağı üretilmektedir; Campana DOP manda mozzarella konsorsiyumunun bir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play