Slovakya, Košice
...Milkyland Mozzarella Original, masanıza otantik İtalyan esintili bir lezzet getiriyor. İnce, kremsi tadı ve pürüzsüz, elastik dokusuyla tanınan bu mozzarella mükemmel bir şekilde eriyor ve pizzalardan makarnalara, salatalardan aperatiflere kadar çeşitli yemekler için ideal hale geliyor. Premium sütle yapılmış ve en yüksek kalite standartlarını karşılayacak şekilde hazırlanmış olan Milkyland Mozzarella Original, her öğüne zengin, besleyici bir tat katıyor. Taze ya da eritilmiş olarak keyifle tüketildiğinde, olağanüstü bir peynir deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçimdir.
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION, Belçika merkezli ve Avrupa kıtasında aktif bir Halal sertifikasyon yapısıdır. Halal ürün ve hizmetlerin sertifikasyonu konusunda uzmanız. Hem büyük ölçekli şirketleri hem de küçük işletmeleri sertifikalandırıyoruz. Halal sertifikası sadece gıda ile sınırlı değildir; kozmetik, ambalaj, kimyasallar, gıda takviyeleri ve hayvan beslenmesi gibi diğer sektörleri de kapsam...
İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, 45 yıldan fazla bir süredir, farklı sanayicilere ekolojik tasarım ve plastik ambalaj üretiminde termoformaj teknolojisi ile destek veren Fransız aile şirketleridir. Bir mühendislik bürosu ve entegre kalıp üretimi, müşterilerinin teknik, pazarlama ve çevresel zorluklarına yanıt vermek için büyük bir tepki ve esneklik sunmalarını sağlar. Özel gıda ambalajı, ana uzmanlık a...
İtalya, Misano Adriatico
...1 kg'lık Grana Padano DOP, Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige ve Veneto bölgelerinde üretilen sert bir İtalyan peyniridir. Taze sütle üretilip en az 9 ay olgunlaştırıldığı garanti edilen bu peynir, zengin ve yumuşak bir tada sahiptir. Aperatiflerle birlikte sunmak veya makarna ve pirinç yemeklerinde malzeme olarak kullanmak için idealdir.
Estonya, Tallinn
...Donmuş rendelenmiş mozzarella'mız da taze inek sütünden üretilmektedir. Süt, kayıtlı ve onaylı Avrupa çiftliklerinden gelmektedir. Daha sonra inek sütü pastörize edilir ve mozzarella'ya dönüşmeden önce peynir altı suyu haline getirilir. Rendelenmiş mozzarella'mızın ana bileşenleri süt, başlangıç kültürleri, peynir mayası ve tuzdur. Rendelenmiş mozzarella, daha sonra vakumlu poşetlerde ambalajlanır. Her ambalaj, her biri 2 kg olan 6 donmuş poşet içerir.
İtalya, Milano
... dondurmaları süsler, panna cotta üzerine döküldüğünde tatlandırır; sıcak içeceklere tat katmak için tercih edilir; taze peynirler ve yumuşak peynirler olan stracchino ve taleggio ile birlikte sunulması tercih edilir.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... gnocchi zenginleştirmek için idealdir. - Etler ve Balık: Izgara etler, kızartmalar ve balık bazlı yemeklerin tadını artırmak için mükemmeldir. - Soslar: Trüf yağları, tereyağları ve sosları üretmek için harikadır. - Aperatifler ve Peynirler: Bruschetta, olgun peynirler ve şarküteri ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Özel Bir Teklif İçin Bizimle İletişime Geçin Eğer "Tartufo Nero Uncinato"nun...
Fransa, Soreze
...kullanımı kolay, depolanması pratik, etkili ve dengeli bir ürün bulmak için yapılan yıllarca süren araştırmaların ardından geliştirilmiştir. Hem peynir altı suyunu hem de taze peynir yapımında gerekli laktik fermenteyi, kolayca kullanılabilen toz formunda bir araya getirir. Bu fermente ve peynir altı suyu ayrıca beyaz peynir yapımına da olanak tanır. Fark, beyaz peynirin taze peynirden daha fazla süzülmesinde yatmaktadır. Gerçekten de, taze peynir, beyaz peynirin aksine.
İtalya, Martina Franca
...Burrata Pugliese, İtalyan peynir geleneğinin tipik bir taze ve kremalı peyniridir. Yüksek kaliteli sütle üretilen burrata, ince bir mozzarella tabakasıyla sarılı yumuşak ve tereyağlı kalbiyle dikkat çeker. Bu peynir, tek başına ya da taze domatesler ve bir damla zeytinyağı ile birlikte tadılmak için mükemmeldir ve böylece nazik ve eşsiz tadını vurgular. Burrata, otantik ve şık bir gastronomik deneyim arayanlar için harika bir seçimdir.
Fransa, Bordeaux
... notalarıyla taze ve çekici bir burun. Yumuşak, dolgun ve güzelce meyvemsi bir ağız, baharatlı notalarla. İnce bir final sunan zarif taninler. Şarküteri ürünleri, kırmızı etler, av etleri ile peynirler ve tatlılarla eşleştirilir. 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Üzümler: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%) Üretici: Lansac'taki Gondeau Ailesi (33710) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Polonya, Warszawa, Poland
...Süt protein konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre bir süt tozudur. Pastörize edilmiş taze yağsız süt kullanılarak filtrasyon ve sprey kurutma yöntemiyle üretilir. Yüksek protein içeriği ve düşük laktoz oranı, bu ürünü düşük karbonhidratlı gıdalar ve protein açısından zengin içeceklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmasını sağlar. Ayrıca, unlu mamuller, tatlılar, kültür ürünleri, sütlü içecekler, soslar ve peynirler gibi ürünlere de eklenebilir.
İsviçre, Langnau Im Emmental
...KASAG peynir yoğurucusu, en çeşitli malzemelerin homojen ve nazik bir şekilde yoğrulmasıyla öne çıkmaktadır. Bir hazne, koaksiyel bir karıştırıcı ve müşteri için özel bağlantılardan oluşmaktadır. Tabanı ve ceket kısmı soğutulmuş olup, sızdırmaz kaynaklı bir yalıtım ceketine sahiptir. KASAG taze peynir yoğurucusu, bir palet kaldırıcı ile kolayca taşınabilir. KASAG eriyen peynirler için tampon hazne, bir kazıyıcı ile birlikte bir çapa karıştırıcıya sahiptir. Çıkışta bir pompa ile donatılmıştır.
Fransa, Paris
...Bulles de Jardins, alkolsüz, organik ve düşük şekerli gastronomik gazlı içecekler serimizdir. Olduğu gibi tadını çıkarabilir veya kokteyllerinizi uzatmak için kullanabilirsiniz! Aperatiften tatlıya kadar yemeklerinizi eşlik etmek için tasarlanmış sağlıklı ve şık bir alternatif.Bulles de Jardins Ambré, taze Cevizler ve beyaz Üzümlerden yapılan, amber ve fermente notalarına sahip tarifimizdir; Jura bölgesindeki bazı şarapları hatırlatır.Amber ve fermente notalarına sahip, şarap geleneğinden ilham alınarak hazırlanmış bir tarif. Peynirler veya rahatlatıcı yemeklerle eşlik etmek için idealdir!Hacim: 75cl...
...Specchio kağıdı, UV ışınlarından ve nemden koruyan metalize polipropilen katmanı sayesinde ürünün tazeliğini daha uzun süre koruyabilen yüksek kaliteli bir ambalajdır. Şarküteri ürünleri, peynirler, gurme ürünler gibi taze gıdalar için idealdir. Hem kağıt hem de poşetler, kolayca ayrılabilir ve kağıdı plastikten ayırarak geri dönüşümü ve çevreyi destekler. "Aynalı" yüzey, ürünün görünürlüğünü artırırken, raf ömrünü de uzatır. Ayrıca, poşetler termosaldırılarak içeriğin uygun ve güvenli bir şekilde kapatılmasını ve taşınmasını sağlar. Gıda ile temas için tamamen uygundur.
İtalya, Sizzano
...Tüm yemekler için şarap Beyaz etler Taze ve orta peynirler RENK Yoğun yakut kırmızısı AROMA Baharatlı ve çiçeksi notalar Tipik karabiber notası TAT Tuzlu, hoş bir şekilde yoğun İnce ve uyumlu tanenler SICAKLIK: 16-18 °C ALKOL: 13% vol...
İtalya, Noci
...Burrata, tipik Puglia peynir geleneğinin gözbebeği, ustalarımız tarafından el yapımı mozzarella hamuruyla oluşturulmuş bir dış kabuktan oluşur ve içi, el ile parçalanmış mozzarella parçaları ve krema ile doldurulmuştur. Böylece, lezzetli, tatlı ve nazik bir tadı olan bir paket ortaya çıkar. Taze tüketim için kullanılabilen bir üründür; sızma zeytinyağı ile tatlandırılabilir veya salata, cherry...
...Taze Peynir Özellikleri: pastörize inek sütü peynirinin yumuşak ve gerçek bir dokusu vardır. Salatalar ve tatlılar için idealdir.
Fransa, Saint Marcel Les Valence
...40 sepet kapasitesine sahip sergi döngüsü. Sepet başına maksimum yük 2Kg. Ürün kodu: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation, taze ürünlerin (etler, şarküteri ürünleri, hazır yemekler, peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, balıklar, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, hazır yemekler vb.) satışı için ideal bir soğutucu dağıtıcıyı sunmaktan mutluluk duyar. Otomatik mağazanızı...
...En iyi taze sütü, Sicilya'nın yerel ırklarından gelen çiftliklerden seçiyoruz ve işleme sürecinin her aşamasına büyük özen gösteriyoruz. Bu sayede, ulusal ve Avrupa pazarında yaygın olarak bulunan, Pecorino Siciliano Dop ve Piacentinu Ennese Dop gibi tarihi peynirler de dahil olmak üzere geniş bir peynir yelpazesi üretiyoruz. Ana hedefimiz, hem İtalyan hem de yabancı müşterilere sunmaktır. 20 farklı lezzetimiz var.
Belçika, Nivelles
...ChèvrArdennes, dikkat çekici çeşitli tatlarla sunulmaktadır: çiçekli kabukta, otlu taze kütükte, bal ile, kuru üzüm ile, soğan ile, bruschetta, limon ile, pastırmalı. Ayrıca, kül kaplı, bal ile keçi peynirli milföy, Parmigiano Reggiano peyniri, Danimarka Mavisi ve daha birçok çeşidiyle de mevcuttur. Kaliteye olan özenimizle tasarlanan keçi peynirleri, taze ve özel peynir seçiminde titiz bir dağıtıcı olarak itibarınızı artıracaktır.
İtalya, Dorgali
... beslenme yapanlar için idealdir. Sardunya Ricottamız, tek başına, dilimlenmiş olarak veya taze sebzelerle, domatesin üzerine rendelenmiş olarak mükemmel bir şekilde tadılabilir. Taze salataları, makarnayı, risottoları, fırın lazanyaları zenginleştirmek veya tuzlu pastalarda yıldız malzeme olarak kullanmak için mükemmel olan Sardunya Ricottamız, otantik ve saf tatların keşfine davet eden gerçek bir mutfak hazinesidir.
Fransa, Marseille
...İtalya'nın orta güney kesiminden ve adalardan gelen tipik bir peynir, tam yağlı koyun sütü ile yapılır, taze ve bitkisel veya hayvansal (kuzu veya oğlak) peynir mayası ile pıhtılaştırılır, birkaç ay olgunlaştırıldığında tuzlu ve aromatik bir hale gelir, daha uzun bir olgunlaşma süresi varsa karakteristik baharatlı bir tat kazanır; Birçok çeşit mevcuttur: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ve pecorino Sicilien.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Havuç*(%72), Bleu d'Auvergne* AOP (pastörize inek sütü) (%14), tuz, laktik ve olgunlaşma fermente edicileri, ayçiçek yağı*, soğan*, tuz, pirinç unu*, elma sirkesi*, karabiber* *Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler - Alerjen Kullanım önerileri Taze ekmek dilimlerinin üzerine sürmek, sebze çubukları veya grissini ile birlikte sunmak için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya...
İspanya, Altea, Alicante
...":"Koyu siyah renkte, kremamsı ve kalıcı tarçın rengi bir köpük ile.","TAT":"Kavrulmuş ve çikolatalı tatların maltlardan, taze ve acı bir tat ise kuru hoplama ile kullanılan şerbetçi otundan kaynaklandığı bir kombinasyon.","KOKU":"Narenciye, reçineli ve çam kokuları, hafif çikolata ve kavrulmuş notalarla tezat oluşturuyor."},"YEMEK EŞLEŞMESİ":"Ateşte tütsülenmiş etler, yoğun veya mavi peynirler ve hatta bitter çikolata, nougat gibi tatlı eşleşmelerle mükemmel bir uyum sağlar.","Estilo":"Siyah Çavdar IPA"}...
...Bufalo Sütü Ricottası, süt ürünleri sektörünün tarihi ve geleneğinin bir parçasıdır; bu, tarımımızın bir sembolü ve İtalya'nın Güney bölgelerinin sunduğu özgünlük mirasının bir ifadesidir. Bufalo Sütü Ricottası DOP, olgunlaşmadan uzak, taze bir süt ürünüdür; bufalo sütü serumunun proteinlerinin ısı ile koagülasyonu ile elde edilir. Bu, Bufalo Mozzarella üretiminden elde edilen bir ham maddedir ve...
Fransa, Esquiule
...Balaka peynir evi, Ossau Iraty çiftlik peynirinin uzmanıdır. Taze peynirler satın alıyor ve bunları Bask Ülkesi'ndeki mahzenimizde 4 ila 8 ay olgunlaştırıyoruz. Bu peynirler yalnızca Bask Ülkesi ve Béarn dağlarındaki çobanlar tarafından üretilmektedir. Manuel ve el yapımı olgunlaştırma. Bu peynir, AOP (Denetimli Menşei Belgesi) avantajına sahiptir.
...İber peynir, üç süt karışımı (innek, koyun ve keçi) ile üretilen preslenmiş bir peynir türüdür. İspanya'da en popüler peynir olup, 28 Şubat tarihli 262/2011 sayılı Kraliyet Kararnamesi'nin Ek I'in 4. bölümünde belirlenen oranlara göre, peynir ve eritilmiş peynirler için kalite standartlarının onaylandığı belirtilmiştir. "İber" adıyla satılan her peynir, aşağıdaki oranlarda taze süt ile üretilmelidir: maksimum %50 inek sütü, minimum %15 keçi sütü ve minimum %15 koyun sütü.
Fransa, Saint-Denis-De-Villenette
...Malzemeler: Bal, beyaz trüf (Tuber borchii Vitt. - İtalya menşeli) %2,5, beyaz trüf (Tuber magnatum Pico - İtalya menşeli) %1, aroma. Taze/orta olgunlukta peynirler ve yağ ile eşleştirmek veya tatlı hazırlamak için idealdir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play