İtalya, Pergola
...İki tür pişirme için çok yönlü çözüm: doğrudan, dolaylı veya her ikisi. Ateş, pişirme odasının içindeki ocakta doğrudan yakılabilir veya altındaki yanma odasında. Pişirme odasına bir ızgara yerleştirerek, aynı anda birden fazla tepsi yerleştirmek için ikinci bir kat elde edilir. Ateş, bu nedenle pişirme odasında doğrudan veya ayrı bir yanma odasında ya da tercihlere bağlı olarak her ikisinde birden yakılabilir; bu son durumda, pişirme yüzeyinin daha uzun süre daha sıcak kalma avantajı vardır.
İtalya, Marmirolo
... işini kolaylaştırır, yöntem ve alışkanlıkları değiştirmeden. Evde teslimatın zamanları ve mesafeleri artık bir sorun değil! Pizza teslimatı yoğun yarı mamul ile zenginleştirilmiş hamur, faydalı doğal enzimlerin varlığı sayesinde pişirme sırasında daha etkili ve hızlı bir şekilde tepki verecek, pizzanız daha uzun süre yumuşak, gözenekli, hafif ve lezzetli olacak. Fırından ev masasına. 10 KG...
...Domates konsantresi, domates özü olarak da bilinir, ısıtılmış domates suyundan elde edilir ve buradan belirli bir miktar su çıkarılır. Su çıkarma miktarı, üç farklı konsantre türünü belirler: tek konsantre, çift konsantre ve üçlü konsantre. Domates konsantresinin mutfakta birçok kullanımı vardır, özellikle et veya sosların uzun süre pişirilmesinde. Konsantre, pişirme sırasında hazırlığa doğrudan...
İtalya, Goito
... uzatın. Su ile doymuş, kuru yüzeye uygulayın. Önce Teknik Servisimizle danışmadan kimyasal katkı maddeleri eklemeyin. Taze harçların ve sıvaların uygun ve uzun süreli nemli sertleşmesini sağlayın. Taze harçları ve sıvaları doğrudan güneş ışığına ve havalandırmaya karşı koruyun. Her bir metreküp hamur için 250 ila 450 kg Calcesana Nocciola kullanın. Ambalaj: 25 kg torba UM: €/kg...
İtalya, MILANO
...Mutti Pelati 400 g. Emilia-Romagna, İtalya. Rosso Fine Food, İtalyan lezzetleri arasında Mutti pelati domateslerini sunmaktadır. Bu harika domatesler, yaz sezonunun zirve döneminde toplanmakta ve taze toplanmış domatesin tadını ve aromasını korumak için en dikkatli buharda pişirme prosedürlerine göre işlenmektedir. Üreticisi, domates, domates püresi ve domates salçası işleme konusunda uzun bir geleneğe sahiptir. PAKET 12 ADET 1 PALLET 84 PAKET 1 ADET = EURO 0,80 SON KULLANMA TARİHİ 06 /2027 MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
İtalya, Ripalimosani
...Tarım ürünleri işleme hattımız, üretim sürecinin her aşamasını takip edecek şekilde tasarlanmıştır ve kalite ile güvenliği garanti eder. Yıkama ve temizlik sistemlerini, organoleptik özellikleri korumak için pişirme ve haşlama işlemlerini, ürünü optimize etmek için konsantrasyon işlemlerini içerir. Pastörizasyon ve sterilizasyon, gıdaların tazeliğini ve doğal özelliklerini koruyarak uzun süreli...
İtalya, Avellino
... içecekleri menüsü oluşturabilir. Soğutma & Dondurma Serin kalmanın kolay yolu. Son teknoloji buzdolaplarımız ve dondurucularımız, yiyecekleri daha uzun süre taze tutmanıza, günlük temel gıdalara daha kolay erişmenize, dondurulmuş gıdaları daha akıllıca saklamanıza ve o vintage şişe şarabınızı tam doğru sıcaklıkta tutmanıza yardımcı olacak çeşitli boyut ve yapı seçenekleri sunar. Bulaşık Yıkama Lekesiz temiz tabaklardan daha iyi ne olabilir? Döngü tamamlandığında hemen yerleştirilmeye hazır kuru tabaklar. Patentli Zeolith teknolojimiz, tabakları doğal olarak kurutur ve enerji tasarrufu sağlar.
İtalya, Giugliano In Campania
...Dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü sayesinde, bu ızgara yoğun kullanıma dayanabilir ve zamanla yüksek performans sunar. Izgara, kullanımı ve temizliği kolaylaştıran ergonomik bir tasarıma sahiptir, bu da mutfakta çalışanlar için pratik bir seçim olmasını sağlar. 248,00 € + KDV gücü ile, mutfak ekipmanını geliştirmek isteyenler için uygun bir yatırım temsil eder. Tekli orta düz dökme demir ızgara LM1 Beckers'i seçin ve her yemeğin hassasiyet ve lezzetle hazırlanabileceği eşsiz bir mutfak deneyimi yaşayın.
İtalya, Forlì
... organoleptik özelliklerini bozmamak için koruyucu ve katkı maddesi eklenmeden yetiştirilmektedir. Kuru bir baklagil olduğundan, pişirme süreci daha uzun olacaktır: birkaç saat suda bekletin, iyice durulayarak kirleri temizleyin ve fasulyeler yeterince yumuşayana kadar pişirin. Kırmızı fasulyeler, birçok farklı şekilde pişirilebilir: soğuk olarak garnitürlerde ve salatalarda tuz ve bir damla sızma zeytinyağı eklenerek. Tatlı ama yoğun lezzetleri, onları sebze çorbaları ve püreler için ideal malzeme haline getirir.
İtalya, Mortara
... sahiptir. Bu nedenle, risotto hazırlamak için en çok tercih edilen kalitedir. RISERVA ALBERONA pirinci, yalnızca kontrol edilen ve "CLASSICO" ve "CARNAROLI DA CARNAROLI PAVESE" olarak sertifikalandırılmış tohumlardan elde edilen bir Carnaroli'dir. Yukarıda belirtilen özellikler, uzun ve küçük bir merkez kısmına sahip tanelerin olağanüstü sıkılığı ile birleştiğinde, onu piyasada bulunan en iyi pirinç kalitelerinden biri haline getirir ve 30 yılı aşkın bir süredir pirinç tarımı sektöründe faaliyet gösteren Cascina Alberona'nın öne çıkan ürünüdür.
İtalya, Gussago
...{"NOTE DEGUSTAZIONE":"Granat kırmızısı, patlayıcı ve zarif bir burunla, menekşe kokusunu hatırlatıyor ve belirgin mineralliği ile dikkat çekiyor; ayrıca iyi dengelenmiş bir tazelik ve dolgunluk sunuyor.","ABBINAMENTI SUGGERITI":"Kırmızı et ve uzun pişirme yöntemleriyle hazırlanan yemeklerle mükemmel uyum sağlar.","AFFINAMENTO":"24 ay 5 hektolitrelik tonneaux'ta.","GRADAZIONE ALCOLICA":"%14,50","TEMPERATURA DI SERVIZIO":"16-18 °C"}...
İtalya, Ferrara
...alışkanlıklar ve pazar değişimlerine güçlü bir yenilik kapasitesi ile nasıl uyum sağladığını gösteren bir dizi girişimle doludur. Pişirme süreçlerinde sürekli olarak yeni teknolojilerin etkisi altında kalmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nde, "bake-off" terimi, arkadaşlar, meslektaşlar ve komşular arasında yapılan gayri resmi bir tatlı pişirme yarışmasını tanımlıyordu; bugün "bake-off" teriminin anlamı, ürünlerimize getirdiğimiz yeniliği mükemmel bir şekilde temsil eden "yarışma", "mücadele" anlamına genişlemiştir.
İtalya, Maruggio
...Sızma Zeytinyağı Yoğun altın rengi, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Eşsiz, dengeli ve kadifemsi bir tada sahiptir. 5,00 lt kapta mevcuttur. Ve talep üzerine 0,75 lt şişelerde de sunulmaktadır. Sızma zeytinyağı, çeşitli yemek tarifleri için uygundur: yüksek ateşte çıtır çıtır kızartarak hazırlamak veya yavaş ve uzun pişirme yöntemleriyle et güveçleri ve sebze yemekleri yapmak için kullanılabilir. Birçok tarifte fırında tereyağının yerini alarak, ev yapımı tatlılar, kekler ve elmalı turta gibi yeni bir lezzet yaratır.
İtalya, Baronissi
... hamur yoğurucuları, vitrinler, mayalanma hücreleri gibi ürünler sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, şirket buz makineleri, daldırmalı hamur yoğurucuları, pastörizatörler, temperleme makineleri, endüstriyel bulaşık makineleri, gezgin mikserler, soğutmalı vitrinler, endüstriyel krema çırpıcılar, pişirme makineleri, yoğurt üretim makineleri, rafine makineleri ve dondurma makineleri gibi ürünler de...
İtalya, Fidenza
... Italpast Gluten Free işlem teknolojileri, ön jelatinleştirilmiş unlar veya doğrudan ham maddeden elde edilen ham unlar kullanarak makarna üretimi yapmayı mümkün kılar; Italpast Pregel Tech, ham glütenli unları jelatinleştirmek için bir buhar enjeksiyon pişirme tankının hat içine eklenmesini öngören bir çözümdür. Taze makarna üretim hatları, modern makarna üretim tesisleri tasarlama konusundaki bilgi...
... dövecekler, patates soyucular, pişirme sepetleri, huniler, doğrama bıçakları, maydanoz presleri, konserve açacakları, patates eziciler, biber değirmenleri, rende ve peynir kutuları. Uzun yıllara dayanan deneyim, güvenilirlik ve ciddiyet, Via Piazza 4 adresinde bulunan Bianchi Casalinghi'nin güçlü yönleri olarak kabul edilmektedir.
... ay oda sıcaklığında uzun süre dayanma özelliği, her durumda ve her yerde kullanılmasını sağlar. Ekolojik, biyolojik olarak parçalanabilir bir üründür; yıkanmaz, sabun ve elektrik enerjisi israfını önler, insanlara ve çevreye saygı gösterir.
İtalya, Porcia
... olan dikkat, her ekipmanın tasarımında temel bir noktadır: Tüm makineler, uzun süreli kullanım koşullarında bile her zaman güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için uygun cihazlarla donatılmıştır. Ürünlerimiz, Avrupa'nın en sıkı testlerini geçerek, çoğu Avrupa ülkesi için DVGW gaz sertifikası almıştır. Tüm modeller, güç ve verimlilik açısından optimal performans sunmak üzere tasarlanmıştır. Ürünlerimiz, dünya genelinde 50'den fazla ülkedeki mutfaklarda çalışma araçları olarak kullanılmaktadır.
İtalya, Altamura
... 55 derece Celsius arasında değişen düşük sıcaklıklarda gerçekleşmektedir. Böylece besin değerlerini koruyarak pişirme aşamasında dayanıklılığı sağlıyoruz. Taze ve kuru, organik ve konvansiyonel makarna üretiyoruz; bunlar arasında Farro dicoccum, Senatore Cappelli sert buğdayı, tam tahıl ve dehidre edilmiş doğal ürünlerle aromalandırılmış makarnalar bulunmaktadır. Ürünlerimiz, toptan satıştan perakende satışa kadar İtalya pazarında ve ağırlıklı olarak İspanya, Portekiz, Almanya, İngiltere, Kanada, Brezilya, Avustralya ve ABD gibi yurtdışı pazarlarında mevcuttur.
İtalya, Tv
... Chef, özel ve özenle tasarlanmış bir dış mekan barbeküsüdür; eğimli bir ön panel, ayar düğmelerinin yer aldığı alan, üst pişirme plakasına ve drenaj haznesinin yan çıkışlarına zarif bir şekilde bağlanmaktadır. İspanya ve Fransa'da plancha, Japonya'da ise teppanyaki olarak adlandırılan Chef, geleneksel bir ızgara-barbekü değil, gazla çalışan AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmış bir pişirme yüzeyidir. Bu, daha az deneyimli olanların da iyi yemek pişirme dünyasına yaklaşmasını sağlamakta, çünkü son derece kolay bir şekilde yemekler hazırlanabilmektedir.
İtalya, Naples
...İtalya'ya uzun bir süreliğine mi geliyorsunuz yoksa kruvaziyer geminizden bir günlük kıyı gezisi mi yapıyorsunuz? Gikar Transfers and Tours ile benzersiz İtalyan deneyiminizi yaşayın. Roma, Toskana, Amalfi Kıyısı, Pompei, Capri ve ilginizi çeken diğer güzellikleri profesyonel rehberler eşliğinde lüks araçlarımızda keşfedin. Yemek pişirme dersinizle eğlenin veya birçok bağ arasında dinlenirken bir...
... sıra, kullanılan malzemelere, hazırlamaya, pişirmeye ve müşteri memnuniyetine en yüksek önemi veriyoruz. Büyük Dağıtım Organizasyonu için piadina üreterek, hem taze piadina hem de uzun süre saklanabilen piadina için son derece yüksek ürün kalitesi seviyelerine ulaştık. Ürün yelpazemiz sürekli olarak gelişmekte ve yeni ürün çeşitleri piyasaya sürüldü: Dinkel Unlu Piadina, Kamut Unlu Piadina...
İtalya, Padova
Uzun bir deneyim ve sürekli yenilik, sağlıklı zevk kültürü ile birleşerek şirketimizin temel ilkelerini oluşturuyor. Pişirme sistemimiz, yıllarca müşterilerle doğrudan temas halinde edindiğimiz deneyimlerden doğmuştur. Felsefemiz, az yağ kullanarak ve gıdaların besin değerini ve tadını koruyarak, kısa sürede sağlıklı bir yemek hazırlamanın tadını yeniden keşfetmektir. Doğru beslenmenin sağlığımız...
Uzun yıllardır restoran ekipmanları ile ilgileniyoruz. Gıda pişirme, saklama ve dağıtımında yeni teknolojiler sunuyoruz. Gıdaların doğru hazırlanması ve dağıtımı için uluslararası düzenlemeleri öğrenmek amacıyla araştırmacılar ve sertifikasyon kurumlarıyla yakın temas halindeyiz. Bu yeni yöntemlerin kullanımını ve önemini yaymak istiyoruz çünkü bunlar güvenli, çevre dostu ve doğru...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play